OIKA, kazkaip neteko sutikti gyvaciu ar siaip kokiu gyvunu. Ju, turbut, ten pilni miskai, bet gerai, kad man nesirode
Keliaujom toliau...
Priespaskutine diena Pietineje saloje. Atsisveikinant su Jerry teritorija..

Susitarem, kad jei viskas bus gerai ir jokie musu planai nepasikeis, susitiksime man pries isskrendant, mano gimtadienio proga
Na, o dabar, Jerry patarta, isvaziavau i Cobb Valley (Cobb slenis). Buvo labai ankstyvas sauletas rytas

Uzvaziavus ant kalno, atsivere nuostabi panorama i tapati Tasman Bay.

Cobb Valley nera populiari vieta; nebuvo apie ja aprasyta net mano turimuose kelioniu vadovuose. Vaziavau pagal Jerry nurodymus, o i mano klausima, kaip zinoti, ar as jau atvazivau, jis atsake: "Vaziuok, kai pamatysi - viska suprasi. Tikrai nepraziopsosi". Tad kai isukau i salutini kelia, ne nezinojau ko tiketis.
Smagumelis vaziuoti tokiu geru ir visiskai tusciu keliu!

Po kiek laiko sis mielas keliukas virto dar siauresniu ir prastesniu sunkeliu, vedanciu palei upe, salia staciu uolu.

Privaziavus Cobb upes hidroelektrine, teko vaziuoti zvirkeliu, einanciu per miska ir tarsi serpantinais pastoviai kylanciais aukstyn. Vaziavau jau pora valandu, todel pradejau nerimauti, kad gal jau pravaziavau pro mano ieskoma Cobb sleni

Be to, vieta buvo visiskai ismirus; prasilenkiau tik su pora masinu su hidroelektrines emblemomis. Vis kylant aukstyn, pastebejau sniega!! Kuo aukstyn - tuo daugyn. Jetau, galvoju, kur as cia dabar vaziuoju? Tik staiga, isvaziavau i didele aikste...

Ir privaziavaus iki tos vietos, kur stovi mano masina, stai ka pamaciau...

Praziopsoti tikrai neimanoma

Nufotografavau zemelepi. Cia parodyti ivairus kelioniu marsrutai - imanomi zygiai nuo keliu valandu iki keliu dienu. Kaip noreciau koki nuzygiuoti, bet...kita karta...