Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(Luana @ 2010 05 07, 14:10)
Tute nerealu bigsmile.gif , gal galetumet pasufleruot kaip tokius grozius nuneret blush2.gif , labai noreciau kazka panasaus pabandyt savo mergytem blush2.gif , aš čia apie tą baltą suknytę su kepuryte ax.gif
........

Svarbu labai norėti ir bandyt ir tikrai gausis. Raštelis ir pačios suknytės aprašymas čia
http://club.osinka.r...54655?&start=75
Pirmoj žinutėj kur 1,2,3 reikspausti. Ten visi paaiškinimai. Jei norėsi nerti ir kas nesigaus, parašyk, paaiškinsiu mirksiukas.gif

QUOTE(Niktė @ 2010 05 07, 14:10)
Man šitos kepurytės raštas nerealus  wub.gif , kaip tik savo lelei dabar tokią baltą neriu  rolleyes.gif

Man ir labai fainas drinks_cheers.gif Tik apačioj reik siaurint, nes išplatėja apačia. O tas man nepatinka schmoll.gif Nėriau pirmą kart tokį raštą ir nelabai gražiai gaunasi sudurimas. Per visą kepšą įstrižai. Tai reiks galvot, kaip pagražint. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 07 gegužės 2010 - 15:56
O gal kas matėt kur, kaip tą kiškio kepuurytę išformuot? Išformuosiu iš kelių kartų, ale būt grai iš karto tongue.gif
Atsakyti
Gal kuri galetumete paaiskinti, kaip nerti tokia berete, rusiskai neusprantu..
user posted image
Suprantu, kad neriant reikia platinti, kad gautusi tam tikro diametro apskritimas, o ar jis turi buti toks, kaip neriant paprasta kepuryte ar didesnis? Na, o nunerus reikiama blyna, ka daryti toliau? Ir dar nelabai suprantu, kokiu rastu nertas pats beretes krastas, man jis toks kaip megztas viena bloga kita gera atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 05 07, 16:52)
Man ir labai fainas  drinks_cheers.gif Tik apačioj reik siaurint, nes išplatėja apačia. O tas man nepatinka  schmoll.gif Nėriau pirmą kart tokį raštą ir nelabai gražiai gaunasi sudurimas. Per visą kepšą įstrižai. Tai reiks galvot, kaip pagražint. g.gif

O gal galetum pasidalint rasteliu sitos kepurytes blush2.gif
Atsakyti
As kai pasiziuriu sita tema, tai norisi nerti visas pamatytas kepurytes ir nesustoti karsta.gif
Cia kelios mano paskutines narpliones
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Herma: 07 gegužės 2010 - 20:29
labai dailus Jusu kepuriukai, bet kad visi mergaitems, negi berniukam niekas neneriat? labai noreciau kokiu ideju nuziuret sunenui vasarinei kepurytei
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2010 05 07, 21:57)
labai dailus Jusu kepuriukai, bet kad visi mergaitems, negi berniukam niekas neneriat? labai noreciau kokiu ideju nuziuret sunenui vasarinei kepurytei

Esu nerus drauges berniukui va tokia
Natuliona specializuojasi su berniukiskais kepuriukais smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2010 05 07, 18:31)
O gal galetum pasidalint rasteliu sitos kepurytes blush2.gif

user posted image

Oho HERMA, kad pažėrė thumbup.gif
Atsakyti
man dar sita berniukiska nereali wub.gif
user posted image