Įkraunama...
Įkraunama...

Pietryčių Azija ir Naujoji Zelandija

Vaje, koks siuzeto posukis! blink.gif Man kazkaip Tailando epizode is anciux uzuominu pasirode, kad John yra gejus (ir pamacius jo nuotrauka, tas ispudis nepasikeite). Taigi tikejausi, kad jiedu su anciux labai graziai ir draugiskai keliaus po NZ. O cia va kokia atomazga... jei cia jau atomazga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 08 26, 18:03)
saunuole, anciux thumbup.gif
klausimas ne i tema- kuo uzsiima gyvenime tokia drasi mergina rolleyes.gif  4u.gif

Kadaise buvau geografijos mokytoja, bet dabar kaip tik keiciu profesija smile.gif

Tesiu...
Nusipirkau zemelapi, kad zinot savo tikslia buvimo vieta, ir prisedau nedideliame shopping centre. Galva skaudejo nuo begales minciu ir problemu. Dar karta permeciau mintimis savo finansus ir supratau, kad 8 savaiciu NZ, neziurint kaip betaupyciau, tikrai neistempsiu. Buvo mintis skambint tevams ir prasyt, kad atsiustu pinigu, bet jau taip nesinorejo ju varginti savo problemomis, o ir nerimaut pradetu.. Svarsciau galimybe pasikeisti lektuvo bilietus, bet uz tai irgi reikia moketi, o ir nesinorejo taip lengvai pasiduoti ir palikti savaja svajoniu sali.
9 valanda atsidarius interneto svetainei, issiunciau 2 svarbius e-meilus.
Viena laiska parasiau Joe, turbut atsimenat, ji buvau sutikusi Siaures Vietname. Tas pats kuris mane nuvargino su savo grieztu grafiku. Visa ta laika mes palaikeme rysi: susirasydavom e-meilais ar susiskambindavom Skype. Taigi parasiau as jam apie mane uzpuolusia beda (zinoma, ne viska; kai ka pridejau, kai ka atemiau, visu smulkmiu juk nepasakosi rolleyes.gif ) ir paprasiau pinigines pagalbos. Prarast kazko neturejau, nenores/negales – neduos. Kita vertus, viskas priklausys nuo noro, nes jo galimybes labai dideles – Joe menesine alga 8 kartus didesne nei manoji… Negrazu skaiciuot svetimu pinigu, bet ta akimirka tai buvo mano vienintele paguoda...
Kitas laiskas buvo skirtas Jerry. As Jums neminejau, kad Jerry visai atsitiktinai susitikau Siaures Tailande. Takart su bokalu alaus idomiai pasisnekuciavom ir issiskiriant jis man dave savo vizitine. Jis buvo is NZ ir turejo savo bizni. Koki, nesake, o as ir neklausiau, tik paminejo, kad jei busiu NZ ir reikes darbo, galinti jam parasyti. Takart, lengva ranka numojusi atsakiau, kad jei ir atvaziuosiu i NZ tai keliauti, o ne dirbti irnesakyk.gif O dabar, puolusi i panika, knisausi kupryneje ir meldziau, kad rasciau jo vizitine kortele... Radau! Parasiau, jei jam reikalinga stropi, darbsti, pareiginga (blablabla) darbuotoja, tegul man atraso...
Siam kartui mano misija atlikta ir as isejau tranzuoti, nes po tokiu ivykiu nesinorejo cia pasilikti. Nezinojau kur vaziuoti, bet uztat bus lengviau prisitaikyti prie pakeleivingos masinos. Vis dar buvo pikta, taip pikta, kad net isspaudziau kelias asaras ir jau planavau apie savo sugrizima i Wanaka pradurti jo masinos padangas ar isdauzyti namo langus. Vis delto atsisakiau tos minties – nenorejau buti deportuota ax.gif
Pralaukiau 2 valandas. Staiga sustojo tamsiai zalias BMW ir vairuotojas paklause kur vaziuoju. Man issprudo, West coast. Sako, seskis, toli nenuvesiu, nes mano namai cia pat. Atsisedau, nes reikejo pagaliau judeti is ‘mirties tasko’. Ir tikrai, paveze tik koki 20 km. Isuko i kiema ir pakviete vidun. Keleta minuciu galvojau, nes jo isvaizda siek tiek gasdino: ilgiausiais dredais, kojos, rankos, net burnos sritis – tatuiruoti, neturintis keliu priekiniu dantu, uzkimusiu balsu. Namukas buvo prie pat kelio, be to jis paliko atviras duris. Ai, galvoju, kur cia beskubesi, kad net nezinau kur vaziuoju. Iejusi apsidairiau – pasirodo jis tatuiruociu meistras, cia pat isikures darbo studija. Ipyle man stikline sulciu ir pasiule “zoles” suktinuko. Sultis paemiau, suktinuko atsisakiau. Pamacius kompiuteri, paklausiau, ar galinti pasinaudoti internetu. Zinoma galinti! Gavau atsakyma is Jerry, kuris, mano laimei, mane prisimine ir prase jam paskambinti aptarti darbo reikalus. T.p. gavau atsakyma is Joe, kuris nesusigaude mano situacijoje ir prase paaiskinti placiau, kas man atsitiko. Koks nesusipratelis! bash.gif
Paprasiau savo naujojo draugo, ar galinti pasinaudoti jo telefonu. Zinoma galinti!!! Paskambinau Jerry; jam tikrai reikia darbuotojo, tad bet kada galiu pas ji atvaziuoti. Pasakiau, kad busiu po triju dienu. Uch, darba turiu, nors vis dar nezinojau koki...pamirsau paklausti... ax.gif
Tuo tarpu tatuiruotasis, baiges kalbeti telefonu pareiske, kad jo planai pasikeite ir jis vaziuojas i Christchurch (rytine pakrante), tad galintis mane pameteti. Visai ne pakeliui i West coast, bet pakeliui vaziuojant pas mano naujaji darbdavi. Man pasirode keista, kad jo planai taip greitai keitesi, bet ai, galvoju, gal toks darbas.
Isvaziavom ir tikrai issigandau, kai po kiek laiko jis isuko i zvyrkeli. Siokia tokia panika is mano puses; jis turbut suprato ir paaiskino, kad cia trumpesnis kelias. O kai jis dar vairuodamas rukyt “zolyte” pradejo, is vis supanikavau; mano vaizduote sake: jis cia “ant drasos” ruko, nu tikrai kazkas bus... Bet, mano laimei, nieko nebuvo.
Atsakyti
Nu tu drąsi mergina... thumbup.gif
Atsakyti
Jau buvo pavakarys, kai atvaziavom i Dunedin miesta (rytine pakrante). Man vel kilo itarimas, nes tatuiruotasis apie tarpini miesta nieko neminejo. Dar buvo like laiko iki kazkokio paslaptingo susitikimo, tad nuvaziavome i papludymi.
Ramusis vandenynas

