Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(J@lanta @ 2010 05 13, 16:45)
dėkui  mirksiukas.gif
taip patinka - iš jų tik ir neriu, nes turiu dvi mergytes kurias reik papuošti - savo ir sesės
pražioje atrodo gal kietoki ( arba aš su mažesniu nei dera vąšelio nr. neriu  g.gif ) nes jie gerai susukti ( nes kiti būna 'skysčiau' susukti ), bet išplovus - nėrinys mikštutis pasidaro
didelis spalvų pasirinkimas  thumbup.gif  ir nebrangūs, 50gr. - 4.50lt, turguje esu pirkusi po 4lt  mirksiukas.gif

panašus dar yra Almina bei Alize, siūlai , svoris, gramai atitinka

Aciuks uz ats 4u.gif Turiu dabar daug Violet ir Begonia. Pradejau nuo Violet, tai labai patinka. Toks nerinys minkstutis, ne taip kai su Maxi. Jauciu ju nebenoresiu jau po Violet. O Begonia dar teks isbandyt. Kokiam mieste perki, nes ne visur ju buna.
Atsakyti
tute28
aš esu vilnietė, tai pagrinde siūlus perku 'Midara' ( didelis pasirinkimas, kainos nesikandžioja, gali pasižiūrėti jų internetinį psl, tiesa jie nevykdo internetinės prekybos )
kaip jau ir sakiau šių siūlų yra ir turguje ( Halės bei Gariūnų turgavietės ) mirksiukas.gif

aš skaičiau apie Violet, kad ir thumbup.gif , bet turiu nemažai užsipirkusi Begonia, siūliukų, tai reik pradžioje juos sunerti mirksiukas.gif
bet vėliau būtinai juos išbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 13 gegužės 2010 - 18:14
Vis pasiziuriu, pasigroziu darbeliais, visos saunuoles thumbup.gif ir isradingos ir darbscios. 4u.gif

Parodysiu ir as savo darbeli (spalviskai realiai man ji labiai labai patinka, daug svelniau ir linksmiau atrodo negu nuotraukose) blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2010 05 13, 18:52)
Neriu trecia kepuryte, bet kolkas su vienspalviu siulu. Prisiziurejau cia galybe grozybiu ir galiu pasakyti, kad labai grazios su skirtingu spalvu siulais, bet iskilo klausimas, kaip jus priduriate kita siula ir paslepiate mazgus? Tiesiog padarote mazga is seno ir naujo siulo ir neriate toliau ar yra kokiu didesniu "navarotu"  g.gif

Priklauso nuo to kaip spalva keičiasi. jeigu kiekvienoje eilėje, tai keitalioju, o jeigu neriasi su viena spalva daugiau tarkim kokios 5 eilės, tai tada kerpu 4u.gif Mazgų stengiuosi nedaryti, kai nukerpu siūlą, palieku jį šiek tiek ilgesnį, ir tada paskui nerdama tiesiog jį apkabinu ir gražiai pasikavoja. vat kai prie futboliukų sėdžiu, ten visi siūlai karpomi, ir tada jau reikia gerai pasistengti kad nieko nesimatytų
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 05 13, 19:39)

Parodysiu ir as savo darbeli (spalviskai realiai man ji labiai labai patinka, daug svelniau ir linksmiau atrodo negu nuotraukose) blush2.gif

tikrai linksma ir tokia "gyva" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 05 13, 22:57)
tikrai linksma ir tokia "gyva"  wub.gif

dekui. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2010 05 13, 09:54)
Sveika.
Kiek as supratau,kas ten parasyta,tai ta kepuryte reikia nerti is apacios i virsu(Na taip parasyta g.gif )o paskui dugna seteliu is 5 kilpeliu Ir atskirai drugeli nunert blush2.gif Nezinau,ar suprantamai paaiskinau doh.gif Bet ten nuotraukoj matosi tas rastas. ax.gif Jeigu neaisku,klausk,dar skaitisim smile.gif

As irgi supratu, kad reikia nerti nuo apacios i virsu g.gif Pirma karta taip neriu kepuryte. Nuneriau tas 20 eiliu ir uzstigau doh.gif . Ka reiskia dugna is 5 kilpeliu, Gal ji atskirai numegzti ir sujungti?
Atsakyti
QUOTE(rasskka @ 2010 05 14, 00:54)
As irgi supratu, kad reikia nerti nuo apacios i virsu  g.gif  Pirma karta taip neriu kepuryte. Nuneriau tas 20 eiliu ir uzstigau  doh.gif . Ka reiskia dugna is 5 kilpeliu, Gal ji atskirai numegzti ir sujungti?

