Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(tute28 @ 2010 05 11, 12:14)
Natuliona  thumbup.gif Na madistė pliaže bus  thumbup.gif
O aš sėdžiu apsipatenkinus. Gavau siuntinį su Violet siūliukais. Tai sėdžiu ir dėlioju.  rolleyes.gif Nu kaip gražu  biggrin.gif

niu negaliu, užkrėtei su savo rašteliu, rankos niežti noriu nerti wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 11 gegužės 2010 - 11:17
QUOTE(vilbur @ 2010 05 08, 15:13)
Merginos padėkit, nesuprantu to rusiško aprašymo, kaip reikia platint

user posted image

QUOTE(liolke @ 2010 05 11, 00:37)
visos kaip visada saunuoles, ikeliu dar viena vasariska kepuriuka, rastas ir modelis turbut ne vienai zinomas

user posted image

user posted image
Papildyta:
na paplatint, t.y ta apskritima didesni pamegzt ir tada tiesiai nei pridedant nei mazinant akiu, tokio amziaus mergytei aisku priklauso nuo siulu storio, bet jei neriant is plonu nerimui skirtu siulu tai platint kol bus 140-160 akiu aisku  dar nuo rasto priklauso

Paaiškinkit man dar neįgudusiai mezgėjai kai jums pavyko nunert visą kepurytę su 3 stulpeliais su užmetimu. Man pagal tą scemą kur viršuj nesigauna reikiamo dydžio kepurytė. O gal jūs galit paskaičiuot kiek tų tokių stulpelių gavosi?
Kad gautųsi reikiamo dydžio kepurė, aš turiu didint stulpelių ir pynelės akių skaičių ir dėl to gaunasi didelės skylės. Tikiuosi supratot ką čia prirašiau blush2.gif

QUOTE(natuliona @ 2010 05 11, 11:47)
fotkinta be blico, tai ne tokia ryski gavosi  smile.gif
user posted image

Va ir pas jus su trimis stulpeliais ax.gif
Labai gržios kepurytės wub.gif
Atsakyti
natuliona, jau ta su laiveliu mane spalviskai uzbure bigsmile.gif bigsmile.gif

as niekaip nesugebu nufotkint savo nauju narplioniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2010 05 11, 00:47)
O gal išrirenki sudėtingą raštą, kurį labai skaičiuoti ri deirnti reik net patyrusioms nėrėjoms. Imk paprastutį - langeliais ar kvadračiukais (jei gausis tinkamą nešiojimui, vėliau visokiom gėlytėm papuoši ir liuks bus)

Paprasčiausia, jei neri/mezgi savo vaikučiui- tai kas kelios eilės pamatuok ant galvytės, ir matysi - gerai, ar reik taisyti 4u.gif

Toliau, jei laikaisi griežtai schemos - tai gali netikti Tavo turimiems siūlams, jų storumui bei konkretaus vaiko išmatavimams. Tad vėlgi - matuoti neriant/mezgant.
sėkmės 4u.gif  ir aprašyk plačiau, kurioj vietoj ten kažkas nesigauna, kokiu raštu neri, kokie siūlai ar dar kas ten netvarokj g.gif

Va aš tokia bepradedanti ir vadovaujuosi tik shemomis, nes nemoku paskaičiuot, kad užtektų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 05 11, 12:26)
as niekaip nesugebu nufotkint savo nauju narplioniu ax.gif

nu jau labai laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 05 11, 10:15)
kokie cia siuliukai  g.gif is kur cia pirkot?

Aš ne LT gyvenu, tai viena gera forumietė nupirko ir atsiuntė man siūliukų thumbup.gif Siūliukus va čia gali pažiūrėt. Storio turbūt kaip Maxi, bet pačiupinėti daug mielesni. Tik dar nert neišbandžiau http://www.yarnart.i...tay.aspx?uid=25 Vilniuj žinau universalinėj jų yra ir Gariūnuose. Kaune bazėse.

