QUOTE(liamuna @ 2010 05 14, 12:43)
man tavo drugeliai fantastiski
natuliona, tikrai kepi kaip blynukus
liamuna, drugeliuota ir drugeliai pagal kuria schema tu juos darai>??? lyg jau prasiau ir neriau..ale primink gal ant baltos uzdesiu nes noriu, akd balta ir liktu balta be jokiu navarotu, gal toks iskilus drugys butu ?
liamuna, drugeliuota ir drugeliai pagal kuria schema tu juos darai>??? lyg jau prasiau ir neriau..ale primink gal ant baltos uzdesiu nes noriu, akd balta ir liktu balta be jokiu navarotu, gal toks iskilus drugys butu ?
[/quote]
Natulionos dukrytė kaip tikra manikenė, nuotraukose pozuoja
ir galvytė pakreipta ir šypsenėlė parinkta.
o aš savo vos sugaudžiau, kad nors vieną kokybiškesnę nuotrauką padaryčiau.
pasirodom ir mes,su zadeta kriksto kepuraite.nerta zemu stulpeliu,papuosta gyvom rozytem paprasta labai
QUOTE(natuliona @ 2010 05 14, 12:59)
man tavo drugeliai fantastiski
QUOTE(bonda @ 2010 05 14, 13:25)
tik visur su vienu uzmetimu darau stulpelius
QUOTE(Olaiva @ 2010 05 14, 14:51)
pasirodom ir mes,su zadeta kriksto kepuraite.nerta zemu stulpeliu,papuosta gyvom rozytem paprasta labai
QUOTE(natuliona @ 2010 05 14, 10:32)
grazi o tai ir vasarai neri is begonia
dėkui
na dar tik viena vasara tebuvo manajai mažiukei, tai praėjusią - nėriau iš Maxi, rudenines/pavasarines iš Begonia neriu, o vasarai tai gal vėl čiupsiu Maxi
kaip gražu , trapu, gaivu
[quote=Olaiva,2010 05 14, 14:51]
labai originalu
labai originalu
QUOTE(Shoricel @ 2010 05 14, 14:18)
Natulionos dukrytė kaip tikra manikenė, nuotraukose pozuoja
ir galvytė pakreipta ir šypsenėlė parinkta.
o aš savo vos sugaudžiau, kad nors vieną kokybiškesnę nuotrauką padaryčiau.
bet kiek nuotrauku padarau kad atrodytu kaip "tikra manikene"
QUOTE(J@lanta @ 2010 05 14, 15:13)
dėkui
na dar tik viena vasara tebuvo manajai mažiukei, tai praėjusią - nėriau iš Maxi, rudenines/pavasarines iš Begonia neriu, o vasarai tai gal vėl čiupsiu Maxi
aaa tada ne taip supratau, galvojau vasarai neri is Begonia, man jie tikrai storoki, naudoju rudens pradziai maniske vasara sugeba sukaisti ir su kepuryte is MAXi siuliuku
kepuryte ir nuotrauka
QUOTE(liamuna @ 2010 05 14, 15:09)
tik visur su vienu uzmetimu darau stulpelius
O ką reiškia taškiukas, o virš jo lankelis? arba brūkšnelis su lankeliu? Būtent tas lankelis virš jų?
QUOTE(vilbur @ 2010 05 14, 16:52)
O ką reiškia taškiukas, o virš jo lankelis? arba brūkšnelis su lankeliu? Būtent tas lankelis virš jų?
Vieta, kur susijungia eilutės