Nu ne,ne atskirai :hmkai nunerei tas 20 eiliu,paskui neri grandinele is 5 kilpeliu ir per tam tikra atstuma sujungi su savo nunerta kepuryte ir taip visa dugna,tai gausis tiks kaip tinklelis ax.gif Nezinau ar suprasi doh.gif Gal kitos kaip geriau patars rolleyes.gif Bet jeigu ka,klausk,bandysiu padeti mirksiukas.gif nors as ir pati tik mokausi blush2.gif 4u.gif
Gausis toks tinklelis
http://www.skelbimai...-ir--629710.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeks: 13 gegužės 2010 - 23:32
QUOTE(Adeks @ 2010 05 13, 23:07)
Nu ne,ne atskirai :hmkai nunerei tas 20 eiliu,paskui neri grandinele is 5 kilpeliu ir per tam tikra atstuma sujungi su savo nunerta kepuryte ir taip visa dugna,tai gausis tiks kaip tinklelis ax.gif Nezinau ar suprasi doh.gif Gal kitos kaip geriau patars rolleyes.gif Bet jeigu ka,klausk,bandysiu padeti mirksiukas.gif nors as ir pati tik mokausi blush2.gif  4u.gif
Gausis toks tinklelis
http://www.skelbimai...-ir--629710.jpg

Aciu. Supatau. Bandysiu uzbaigti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 05 13, 12:00)
kadangi vaikas uzsimane bites -teko taisyt padeti 

Labai linksmuole bitute tongue.gif

QUOTE(liamuna @ 2010 05 13, 18:39)

Labai grazu thumbup.gif

Kadangi as savo pirmaji kepuriuka isardziau,nes vis tik didokas pasirode,tai nauja iskepem ant greicio,kad i kiema vaiksciot butu,dabar ziurineju kokia puosnesne nunert,siuliukus kaip tik sian gavau biggrin.gif aisku dar tobulintis oi kaip reikia,bet kaip pirmieji bandymai,tai man visai grazu blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 05 13, 16:32)
mano nauja kepurytė dukrytei

labai daili wub.gif puosi ar ne? bigsmile.gif as balta nuneriau ir nzn ka daryt lotuliukas.gif
tie siuliukai ir man patinka thumbup.gif

QUOTE(Miolanda @ 2010 05 13, 17:52)
Neriu trecia kepuryte, bet kolkas su vienspalviu siulu. Prisiziurejau cia galybe grozybiu ir galiu pasakyti, kad labai grazios su skirtingu spalvu siulais, bet iskilo klausimas, kaip jus priduriate kita siula ir paslepiate mazgus? Tiesiog padarote mazga is seno ir naujo siulo ir neriate toliau ar yra kokiu didesniu "navarotu"  g.gif

as graziai uzrisu -be didelio mazgo, aisku ir paslepiau ar benerdama, ar uzkaisau -cia kaip jau iseina mirksiukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2010 05 13, 18:39)

Parodysiu ir as savo darbeli

toks rudenisku spalviciu thumbup.gif

QUOTE(Burka @ 2010 05 14, 08:45)

thumbup.gif
Atsakyti
Burka, nugis liuks bigsmile.gif na tik gal pati pabaiga ( baltai kur ) atrodo gana laisvai nerta arba norėtųsi mažesnio nr vąšelio g.gif o gal čia toks užmanymas buvo? blush2.gif

o raštelis čia toks pat kaip šios kepurės? g.gif
user posted image

gal galit pabaksnot piršteliu kur rasti raštą blush2.gif

na kaip norėč , kad gautųsi toks bryliukas gražus doh.gif nu niekaip neišeina kiek bandžiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 14 gegužės 2010 - 09:11