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 11, 10:17)
niu negaliu, užkrėtei su savo rašteliu, rankos niežti noriu nerti  wacko.gif

biggrin.gif Tai mesk visus darbus ir nerk rolleyes.gif Aš tai laukiu, kurioj temoj mes dar susitiksim. Įtariu tortuose, nes mačiau kepi biggrin.gif
Atsakyti
Natulionos darbai tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aš vis užsuku į jos internetinį puslapiuką pasižiūrėti ir įkvėpimo prieš neriant įgauti
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 05 11, 12:34)
Aš ne LT gyvenu, tai viena gera forumietė nupirko ir atsiuntė man siūliukų  thumbup.gif Siūliukus va čia gali pažiūrėt. Storio turbūt kaip Maxi, bet pačiupinėti daug mielesni. Tik dar nert neišbandžiau  http://www.yarnart.i...tay.aspx?uid=25  Vilniuj žinau universalinėj jų yra ir Gariūnuose. Kaune bazėse.
biggrin.gif  Tai mesk visus darbus ir nerk  rolleyes.gif  Aš tai laukiu, kurioj temoj mes dar susitiksim. Įtariu tortuose, nes mačiau kepi biggrin.gif

negaliu unsure.gif

greičiau dietos temoj susitiksim, nei tortų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2010 05 10, 23:47)
Sveika,

na aš turiu bent pora 4mečių, tai kaip kolegė- kolegei bandysiu patart  tongue.gif

O per kurią vietą jos mažos gaunasi - siauros ir ant galvytės netelpa, ar trumpos, ar dar kaip nors? gal plaunant susitraukia?????
O gal išrirenki sudėtingą raštą, kurį labai skaičiuoti ri deirnti reik net patyrusioms nėrėjoms. Imk paprastutį - langeliais ar kvadračiukais (jei gausis tinkamą nešiojimui, vėliau visokiom gėlytėm papuoši ir liuks bus)

Paprasčiausia, jei neri/mezgi savo vaikučiui- tai kas kelios eilės pamatuok ant galvytės, ir matysi - gerai, ar reik taisyti 4u.gif

Toliau, jei laikaisi griežtai schemos - tai gali netikti Tavo turimiems siūlams, jų storumui bei konkretaus vaiko išmatavimams. Tad vėlgi - matuoti neriant/mezgant.

Pamatuok galvos apimtį - spėju, kad bus 52-54cm (na, maždaug), tad reik nunerti plokščią 17-18cm blynuką. Tada pagal apskutinę eilę, likusias nerk tiesiai- tokias pat. pamatuok ant galvos, ar jau užtenka ilgio.
Ir lieka tik 'cukreliai' - bryliukai, jei nori ir gėlytės apgal poreikį.

sėkmės 4u.gif  ir aprašyk plačiau, kurioj vietoj ten kažkas nesigauna, kokiu raštu neri, kokie siūlai ar dar kas ten netvarokj g.gif

Sveika. Labai aciu uz issamu paaiskinima. Tu teisi, mano panelytes galvos apimtis 53 cm. O kepuryte gavosi maza, tai padovanojau brolienes mergytei. Mano kepurytes rastas buvo labai paprastas, laikiausi grieztai schemos. Siulai irisiniai, o vaselis 1.25mm..Bandysiu nerti dabar kita ir tikiuosi tiks mano mergytei. Gal galetum imesti kepurytes schemele, kur neriai savo keturmeciams. Dekui.
Atsakyti
[ir dar laivelis smile.gif

user posted image
[/quote]

Laivelis - super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 05 11, 10:47)
derinta prie maudomukes  smile.gif

user posted image

user posted image
user posted image

Labai graži kepurytė, gal schemą ar raštą parodyt gali? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2010 05 11, 13:24)
Paaiškinkit man dar neįgudusiai mezgėjai kai jums pavyko nunert visą kepurytę su 3 stulpeliais su užmetimu. Man pagal tą scemą kur viršuj nesigauna reikiamo dydžio kepurytė. O gal jūs galit paskaičiuot kiek tų tokių stulpelių gavosi?
Kad gautųsi reikiamo dydžio kepurė, aš turiu didint stulpelių ir pynelės akių skaičių ir dėl to gaunasi didelės skylės. Tikiuosi supratot ką čia prirašiau blush2.gif
Va ir pas jus su trimis stulpeliais  ax.gif

na as mezgiau pagal kita schema, bet pridejau gal dar pora eiliu panasiu principu kur schemoje, kol gavosi apie 140 akiu, cia skaiciuoju akis iskaitant ir tarpa ta 1 akyte tarp stulpeliu, kiek gavosi stulpeliu nepasakysiu, nes kepuryte siandien atidaviau, vat kelinto nr vaseliu ir gi nezinau, nes nuo senu laiku jis pas mane be nr, gal kokio 1nr speju, mano kepuryte galvytei apie 50 cm, jei jusu mergytes galvyte 53 cm, tai gal dar kokia eile arba dvi reiktu paplatint vis pridedant kokia 12 akiu eilej, kol gautusi 150-160 akiu, na sekmes bandant anksciau ar veliau pavyks

user posted image
Atsakyti