user posted image

user posted image

Dunedin
user posted image

Susiradus tinkama vieta prisiparkavimui, buvau palikta sedeti masinoje, kai tuo tarpu jis isejo "kazko" parduoti. Jam grizus, parduotuveje nusipirkome po vistos slauni su salotomis ir cia pat, parkelyje, ant saltos rasotos zoles, suvalgeme. Buvo labai liudna, tokia vienisa pasijauciau verysad.gif
Buvo suteme, kai isvaziavome is Dunedin. Dar reikejo nuvaziuoti apie 360 km, bet po puses iveikto kelio sustojome motelyje. Issinuomavome kambari, kuriame buvo trys lovos. Jam atidaviau didziausia, o pati isirangiau i miegmaisi vienguleje lovoje. Salia pasikisau peiliuka; jei netycia erzilas uzsokt sumastytu, kad kuo padurt tureciau rolleyes.gif
Atsakyti
Na, tik prašom nepabaigt šioj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
PASAKA1, prajuokinot lotuliukas.gif

Laikas keltis ir pradeti nauja diena. Pasiurbciojau tatuiruotojo nupirkta jogurta (ne toks jis ir blogas, dar pamaitina biggrin.gif ), nusimaudziau ir i kelia. Dienos plano kaip ir nebuvo, nes viskas turejo priklausyti nuo skambucio, kurio jis lauke rolleyes.gif
Sustojome "pagrybauti". Jis ten, uz medzio biggrin.gif

user posted image

Atvaziavus i Christchurch vis dar buvo neaiskus musu keliai. Isejom pasivaikscioti po centra. Labai jaukus miestas. Katedra, esanti Katedros aiksteje smile.gif
user posted image

Viduje
user posted image

Toje pacioje aiksteje stovi 18 metru aukscio metaline skulptura

user posted image

user posted image

Tatuiruotasis, vis tvarkantis savo paslaptinguosius reikalus

user posted image

Norejau nufotografuoti jo tatuiruotes, bet neleido. Prisidengusi kvailais pasiaiskinimais, bandziau bent siek tiek uzkliudyti jo mena. Nekreipkit demesio i cipsus, esme yra kaireje rankoje ir kelyje biggrin.gif

user posted image

Vis delto paaiskeja, kad jis niekur siandien nevaziuoja ir pasilieka Christchurch iki rytojaus. Kadangi buvo po pietu, man ir per velu testi kelione, tad pasilieku. Susiradome hosteli ir ten issinuomavome kambari. Isejom pasivaikscioti.
Skaitanti mergaite

user posted image

Uzejome i parka

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar save ikysiu. Foto ne kokia, bet daryta dvivieciame kambaryje. Toks gan nedidelis kambarys be TV su bendru WC ir dusu kainuoja apie NZD50 ($35)
user posted image
Atsakyti
Aciu uz nuostabu pasakojima ir nuotraukas 4u.gif . Siandien per diena perskaiciau visa kelione - yspudinga. Esate sauni moteris ir aciu uz tai, kad patirtomis nuostabiomis akimirkomis dalinates su kitais 4u.gif .
Atsakyti
Anciux, mama mija, kiek drąsos pas jumis blink.gif
Atsakyti
Uch, prisijungiu prie tu, kurie norejo paskaityti apie N. Zelandija, o "uzsirove" ant nebaigto pasakojimo, ir dabar varvina seile lotuliukas.gif Bet pagrindine minti radau - tranzuoti ten galima, vadinas prirasau Zelandija prie savo sekanciu metu planu smile.gif
Atsakyti
net neįsivaizdavau, kas Naujoji Zelandija tokia graži. Ir net negalėjau pagalvoti, kad yra tokių drąsių ir šaunių merginų.
Atsakyti
gryda: pažiūrėkite Žiedų valdovą smile.gif
Atsakyti
Prisidedu prie gerbėjų. Kaip ir visos, nekantrauju laukdama tęsinio smile.gif
Atsakyti