Įkraunama...
Įkraunama...

Pietryčių Azija ir Naujoji Zelandija

Nuostabus pasakojimas, tik siandien atradau ir viska perskaiciau per kelias valandas, tik man kazkodel nerodo nuotrauku, ar jos jau isimtos, ar tiesiog tik man nerodo?
Atsakyti
QUOTE(snapper @ 2010 05 14, 20:06)
Nuostabus pasakojimas, tik siandien atradau ir viska perskaiciau per kelias valandas, tik man kazkodel nerodo nuotrauku, ar jos jau isimtos, ar tiesiog tik man nerodo?

Yra nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau, kad ilgam prapuoliau, bet vis tie reikalai...

Taigi.
Aplankiau Ho Chi Minh miesto muzieju, kuris buvo labai informatyvus ir gavau daug informacijos apie salies kultura, paprocius, pasiekimus ir t.t. Bespoksant i eksponatus pajutau, kad kazkas stovi man uz nugaros. Atsisuku - ogi diedas su video kamera stovi ir mane filmuoja. Kur as einu, ir jis ten eina. Po kiek laiko taip jis man atsibodo, kad nuvijau salin. Kitame eksponatu kambaryje as ji "priciupau" befilmuojant vargsa vaikinuka. Jis ten atsistojes dare skulpturos eskizus, tai tas operatorius ji filmavo ir is apacios, ir is sono, ir is virsaus, ir is...... lotuliukas.gif
Beje, jei pamatysit mane kokiame dokumentiniame filme, praneskit..... flirt.gif

user posted image

Siaip juokinga skulptura biggrin.gif

user posted image

Paskui nuzygiavau i Reunification Palace. Tai - buves prezidenturos pastatas iki 1975 metu, o dabar - muziejus

user posted image

Dideli, erdvus ir tais laikais buve prabangus kambariai ir apskritai visas pastatas padare dideli ispudi. Jautesi 60-uju stilius

user posted image

Poilsio kambarys

user posted image

Ant stogo irengtas malunsparnio nusileidimo takas. Aisku, sis malunsparnis yra netikras

user posted image

Nuo stogo..

user posted image

Visai netoliese buvo Notre Dame katedra. Lyg buciau ne Vietname smile.gif

user posted image

O cia - centrinis pastas

user posted image

Viduje

user posted image
Atsakyti
Saigonas isikures prie Mekong'o upes

user posted image

Jau buvo suteme, kai grizinejau namo. Reikejo pereiti dideli zieda, o as tiesiog nezinojau ka daryti, nes eismas buvo nevaldomas biggrin.gif

user posted image

user posted image

Begant per gatve susipazinau su vaikinu is Filipinu. Net neisivaizduojat, kokia buvau laiminga ji sutikus, nes jis, turbut vienintelis mano kelioneje sutiktas zmogus, kuris tiek daug zinojo apie Lietuva! thumbup.gif Gal delto, kad jis buvo futbolo fanas... Po keliu valandu pokalbio, "nusikalus" grizau i savo kambari.
Kita diena buvau tikra nelaimele. Buvau susiplanavus aplankyti kinieciu sventyklas, bet pusiaukelej pradejo lyti lietus. Besedint su stikline kavos ir belaukiant kada nustos lyti lietus... Drauges.... biggrin.gif

user posted image

Dazniausiai Azijoje jei lyja, tai lyja kaip is kibiro ir labai trumpai. Tik takart, prasedejus toj kavinej pora valandu, lietus vis nesibaige. Trukus kantrybei, isejau per lietu. Cia viena is aplankytu sventyklu

user posted image

Teko pasigaileti, nes griztant namo briste parbrydau tikraja ta zodziu prasme biggrin.gif Lietus nenustojo lyti visa likusia diena. As buvau permirkusi iki paskutinio siulo biggrin.gif

user posted image

user posted image

Idesiu kambario, kuriame gyvenau, nuotrauka (nekreipkit demesio i mano betvarke biggrin.gif ). Toks kambarys kainuoja $8 nakciai. Priesais - tualeto ir duso kambarys. Daugumoje pigiu viesbuciu tualetai yra nenuleidziami; yra padetas kibiras (tarpdury) su vandeniu ir samteliu, reikia nupylineti hihihi.gif Taip pat pigiuose viesbuciuose nera karsto vandens. Azijoje jo ir nereikia smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sekancia diena po pietu pasigavau autobusa i Mui Ne - Vidurio Vietname esanti nedideli kurortini miesteli prie juros. Autobuse susipazinau su dviem fun vyrukais is Kanados, su jais ir ieskojau nakvynes. Vienas is ju turejo nerealius gabumus deretis, na jau toks liezuvis! biggrin.gif As taip nesugebu. Tad visiems trims nusiderejo iki $6 uz kambari thumbup.gif Isgere po buteli alaus, nuejome miegoti.
Atvaziave i Mui Ne tarsi pabegom nuo lietaus - dienos buvo sauletos ir karstos. Tik gaila, kad cia papludymio kaip ir nebuvo, nes viesbuciai buvo isikure prie pat juros kranto. Pirma diena nieko nenuveikem: gulejom prie baseino, gerem alu, kortavom, valgem. Zodziu, poilsiavom biggrin.gif
Antrai dienai buvom issipirke ekskursija po aplinkines vietas. Labai grazios vietos, tik gaila, kad perziurinejant nuotraukas, kompiuteryje esantis virusas istryne daugiau nei puse ta diena darytu nuotrauku verysad.gif
Pusryciaujant, vienas is kanadieciu - Benito. Tikras kelioniu fanatikas, jau keliaujantis 3 metus ir siuo metu esantis Indijoje. Su savimi turejo tiktai maza pustuste kuprinyte (tai ne as, vos galinti pakelti savo 20 kg kupryne lotuliukas.gif )

user posted image

Zveju kaimelis

user posted image

user posted image

user posted image

Vietoves zinomos del balto ir geltono smelio kopu

user posted image

user posted image

O stai ir kopos smile.gif

user posted image

Ir dar vestuvininkus sutikau biggrin.gif

user posted image

Ot pramoga vaikams!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pagaliau smile.gif
Skaitom skaitom toliau bigsmile.gif
Atsakyti
O koks dangus gražus wub.gif
Atsakyti
pasakojimas wub.gif laukiam toliau tęsinio rolleyes.gif
Atsakyti
Valio, pagaliau sulaukiau tesinio thumbup.gif
ooooj, koks nerealus dangus ir tos kopos wub.gif
Atsakyti
Pries tai buvo balto smelio kopos, o cia - geltonojo

user posted image

Laivu laiveliu...

user posted image

Uzkalbinom vietine mergaiciuke. Priesais - isprotejes Benito, neaiskiu tikslu kasantis smeli, o kairej pusej - kitas kanadietis Zev, kuris nusiderejo kaina uz kambarius

user posted image

user posted image

Paskui vaziavome paziureti krioklio. Norint ji pamatyti, reikejo bristi negiliu, silto vandens upeliuksciu. As su Zev smile.gif

user posted image

Ne krioklys, bet mazas kriokliukas buvo visai neispudingas....

user posted image

....bet pats pasivaiksciojimas buvo nerealus, tik kad saule be proto spigino...

user posted image

user posted image

Uolienu spalva wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip kokia knyga skaitau. Atrodo, kad jau LT tai tikrai nera tokiu avantiuristu, kurie vieni leistusi i tokia kelione. Juo labiau mergina. As suzaveta ne tik pasakojimu ir vaizdais, bet ir jusu drasa!
Atsakyti
įspūdinga kelionė wub.gif
Atsakyti