Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(Jolancike @ 2010 05 15, 23:57)
Aš turiu tokius variantus :

user posted image

user posted image

Nėriau pati pagal antrąjį variantą penkiakampius, o šešiakampius taip pat tik nuo pirmos eilės dariau ne 15, o 18 stulpelių, todėl gavau ne penkis, o šešis kampus nerdama pagal tą pačią schemą. O susiuvau taip kaip pirmame paveikslėlyje, gavosi mano nuomone puikiai  thumbup.gif
Mano zuikiui labai patinka  biggrin.gif  Tik mes didesni už jus, tai jum reiktų arba plonesnių siūliukų, arba mažint detales.  mirksiukas.gif

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2010 05 16, 13:57)
Ir pora kepuryčių dvynei sesei  mirksiukas.gif

labai graži balta/rožinė
tokia romantiška wub.gif
gal gali schemutė bryliuko raštelio ax.gif

rimka kepurytė simpatiška, bet kam dėti tooookio didumo foto doh.gif
puslapį iškraipo labai, neina kitų žinučių skaityti, reik tampyti puslapį iš kairės į dešinę

Tute28 - ar galiu Tavo tavo įdėtą paaiškinimą kaip nerti kepurytę su kvarbatkiukais įkelti į naujos kuriamos temelės pirmą žinutę ? 4u.gif
nesinori kad pasimestų tokia gera info ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 16 gegužės 2010 - 16:28
QUOTE(J@lanta @ 2010 05 16, 15:13)
Tute28 - ar galiu Tavo tavo įdėtą paaiškinimą kaip nerti kepurytę su kvarbatkiukais įkelti į naujos kuriamos temelės pirmą žinutę ?  4u.gif 
nesinori kad pasimestų tokia gera info  ax.gif

Uiii, aišku, kad gali. Kas per klausimai. Jei tik kam patinka, tai šaunu. Net nemaniau, kad tiek daug kam patiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 05 16, 16:13)
labai graži balta/rožinė
tokia romantiška  wub.gif
gal gali schemutė bryliuko raštelio  ax.gif

Bryliuką nėriau pagal šitą schemutę 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites wink.gif Visu kepuriukai,tiesiog nerealus wink.gif
Noriu Jusu paklaust patarimo,kaip Jus krakmolinate skybelaites,nes man vis kazko nesigauna sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivamik: 16 gegužės 2010 - 20:46
QUOTE(daivamik @ 2010 05 16, 20:45)
Sveikos mergaites wink.gif Visu kepuriukai,tiesiog nerealus wink.gif
Noriu Jusu paklaust patarimo,kaip Jus krakmolinate skybelaites,nes man vis kazko nesigauna sad.gif

Apie krakmolinimą yra visa tema 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=517460

Tiesa pasakius, man nesiseka krakmolyti, klijų lipalo pagalba nenoriu, bandžiau krakmolinimo skystį iš parduotuvės, tai visai nieko gero schmoll.gif Pagal rekomendaciją 1 kamštelis 0,5 l vandens, aš pyliau tris kamštelius ir nieko nesustandino visiškai verysad.gif
Atsakyti
ax.gif Merginos, gal kuri neseniai nėrėt ar .. gal galit pamatuoti - kokia galvytės apimtis 2-2,5m. amžiaus berniuko?
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 05 17, 09:11)
ax.gif Merginos, gal kuri neseniai nėrėt ar .. gal galit pamatuoti - kokia galvytės apimtis 2-2,5m. amžiaus berniuko?

Apie 50cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 05 17, 11:16)

maniškiui beveik 2m. -48cm.
Atsakyti
Jolancike,
aš paskutinius skrybliukus krakmolinau pagal receptą karštuoju būdu iš tos krakmolinimo temos.
stovi kaip leeedas thumbup.gif

dahlia+++,
jei padės 2,5m mergytės 49cm.
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 05 17, 11:11)

mano beveik keturmetes 48cm biggrin.gif
o siaip apie 50cm vidutiniskai buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū labai, merginos, už operatyvumą 4u.gif 4u.gif
Padėjot man - skubu pradžiuginti sunkiai sergantį mažylį..
Atsakyti