Įkraunama...
Įkraunama...

Pietryčių Azija ir Naujoji Zelandija

As vakar kazkurioje temoje sedejau, ogi ziuriu anciux irgi apacioje tupi... ta proga prisiminiau, kad turi ji dar "uzsislepusi" kelione neaprasyta... o dabar ilgi rudens vakarai ant nosies, pats tas ir rasyti, ir skaityti biggrin.gif thumbup.gif Siaip beveik niekada neskaitau fotoreportazu is anu pasaulio krastu, skaiciau daug puikiu, labai puikiu pasakojimu, bet sis geriausias - tiek pasakojimas, tiek nuotraukos superines. Taip noris dar kartu virtualiai pakeliauti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Vasariukas76, tai aciu jums, kad skaitote mano temute 4u.gif

Zoroboba, as ir esu perskaiciusi sia knyga ir dar filma nesenai ziurejau. Na, filmas ir lieka filmu. Knyga buvo idomi, sakyciau artima mano sielai biggrin.gif

Cobre, sitam skyrely as labai daznai tupiu biggrin.gif Paciai laiko keliauti vis neatsiranda, tai su mielu noriu keliauju su supermamom. Tas tiesa, yra mano archyve viena kelione uzsilikusi, bet vis laiko/noro/ikvepimo pritruksta. Na, gal kada nors igyvendinsiu sia minti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anciux @ 2011 09 08, 16:35)
Tas tiesa, yra mano archyve viena kelione uzsilikusi, bet vis laiko/noro/ikvepimo pritruksta. Na, gal kada nors igyvendinsiu sia minti  ax.gif

Kaip ča paskatinus, kad to įkvėpimo atsirastų? biggrin.gif mano lindimo į šią temą pagrindinė priežastis, ar nėr tamstos nuotykių tęsinių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sodine @ 2011 09 10, 21:36)
Kaip ča paskatinus, kad to įkvėpimo atsirastų?  biggrin.gif  mano lindimo į šią temą pagrindinė priežastis, ar nėr tamstos nuotykių tęsinių  tongue.gif

Pasakojima pratesus, gal iki kaledu butu jau ir pribaigtas. Butu nuostabi dovana kaledu proga mums, tiesa mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciux @ 2010 09 26, 00:25)
Pavaziavus 4-5 km ir paejus nedideli gabaleli kelio, pamaciau restoraneli, stovinti prie pat juros kranto. Zinoma, negalejau atsispirti puodeliui kavos  biggrin.gif Kokie turetu buti laimingi cia gyvenantys zmones..  wub.gif

Man labai istrigo vienas tyrimas, kad butent NZ zmones patys laimingiausi. Tada ir pradejau dometis - kas gi ta Naujoji Zelandija.

O siuo metu ten gauti darbo viza - labai sudetinga - turi irodyti, kad siai saliai esi reikalingas!

As sianakt 4 valandas tenumigau, nes norejau kuo daugiau perskaityti, bet pabaigiau jau ryte blush2.gif

Cia net ne kelione, cia dalis Anciux gyvenimo bigsmile.gif Ir as skaiciau kaip knyga ir dabar zinau, jog noriu i Azija ax.gif Nors niekada nesusimasciau, labiau trauke civilizacija. Bet va as taip ekstremaliai negaleciau, nes cia reikia labai geros sveikatos, ne vien noro. Gero skrandzio, gero virskinimo biggrin.gif As is karto apie save pagalvoju, kad man ryte tiesiog butinas normalus wc lotuliukas.gif

Isirasau i gerbeju rata, bet labiau i tokios neeilines asmenybes. Vyrui sakiau, kad ji visai nelietuviska mergina tongue.gif Nekeista, kad ir nebegyvenate LT...

Tiesa, as tai niekada nesidomejau oro temperatura NZ. Nustebino, kad ten visi 4 metu laikai. Man butu per salta, kaip svajoniu saliai, o tokia atrode. Ir gal per mazai gyventoju...

Aciu uz pasakojima! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 13 rugsėjo 2011 - 07:39
Jau buvau pamirsus kokia nuostabi salis yra Naujoji Zelandija... wub.gif Priminei man savaj kelione, reiks kada prisest nuotraukas pasiziuret... bigsmile.gif
Atsakyti
Surijau visą pasakojimą per 5 valandas thumbup.gif Nerealu!!! Labai įdomu pasidarė kaip anciux dabar gyvenat? Kur keliaujat? g.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labai labai idomus pasakojimas. Jau nezinau kelinta syki skaiciau. ACIU!!!!!
Atsakyti
Nerealu... kaip noriu i Naujaja Zealandija!
Atsakyti
Ačiū, kad pasidalinot savo patirtimi, pasakojimu 4u.gif labai įdomu, o ir ne tik - naudinga smile.gif

sakykit, gal žinot, ar kelia keltai iš šiaurinės į pietinę salą su automobiliu?
turiu labai trumpą laiką pakeliavimui Zelandijoj, bet po jūsų pasakojimo, tai taaaaaip noris pasiekt pietinę salą rolleyes.gif rolleyes.gif dabar bandau patikrinti visas galimybes smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Keltai masinas tikrai kelia, tik reiketu is anksto internetu nusipirkti bilietus. Jei reikes, galesiu paieskoti internetini puslapi, per kuri uzsakinejau bilietus. O kiek laiko zadat keliauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anciux @ 2013 01 04, 00:09)
Sveiki,
Keltai masinas tikrai kelia, tik reiketu is anksto internetu nusipirkti bilietus. Jei reikes, galesiu paieskoti internetini puslapi, per kuri uzsakinejau bilietus. O kiek laiko zadat keliauti?  smile.gif

NZ būsiu pusantro mėnesio, bet pakeliauti turėsiu tik 10d.
linkstu prie sprendimo iš Oklando iškart skristi į pietų salą, ten nuomotis automobilį ir 10 dienų praleisti ten cool.gif mėnesį būsiu šiaurinėj saloj, keliauti galimybės nebus, bet vistiek aš joje būsiu, tai kažką pagal galimybes pamatysiu smile.gif

vakar įveikiau jūsų pasakojimą, šiandien besiblaškančio wub.gif ačiū didelis jums abiems 4u.gif

Atsakyti