Aciu, mergytes, uz palaikyma! Labai smagu, kad yra skaitytoju. Siuo metu labai neturiu laiko, bet tuo paciu tikrai noriu pasidalinti su Jumis savo patirtimi ir ispudziais. Kiekviena laisva minute skiriu Jums
Grizau be vyro
Buvau keleta sutikus grieko vertu, bet, reikia buti realistais, butu sudetinga sujungti musu gyvenimus, ypatingai jei jis is Amerikos ar Naujosios Zelandijos.
Keliaukim toliau!
Ko Pha Ngan saloje isbuvome 5 dienas. Tai buvo pats nerupestingiausias laikotarpis mano gyvenime! Atsikeldavome velai, eidavom pusryciauti/pietauti, pasidarydavom kelis dolerius kainuojanti masaza ar veido valyma, drybsodavom papludymy ar mirkdavom siltutelej juroj; o vakare beprotiski vakareliai, naujos pazintys ir alkoholis... Jokiu rupesciu, jokiu problemu! Tiesa, Sinah matydavau tik dienomis; nors ir nuomavomes kambari kartu, naktis ji leisdavo su naujuoju draugu, o parejusi pasakodavosi judvieju "draugystes" intymias detales
Ach tas jaunimas!
Full moon party buvo be galo ispudingas. Neturiu jokiu nuotrauku, bet galite paziureti video ar nuotrauku per Youtube, irase "Full moon party". Trumpai tariant - keli tukstanciai zmoniu, daugybe alkoholio, lengvai gaunami narkotikai (nors jie ir nelegalus), sokiai pokiai iki velyvu paryciu, vandeny besimylincios poreles ir kt. nepadorumai. As, padori lietuvaite, buvau apstulbusi. Mokykloj manes tokiu dalyku nemokino...
Kelios nuotrakos is salos:
Siaurose gatvelese isikure daugybe baru ir kaviniu.
Linksmybes irgi kazkada baigiasi... Paskutini ryta manes lauke liudnas atsisveikinimas su Sinah. Ji plauke i kita sala, na o man salu jau pakako. Sikart vaziavau i Ao Phang Nga Nacionalini parka, esanti Pietu Tailande, vakarineje pakranteje. Takart keliones metu buvau taip graziai apgauta, kad net mirkteleti nespejau. Tik issilaipinus is kelto, autobusu mus nuveze prie kazkokios agenturos. Man reikejo i autobusu stoti, tad ikyrus tuk-tuk vairuotojas pasisiule mane nuvezti. Jau sededama autobuse supratau, kodel jis visa laika suke tik i kaire (mat autobusu stotis buvo cia pat, uz kampo). Kitas dalykas - jie amzinai tave skubina nepalikdami laiko pamastyti. Priverte nusipirkti autobuso bilieta is jo draugo agenturos, nes autobusas vat jau isvaziuoja, paskubek! Kaip isprotejus ilekiau i autobusa, atsisedau..gerai, spejau...ir pralaukiau 40 min... Be to, bilietus pardavinejo autobuse ir jie buvo 3 kartus pigesni nei as mokejau! Ojojojoj kokia pikta buvau!!! Per pusvalandi apgavo du kartus!! Nuo to laiko buvau zveriska, su visais ir bet kada deredavausi. Dabar, turbut, niekas nebeapgautu
Papildyta:Pora nuotraukyciu is kelto, "partempusio" mane i zemyna
Tos dienos vakariene - tom yam sriuba