Pagerus bite bet labia faina
QUOTE(chimera @ 2010 05 13, 12:03)
Pagerus bite bet labia faina
aha ale vis linksmiau
Bitute ...bele vaikui grazu...svarbu tikrai i vaiko norus atsizvelgt...maniske mielai nesiotu kepuriuka su traukinuku...bet as vis bandau ikalbet,kad gelytes,drugeliai graziau
turiu klausimuka.,man baigineja nert krikstynom suknele...ji visa is atskiru gelyciu...dar foto neturiu,bet va noriu ir kepurytes i komplektuka,nes pas mazaja nedaug plaukuciu,tai atkrenta visokia saguciai,na is bedos dar juostele galvytei tiktu...bet labiau noreciau kokios mazytes skrybelaites...bet nesumastau kaip padaryt,kad butu ale kaip komplektukas...padekit,duokit minciu...
turiu klausimuka.,man baigineja nert krikstynom suknele...ji visa is atskiru gelyciu...dar foto neturiu,bet va noriu ir kepurytes i komplektuka,nes pas mazaja nedaug plaukuciu,tai atkrenta visokia saguciai,na is bedos dar juostele galvytei tiktu...bet labiau noreciau kokios mazytes skrybelaites...bet nesumastau kaip padaryt,kad butu ale kaip komplektukas...padekit,duokit minciu...
Nu reiktu matyt suknyte bet galima pakausiuka nunert ratuku, tada tiesiojoj, ratu is tokiu pat motyvu kaip suknyte ir tada uzbaigt bryliuku ar be jo
QUOTE(juratike13 @ 2010 05 13, 11:30)
Gali is tu gelyciu nert aplink galvyte, o virsu jau pakombinuot. As taip viena dariau
QUOTE(tute28 @ 2010 05 13, 13:51)
Gali is tu gelyciu nert aplink galvyte, o virsu jau pakombinuot. As taip viena dariau
Kepuryte
QUOTE(Shoricel @ 2010 05 13, 13:58)
o kaip tas gėlytes nerti?
Pasirenki kokias nori gelytes, prineri jas kiek ju reikia aplin galvyte ir susiuni. Galima sunert, tik airiska nerima nelabai moku, tai susiunu. Poto kaip iprastai neri nuo virsaus kepsiuke, pamatuoji, kada uztenka iki tu gelyciu ir prisiuni. Lyg ir viskas. Tik fantazijos ir improvizacijos truputi ir liuks kepsa
mano nauja kepurytė dukrytei
siūliukai Yarnart begonia
siūliukai Yarnart begonia
QUOTE(J@lanta @ 2010 05 13, 15:32)
Kokia miela. Ar patinka siulai sitie?
QUOTE(tute28 @ 2010 05 13, 18:35)
Kokia miela. Ar patinka siulai sitie?
dėkui
taip patinka - iš jų tik ir neriu, nes turiu dvi mergytes kurias reik papuošti - savo ir sesės
pražioje atrodo gal kietoki ( arba aš su mažesniu nei dera vąšelio nr. neriu ) nes jie gerai susukti ( nes kiti būna 'skysčiau' susukti ), bet išplovus - nėrinys mikštutis pasidaro
didelis spalvų pasirinkimas ir nebrangūs, 50gr. - 4.50lt, turguje esu pirkusi po 4lt
panašus dar yra Almina bei Alize, siūlai , svoris, gramai atitinka
Neriu trecia kepuryte, bet kolkas su vienspalviu siulu. Prisiziurejau cia galybe grozybiu ir galiu pasakyti, kad labai grazios su skirtingu spalvu siulais, bet iskilo klausimas, kaip jus priduriate kita siula ir paslepiate mazgus? Tiesiog padarote mazga is seno ir naujo siulo ir neriate toliau ar yra kokiu didesniu "navarotu"