Atsakant i NERILE klausimus... Labai sunku ivardinti viena asmeni is visu sutiktuju, nes kiekvienas zmogus yra skirtingas savo amziumi, patirtimi ir kultura. Bet, turbut, didziausia itaka mano kelionei turejo ir vis delto gerais draugais likom su Joe is Filipinu (su kuriuo susitikau Vietname). Sia vasara, pries skrendant i Kinija, 2 savaitems 'uzvaziavau' i Vietnama susitikti su Joe. Siuo metu jis jau Filipinuose ir kvieciasi mane i svecius aplankyti jo visos seimynos. Labai noreciau, bet vis ta laiko stoka... Gal kitais metais ir susiorganizuosiu trumpa kelione i Filipinus

Kalbant apie salis, tai patiko visos aplankytos salys. Aisku, NZ ypatingai, cia buvo mano svajoniu salis ir ja tebeliko. Bet taip pat Tailandas del savo nuostabiu papludymiu, Kambodza, Laosas...
Kita ryta su Pascal'iu isejome i dar viena zygi, tik si karta be drauges japones. Jai reikejo laiko atsigauti po vakarykscio pasivaiksciojimo

...ir kita...

Uzlipus ant virsunes, atsivere nuostabus vaizdai

Leidziantis zemyn, islindo saules spindulelis ir kaip tycia pasitaike suolelis. Su Pascal'iu atsisedom ir gera valanda praplepejom apie keliones

Sugrizus i Wanaka miesta, isejom pasivaikscioti aplink Wanaka ezera. Oras buvo labai keistas: viena dangaus puse zadejo saule, kita - lietu

Papildyta: