Pentax K200D. Nuotraukos tikros, netaisytos, neryskintos ar kitaip koreguotos
Na stai, beveik po 3 savaiciu klajoniu po Pietine sala susitikau su Jerry! Prisipazinsiu, tikrai buvo malonu su juo pasimatyti; jau seniai tiek daug bekalbejau kaip ta pirma susitikimu vakara

Pas ji sveciavausi tris dienas. Aciu dievui, sikart jis manes neisvare miegoti i ta kamurka (nors naktys tapo zymiai siltesnes

), o leido pasilikti mano iprastoj vietelej prie zidinio

Tomis dienomis as jam padedavau 'apsikuopti ukyje' ir apie pietus isvaziuodavome pasivazineti po apylinkes ar pasivaikscioti papludymiu.
Medine skulptura is sendaikciu ir skulpturu parduotuveles.

Kad ir kaip gera buvo pas Jerry, bet paskutines dienas pasilikau dar keliems objektams aplankyti. Isvaziavau uz 60 km esanti Takaka miesteli, esanti netoli Golden Bay ilankos. Mano nelaimei, oras bjuro su kiekvienu nuvaziuotu kilometru. Susiradusi hosteli, as dar isvaziavau i papludymi, bet pradejus smarkiai lyti - grizau

Visa vakara teko praleisti hostelyje ziurint TV.
Rytojaus diena pasitiko su saules spinduliais, tad nieko nelaukus kelione tesiau. Tai buvo pats siaures vakarininis salos taskas ir mano nuostabai, zmoniu beveik nesutikau (gal kelis ukininkus); vien pievos, miskai, laukai... Aorere upe, kazkur apie Collingwood gyvenviete.

O vandens skaidrumas

Sustojau Collingwood'e puodeliui kavos. Kad ir gyvenviete, bet zmoniu nerasta

Siandien planavau grizti i Motueka, bet pries stai sustojau pasigrozeti Golden Bay...

...ir labai norejau pasivaikscioti Takaka Hill takeliais...

Tolumoje - Tasman Bay.