Po keliu dienu issiruosiau i Loei miesta, i pietvakarius nuo Nong Khai. Lonely Planet knygoje skaiciau, kad netoliese esantis Phu Kradung Nacionalinis parkas yra vertas demesio, tad nusprendziau ji aplankyti.
Pakeliui i Loei i autobusa ilipo smulkute tailandiete mergina, as jai dar padejau lagamina isikelti. Keliones metu susibiciuliavom, nors angliskai ji kalbejo gana prastai. Bandziau isgauti daugiau informacijos apie miesta ir Nacionalini parka, nes tai visai ne turistine vieta, tad ir info buvo sunku rasti. Islipusi is autiko norejau atsisveikinti, bet Sunny (jos vardas) pradejo mane temptis. Klausiu, kur tu mane vediesi? O ji tik tempiasi mane ir sodinasi i tuk-tuk. Buvau per daug pavargusi, kad galeciau gincytis, ai, galvoju, veskis tu mane kur nori

Aisku, siek tiek abejojau, o jeigu tai pasala? O ji tiesiog parsiveze mane i savo namus! Jai isbegus paskambinti, namuose likau visiskai viena. Sedziu ir galvoju, o kas dabar? Namai atrode gana pasiturinciu zmoniu: dideli ir erdvus. Netrukus ji grizo, o po kiek laiko ir jos mama su 3 metu dvyniais bei mociute. Jie buvo labai malonus ir draugiski, pasiule man nusimaudyti ir persirengti. Po to isejome i naktini turgu pavakarieniauti. Grizus susipazinau su mociutes seserimi ir jos seima (tai buvo du namai sujungti i viena). Pasakiau, kad man laikas keliauti susirasti viesbuti, bet jie tik numojo ranka - niekur tu neisi, miegok cia.
Vakare visa seimyna susedo aplink stala ir klausinejo apie mane, Lietuva, ka veikiu, kur keliauju ir t.t.

Pagalbai mociutes sesuo atsinese zemelapi, kompiuteri su anglu kalbos programa ir buteli zoleliu trauktines

Pasakysiu atvirai, buvau suzaveta ir maloniai sujaudinta. Visi buvo tokie gyvybingi, laimingi, draugiski... Beje, pokalbio metu paaiskejo, kad parkas, kuri planavau aplankyti, jau kokia savaite uzdarytas del lietingojo sezono! Ech, ar gi tai svarbu? Tokie vakarai atperka visus sunkumus....
Loei vakarejant; parkelyje kas vakara vyksta mankstos uzsiemimai

Miegojau su Sunny; ji koki pusvalandi juokesi is lovos kysanciu mano koju
Sunny kambarys

Stai ir pati Sunny, 19 metu mergaiciuke, turinti vyra ir, berods, 2 metu vaikiuka