Ooo anciux kiek turgaus nuotrauku Tiesiog "prarijau" viska akim.. Aciu Tavo pasakojimas geriausias desertas prie kavos man kas ryta
Nuo skorpijonu siurpas net nukrate
QUOTE(liekna @ 2010 04 22, 19:40)
Nuo skorpijonu siurpas net nukrate
Tai juos ten tikriausiai valgo... kaip nors skaniai paskrudintus :
anciux, esu ipareigota perduoti, kad mano vyras turi tau rimtu pretenziju Mat as, tavo pasakojimo uzburta, jau kelinta diena svajoju apie ilgas nemokamas atostogas (pusei metu, o jei isleistu, tai ir metus) ir kelione su kuprine po Azija Mes keliaujam daug, bet va taip, ekspromtu, dar nera teke...
Nepriimu jokiu pretenziju, nes pakaliave po Azija bent kelis menesius man dar padekosit Naudokites proga jei yra galimybe!
Iškeisčiau savo, deja, jau įvykusią ir viskuo pertekusią kelionę po Kubą į šituos nuotykius... Nemanau, kad taip galėčiau, bet kaip NORĖČIAU, vaje... pakeliauti ir grįžti su tokiais įspūdžiais
Nuostabu
o gal galetumete atskleisti paslapti, koks buvo visas sios keliones biudzetas?
QUOTE(Tin-tin @ 2010 04 23, 15:12)
Nuostabu
pirmam puslapy parašyta
QUOTE(liekna @ 2010 04 21, 20:58)
As nors ir neragavus, bet pamaciau ir seiles pradejo tysti Taip skaniai atrodo
Aha, aš irgi neragavau, bet tie ryžių blyneliai tikrai skaniai atrodo.
Ši nuotrauka priminė Palangos Basanavičiaus gatvę.
Gaila, į Vietnamą neteko užsukti, per mažai laiko turėjom, bet vis dar svajoju kadanors jį pamatyti. Kiek pastebėjau iš nuotraukų, jis daugiau kosmopolitiškas nei Kambodža ar Laosas.
P.S. Turiu slaptą planą susiklosčius palankioms aplinkybėms po poros metų irgi pakeliauti po pasaulį kokį pusmetį.
Na ir fotoreportažas, tikrai pats geriausias šitam skyrelyje, fan-tas-ti-ka
Labai daug atiduočiau, kad galėčiau taip pakeliaut
Labai daug atiduočiau, kad galėčiau taip pakeliaut
5.30 val ryto su valtele isplaukiau link plaukiojancio turgaus. Dar buvo gana tamsu, bet miestas jau budinejo
Pirmiausiai plaukeme i Cai Rang turgu, esanti 6 km nuo miesto. Tai didziausias turgus ant vandens Mekongo deltoje. Tiesa pasakius, paliko labai dideli ispudi - tokio surmulio, betvarkes, eismo ant vandens nebuvau maciusi savo gyvenime.
Priplauke "karstu gerimu" valtis; nupirkau po puodeli kavos savo vairuotojui ir sau
Mmmmm...kaip noreciau..
O cia mano vairuotojas, pozuojantis su puse ananaso (kita puse atiteko man )
Pirmiausiai plaukeme i Cai Rang turgu, esanti 6 km nuo miesto. Tai didziausias turgus ant vandens Mekongo deltoje. Tiesa pasakius, paliko labai dideli ispudi - tokio surmulio, betvarkes, eismo ant vandens nebuvau maciusi savo gyvenime.
Priplauke "karstu gerimu" valtis; nupirkau po puodeli kavos savo vairuotojui ir sau
Mmmmm...kaip noreciau..
O cia mano vairuotojas, pozuojantis su puse ananaso (kita puse atiteko man )