Praleidus keleta dienu Phnom Penh'e, patraukiau link pajurio. Vaziavau i Sihanouk Ville, nedideli miesta, isikurusi prie keliu papludymiu. Apsistojau, mano galva, paciame ramiausiame Victory papludymyje. Buvau pavargusi nuo keliavimo, tad ieskojau ramioje, grazioje vietoje isikurusio viesbucio. Gavau $4 nakciai kainuojanti kambari su TV (rode net angliskus filmus!!!!). Vaizdas pro kambario langa

Tai buvo miesto pakrastys su keliais viesbuciais ir barais. Turistu nedaug, bet daznai sutikdavau netradicines poras

Turiu omeny sena nukriosusi uzsienieti ir jaunute grazute vietine mergina. Kartais kildavo abejones del merginu amziaus, ar tikrai jos pilnametes?
Tingios tingios dienos... Nezinau, kas pasidare, bet buvau tokia aptingus, kad neprisiversdavau pirmom dienom nueit link papludymio

Prisipirkdavau daugybe vaisiu ir dienom, uzsidarius kambary, ziuredavau TV ar miegodavau. Kartais nusileisdavau (mat viesbutukas buvo ant nedidelio kalnelio) iki kokios kavines, isikurusios prie pat vandens, issidrebdavau po skeciu, gerdavau kokoso sultis ir pusiau snausdama megavausi siltu vejeliu....
Jei netingedavau, eidavau palydeti saulutes. Ta valtele, kiekviena vakara tuo paciu metu, isplaukdavo zvejoti

Sitam bare prabego mano tingios dienos su kokosu ir knyga

Dangus....

Beje, tai geriausia vieta pasidaryti Vietnamo viza, mat cia yra isikures Vietnamo konsulatas. Nueini, uzpildai popierius, sumoki $40, palauki 5-10 minuciu ir viza padaryta! Takart, kai as buvau, nebuvo nei vieno zmogaus, tad nereikejo laukt eileje