Moon's sveciu namai. Sutemus turejau buti labai atsargi, nes vietiniai sunys budavo palaidi ir puldavo. Turedavau eiti aplinkiniu keliu.

Viena ankstu ryta ejau i tualeta (jis buvo ne kambaryje) ir pamaciau nerealu sauleteki. Greitomis uzlekiau ant namo stogo ir nufotografavau

Tuo metu, kai gyvenau Moon's sveciu namuose, pastatas su visu bizniu buvo parduodamas. Jo savininkei - 25 metu australei - tai buvo per didele atsakomybe, be to, ji Kampot miestelyje susirado darba pagal savo specialybe. Siuose sveciu namuose dar dirbo mergina vardu Ana, taipogi is Australijos (ji dar dirbo savanore mokytoja kelis vakarus per savaite vietineje mokykloje), ir vietinis vaikinukas, kurio vardo niekada neistengiau prisiminti, bet atsimenu jo veslius, ilgus ir blizgancius juodus plaukus (kaip as pavydejau jam tokiu plauku!

Viena vakara Anos aplankyti atvaziavo jos draugai - Klausas is Vokietijos ir Samon is Kiskio salos (Samon buvo is Kambodzos ir jis turejo savo bizni Kiskio saloje). Jie kartu galvojo pirkti sveciu namus netoli Kep miestuko (esancio prie pat juros kranto), tad sekancia diena jie planavo sutvarkyti kelis biznio reikalus ir vaziuoti i Kiskio sala. Pavadino ir mane. Sutikau. Palikusi savo daiktus, isvaziavau porai dienu i Kiskio sala. Pirmiausia vaziavom i Kep, o is ten plaukem valtimi i sala. Kiskio sala yra nedidele, ja galima apeiti pesciomis per dvi valandas. Kas idomiausia, kad ten tera keli turistams skirti bungalows (mazi namukai), keli vietiniai, kelios karves ir kelios ozkos. Norint nusiprausti, vandeni reikedavo semtis is didelio kubilo ir uzsipilti ant saves. Elektra budavo ijungiama vakarais dviems valandoms (tuomet visi puldavo pasikrauti mobiliuosius

Pirmas vakaras. Priesais - zemynas

Kita diena as jau nezinojau ka daryti is to nuobodulio. Tiesiog nebuvau pratusi taip nieko neveikti

Mano namukas Nr. 6. Abi naktis miegojau labai blogai, nes ant namo stogo visa nakti "duodavosi" ir cypdavo peles ar tai siksnosparniai, zodziu, kazkokie gyviai. Vis vaizduodavausi, kad kazkas ropineja po mano lova

Vietiniai...