Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

Sveikos.
Agute,labai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 04 29, 10:31)
Kitos spalvytes "ramunes"  smile.gif

user posted image

Labai labai gražu wub.gif O kaip tu tas gėlytes neri? blush2.gif Kiekvieną atskirai ir susiūni, ar iš karto kažkokiu būdu suneri? g.gif
Papildyta:
Jau radau atsakymą, kad atskirai neri ax.gif bet kiek darbo kol jas sukabini blink.gif Šaunuolė tu 4u.gif Na gal reikės ir man savo kantrybę išmėginti, nes labai gražu wub.gif
Atsakyti
sveiki, ir aš pagaliau nunėriau pirmąją kepurytę smile.gif
nemoku įkelt nuotraukos blush2.gif (matyt reiks kieno nors pagalbos prašyt, kad pamokytų)
tai pabandysiu nuorodą įdėt:
.........................................

Papildyta:
oi, bandžiau nuorodą dėt, o gavosi milžiniška nuotruka doh.gif

! 
Nuotrauka pašalinta dėl perdidelio formato. Talpinkite nuotraukas ne didesnes nei 500- 600 pikselių.

Moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 gegužės 2010 - 07:46
QUOTE(Shoricel @ 2010 05 03, 23:36)
sveiki, ir aš pagaliau nunėriau pirmąją kepurytę smile.gif
nemoku įkelt nuotraukos blush2.gif (matyt reiks kieno nors pagalbos prašyt, kad pamokytų)
tai pabandysiu nuorodą įdėt:

kelk per čia , nustatyk dydį 640*480
http://imageshack.us/
Atsakyti
Arba galima per cia deti nuotraukas www.part.lt. Priedo, dar ir lietuviskai viskas parasyta. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos,reikia jūsų pagalbos,gal kuri turite šitos kepurės schemą arba bent įsivaizduojate kaip ją nerti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana*: 04 gegužės 2010 - 09:24
Šaunūs visų darbeliai thumbup.gif . Rodau ir savo smile.gif
user posted image

Ačiū, Getira, pavyko įkelti maža nuotraukyte per part.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anny: 04 gegužės 2010 - 09:59
QUOTE(zuzana* @ 2010 05 04, 10:22)
Labas rytas merginos,reikia jūsų pagalbos,gal kuri turite šitos kepurės schemą arba bent įsivaizduojate kaip ją nerti  blush2.gif

Šis variantas ir mane domintų, norėčiau savo lėlei nunerti ax.gif
Atsakyti
NU va, pagaliau pabaigiau savo uosvienei skarele. Gales pasipuosti, o tai truputi kompleksuoja po galvos operacijos. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labutis,
Pavasaris atejo, ir mezgimai mano pasibaige, taciau...dar spejau nunerti kepuriuka, kuria pamego daugelis mamyciu blush2.gif , tik gelytes as truputuka pakeiciau, man taip graziau, o ir kitoks kepuriukas atrodo ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 04 gegužės 2010 - 11:17
laba diena.atsiprasau kad isiverziu i jusu tema su savo kvailu ir gal 1000 kartu girdetu klausimu gal galit kuri nors priminti kaip nuimami kepurytes matai? nuo kurios vietos reik pradet platint ta "blyna"? kazkada buvau radus atsakyma ir kazkur uzsirasiau, bet pora metu nemezgiau ir pamirsau, be to niekaip nerandu kur uzsirasius.
dar karta atsiprasau, jei toks klausimas jums jau buvo ne karta uzduotas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

praktiniu patarimu is pirmo puslapio neimatau, o padidinti ju neiseina ax.gif gal kas galetumete idet ta nuoroda is pirmo puslapio rusiska, kad galeciau atsidaryt normaliu dydziu. dekui labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuke133: 04 gegužės 2010 - 14:17
QUOTE(liniuke133 @ 2010 05 04, 15:16)
*dar karta atsiprasau, jei toks klausimas jums jau buvo ne karta uzduotas. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*praktiniu patarimu is pirmo puslapio neimatau, o padidinti ju neiseina  ax.gif

*man tai patogu - kai vaikas šalia, neriu ir vis primatuoju, tai ardyt netenka

man regis to blynuko apskaičiavimas toks ( jei nepainioju blush2.gif )
imama vaiko galvos apimtis cm ir dalinama iš Pi
pvz.: 56cm/3.14= 17.8

tai blynukas turėtų būti maždaug 18 cm mirksiukas.gif

*viskas įmanoma - išsisaugokite tuos pav savo kompiuteryje ir tuomet padidiinkite, viskas puikiai matosi tuomet thumbup.gif
Atsakyti