Įkraunama...
Įkraunama...

Pietryčių Azija ir Naujoji Zelandija

Ooo anciux kiek turgaus nuotrauku thumbup.gif Tiesiog "prarijau" viska akim.. Aciu drinks_cheers.gif Tavo pasakojimas geriausias desertas prie kavos man kas ryta thumbup.gif
Atsakyti
Nuo skorpijonu siurpas net nukrate mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 04 22, 19:40)
Nuo skorpijonu siurpas net nukrate  mega_shok.gif

Tai juos ten tikriausiai valgo... kaip nors skaniai paskrudintus essen.gif: tongue.gif

anciux, esu ipareigota perduoti, kad mano vyras turi tau rimtu pretenziju biggrin.gif Mat as, tavo pasakojimo uzburta, jau kelinta diena svajoju apie ilgas nemokamas atostogas (pusei metu, o jei isleistu, tai ir metus) ir kelione su kuprine po Azija bigsmile.gif Mes keliaujam daug, bet va taip, ekspromtu, dar nera teke...
Atsakyti
Nepriimu jokiu pretenziju, nes pakaliave po Azija bent kelis menesius man dar padekosit biggrin.gif Naudokites proga jei yra galimybe!
Atsakyti
Iškeisčiau savo, deja, jau įvykusią ir viskuo pertekusią kelionę po Kubą į šituos nuotykius... ax.gif Nemanau, kad taip galėčiau, bet kaip NORĖČIAU, vaje... pakeliauti ir grįžti su tokiais įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauragana: 23 balandžio 2010 - 12:04
Nuostabu wub.gif
o gal galetumete atskleisti paslapti, koks buvo visas sios keliones biudzetas? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2010 04 23, 15:12)
Nuostabu  wub.gif
o gal galetumete atskleisti paslapti, koks buvo visas sios keliones biudzetas?  drinks_cheers.gif

pirmam puslapy parašyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 23, 15:29)

mmm... radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 23 balandžio 2010 - 14:48
QUOTE(liekna @ 2010 04 21, 20:58)
As nors ir neragavus, bet pamaciau ir seiles pradejo tysti  unsure.gif Taip skaniai atrodo  blush2.gif

Aha, aš irgi neragavau, bet tie ryžių blyneliai tikrai skaniai atrodo. drinks_cheers.gif

user posted image
Ši nuotrauka priminė Palangos Basanavičiaus gatvę. hihihi.gif

Gaila, į Vietnamą neteko užsukti, per mažai laiko turėjom, bet vis dar svajoju kadanors jį pamatyti. rolleyes.gif Kiek pastebėjau iš nuotraukų, jis daugiau kosmopolitiškas nei Kambodža ar Laosas.

P.S. Turiu slaptą planą susiklosčius palankioms aplinkybėms po poros metų irgi pakeliauti po pasaulį kokį pusmetį.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 04 23, 15:29)

vaje, praziurejau rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir fotoreportažas, tikrai pats geriausias šitam skyrelyje, fan-tas-ti-ka wub.gif thumbup.gif

Labai daug atiduočiau, kad galėčiau taip pakeliaut ax.gif
Atsakyti
5.30 val ryto su valtele isplaukiau link plaukiojancio turgaus. Dar buvo gana tamsu, bet miestas jau budinejo

user posted image

Pirmiausiai plaukeme i Cai Rang turgu, esanti 6 km nuo miesto. Tai didziausias turgus ant vandens Mekongo deltoje. Tiesa pasakius, paliko labai dideli ispudi - tokio surmulio, betvarkes, eismo ant vandens nebuvau maciusi savo gyvenime.
Priplauke "karstu gerimu" valtis; nupirkau po puodeli kavos savo vairuotojui ir sau

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mmmmm...kaip noreciau.. bigsmile.gif

user posted image

O cia mano vairuotojas, pozuojantis su puse ananaso (kita puse atiteko man biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti