Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(Nefer @ 2010 04 11, 00:39)
Jei noras yra, tai zinoma, kad pavyks. thumbup.gif Jei niekada nesate nerusi kepurytes, tai manau, kad is galvos ja nunerti butu truputeli sunku. Tai pradzioje siulau susirasti kokia super lengva shemute ir tiksliai pagal ja nerti. Veliau jau matytumet, kurioj vietoj platinti, kurioj siaurinti. Va, kad ir sita kepuraite siulau, ji neriasi greitai ir labai lengvai.
Schema

Gautusi tokia kepuraite mirksiukas.gif
user posted image

Sekmes darbuojantis:4u:

Aciu Jums labai smile.gif kagi pradedu nerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2010 04 10, 14:54)
Gavosi kas gavosi g.gif, bet vistiek pasirodom blush2.gif

mantai labai labai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasakykit jus man, pagal ka matuojate vaikiskas kepurytes, jei neturit gyvo manekeno? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image pasirodau ir as kokia numezgiau maziukei kepuriuka, bet kai ant kamuolio tai biski atrodo kreiva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 04 11, 13:06)
Pasakykit jus man, pagal ka matuojate vaikiskas kepurytes, jei neturit gyvo manekeno? doh.gif  biggrin.gif

Aš iš akies maždaug rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif nors kartais tenka ir ardyti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukuliene @ 2010 04 11, 11:42)
Aciu Jums labai smile.gif kagi pradedu nerti smile.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif Laukiam rezultato bigsmile.gif
Atsakyti
As stai tokia savo dukrytei nuneriau pavasariui
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorin: 11 balandžio 2010 - 16:29
Kepurių "derėjimo" metas smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Liuks visos kepurytės thumbup.gif atšilo oras, pakilo noras kepurytes nert lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2010 04 12, 13:55)
Liuks visos kepurytės thumbup.gif atšilo oras, pakilo noras kepurytes nert lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=bildukas,2010 04 12, 11:57]
Kepurių "derėjimo" metas smile.gif

user posted image

neriant tokią kepurytę, kaip reikia platinti viršugalvyje? Čia reikia ilginti pynutės akių skaičių tarp stulpelių ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
o aš tik norėjau informuoti, kad vakar buvau Ermitaže, tai ten 50 proc. nuolaida vokiškiems medvilniniams siūlams Peterle.

Prisipirkau, tai dabar beliko tik susirasti aiškią schemutę ir bandyt nerti pirmąją kepurytę. Tikiuosi pirmas blynas nebus prisvilęs.

Atsakyti