superinis pasakojimas,pirma diena sedejau iki pirmos nakties,su pertraukom skaiciau, antra diena pabaigiau. Aciu autorei, kaip filmas,kaip knyga
Tikrai nuostabus ir labai įspūdingas pasakojimas. Su malonumu perskaičiau. Džiaugiuosi tavo drąsa leistis į tokią kelionę vienai. Tačiau įspūdžiai išliks visam gyvenimui.
QUOTE(LauruteLondone @ 2013 01 06, 18:02)
Tikrai nuostabus ir labai įspūdingas pasakojimas. Su malonumu perskaičiau. Džiaugiuosi tavo drąsa leistis į tokią kelionę vienai. Tačiau įspūdžiai išliks visam gyvenimui.
Visiškai pritariu pasakojimas įspūdingas, kelionė išvis tikra egzotika tokie tolimi kraštai labai norėčiau ir aš nuvykti į Naująją Zelandija arba Australiją.
Didziulis dekui uz pasakojima. Ziauriai noretusi dar vieno keliones pasakojimo, bet jauciu pareiga pasakyt savo nuomone Keliaukit keliaukit ir rasykit knygas, va tokias su iliustracijomis, nei neabejoju, atsiras norinciu isleisti, o juolab skaityti. Pasakojima "suryjau" neatsitraukdama, besizavedama, aikciodama, net susigraudinus poroj vietu buvau. Aciu dar karta labai labai.
Perskaičiau, kaip knygą
Aš taip pat skaičiau, lyg gerą knygą, traukte traukė, kol nepabaigiau. Likau sužavėta.
QUOTE(anciux @ 2010 05 22, 15:08)
Vaziuojant su taxi, per radija grojo mano mylima daina. Vietname tuo metu tai buvo hitas. Daina apie meile.. Pasiklausykit Ech, primena gerus laikus...
Ši daina yra puikus muzikinis fonas skaitant pasakojimą.