Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(bonda @ 2010 05 14, 10:09)
*labai daili wub.gif puosi ar ne? bigsmile.gif as balta nuneriau ir nzn  ka daryt lotuliukas.gif
*tie siuliukai ir man patinka thumbup.gif

* dėkui 4u.gif
na žinok nepatinka blush2.gif man per daug puošti visokiom gėlėm ar pan papuošimais - ją paliksiu tokia, be nieko, nors turiu nunertą kvietką kurią ketinau prisiūti prie šios kepurikės, bet pridėjau ir nusprendžiau - lai būna be papuošimų
dabar nunėriau rožinę su baltu siūliuku pakaitaliojant sesės mažiukei, tai jai papuošiu nedidele gėlyte, nes sesei patinka mirksiukas.gif

* siūliukai drinks_cheers.gif

fishke nesu bandžiusi, tiesiog darau prielaidą - ar negali tavo įdėtos kepurikės bryliukas būti nertas va tokius principu - vienas stulpelis normalus, kitas išviršinis ax.gif
platinti reikėtų - imant didesnio numerio vąšelį kas kelias eiles, nes pridėti akių neišeitų, 'nusimuštų' raštas
taisykit mane jei neteisi cool.gif
user posted image

tema į pabaigą eina - reiks prisėst ir paruošti naują, peržiūrėsiu temą, parankiosiu raštelių naujų ar linkų, kad atnaujinti pirmą temos žinutę šviežiena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 14 gegužės 2010 - 09:26
QUOTE(fishke @ 2010 05 14, 09:10)
Burka, nugis liuks  bigsmile.gif na tik gal pati pabaiga ( baltai kur ) atrodo gana laisvai nerta arba norėtųsi mažesnio nr vąšelio  g.gif o gal čia toks užmanymas buvo?  blush2.gif

o raštelis čia toks pat kaip šios kepurės?  g.gif

gal galit pabaksnot piršteliu kur rasti raštą  blush2.gif

na kaip norėč , kad gautųsi toks bryliukas gražus  doh.gif  nu niekaip neišeina kiek bandžiau  unsure.gif

Kazkaip realiai taip neatrodo skystai,nelabai man tas bryliukas isvis,bet kad panelytei patinka,tai bus gerai biggrin.gif
scemute is cia cia tik bryliuko puse tedariau.
O sita jusu imesta ir man labai jau grazi,galetu nusimanancios papasakot kaip toki bryliuka padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasskka @ 2010 05 13, 22:54)
As irgi supratu, kad reikia nerti nuo apacios i virsu  g.gif  Pirma karta taip neriu kepuryte. Nuneriau tas 20 eiliu ir uzstigau  doh.gif . Ka reiskia dugna is 5 kilpeliu, Gal ji atskirai numegzti ir sujungti?

Galima ir kiek suchimicint tos kepureles pabaiga. Kai jau baigiate megzti pagrindini rsta, tiesiog megzti stulpelius su uzmetimu. Nu tokius, kai padarai uzmetima, nepabaigi stulpelio ir mezgi kita stulpeli ne iki galo. Kai apeisi ratuka su tais nebaigtais stulpeliais, tai tada ir istraukti siula per visus. Aisku, kepurytes virsunele tokia smailesne gausis taip pabaigiant ja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 05 13, 13:00)
kadangi vaikas uzsimane bites -teko taisyt padeti  biggrin.gif

bite thumbup.gif

QUOTE(J@lanta @ 2010 05 13, 17:32)
mano nauja kepurytė dukrytei
siūliukai Yarnart begonia  mirksiukas.gif

grazi wub.gif o tai ir vasarai neri is begonia g.gif

QUOTE(Burka @ 2010 05 14, 09:45)

grazi wub.gif

mano ramunes, tik kitos spalvos biggrin.gif

user posted image

nu ir dar viena smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 05 14, 09:26)
Galima ir kiek suchimicint tos kepureles pabaiga. Kai jau baigiate megzti pagrindini rsta, tiesiog  megzti stulpelius su uzmetimu. Nu tokius, kai padarai uzmetima, nepabaigi stulpelio ir mezgi kita stulpeli ne iki galo. Kai apeisi ratuka su tais nebaigtais  stulpeliais, tai tada ir istraukti siula per visus. Aisku, kepurytes virsunele tokia smailesne gausis taip pabaigiant ja. smile.gif

Dar galima megzti ir ta tinkleli is 5 kilpuciu. Tik sujungima toki gruboka isivaizduoju. Arba vaseliu, arba adata su siuliuku per vidurine kilpute surinkti ir sumegzti/susiuti. Bet irgi tokia smaila virsunele turetu gautis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 05 14, 10:32)
nu ir dar viena  smile.gif

user posted image

wooow, kokia šita graži bigsmile.gif wub.gif

aš jau kelintą vakarą bandau nunarpliot savo dukrytei kepuriuką, bet vis ardau ir ardau doh.gif gal kada ir "išgimdysiu" kokią lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2010 05 14, 09:09)
wooow, kokia šita graži  bigsmile.gif  wub.gif

aš jau kelintą vakarą bandau nunarpliot savo dukrytei kepuriuką, bet vis ardau ir ardau  doh.gif gal kada ir "išgimdysiu" kokią  lotuliukas.gif

Tai kam ardai? tongue.gif Nunerk blynuką ir tada nei mažink, nei didink. Ir gausis liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 05 14, 11:16)
Tai kam ardai?  tongue.gif Nunerk blynuką ir tada nei mažink, nei didink. Ir gausis liuks  mirksiukas.gif

kad nesigauna taip, kaip noriu tongue.gif dabar va irgi narplioju, tai bent kol kas visai neblogai gaunas, tai gal pagaliau pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2010 05 14, 09:21)
kad nesigauna taip, kaip noriu  tongue.gif  dabar va irgi narplioju, tai bent kol kas visai neblogai gaunas, tai gal pagaliau pavyks

thumbup.gif
Atsakyti
Burka labai puosnu.
Bondos bitute thumbup.gif linksma tokia smile.gif
Natuliona kepuriukus kaip blynus kepi bigsmile.gif super
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 05 14, 10:32)
nu ir dar viena  smile.gif

Kokios fainos boružytės wub.gif
Atsakyti
Na ir mano dar viena su drugeliais

user posted image