Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(Burka @ 2010 04 30, 22:04)
Aciu,supratau,o kazi kaip kitos daro? g.gif

Man irgi butu idomu suzinot kaip kitos tuos spalvu sujungimus daro g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2010 05 01, 08:25)
as tokia turiu bet man pabaigoje labai siaura gaunasi g.gif

o kas trukdo paimprovizuoti mirksiukas.gif

man ir buvo per siaura - bet kur apačioje jau eina ananasų motyvas ir šalia jų reik nerti 3 akių pynelę, tai nėriau 4
neriant kitą tokią pat kepurę savo mažiukei - galvytė buvo dar didesnė nei sesės dukrytės - tai nėriau ne tik didesnes akių pynutes nei schemoje, bet ir panėriau kad ilgesnė būtų kepurytė - paskutinias tokias pat eilutes kelis kartus

taigi visada yra išeitų iš susidariusios padėties 4u.gif

Viliuteee
mėlynasis trio wub.gif
Atsakyti
Nuneriau sian drugeli ant kepuriuko,ale uzd4jau ir kazkaip nesiziuri,isardziau,kitokios biski formos drugelio reik,einu jieskot,is naujo nersim biggrin.gif
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 01, 08:41)

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 01, 08:41)

Gražumėlis thumbup.gif Ech, kad aš taip mokėčiau rolleyes.gif Dar tik pirmą skrybėlaitę neriu smile.gif
Atsakyti
ačiū,mergaitės 4u.gif 4u.gif

reburd,išmoksi ir dar gražiau nersi.Mano tai tik antras skrybėliukas,tingėjau pagal schemą nerti,nėriau iš galvos ananasų rašteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 01, 09:41)

Gražu, kaip ir visi darbai. Kiek Viliuteee darbus bežiūrėčiau, atsigrožėti negaliu wub.gif
Atsakyti
Niu,mes dar nesilygiuojam i nerealius grozius beneriancias,bet jau tep uzsinorejo pasirodyt blush2.gif netobula,ale taip panelei patinka,kad ir lauke ir namie su ja vaiksto lotuliukas.gif tikiuos ryt pbaigsiu ir drugeli ant jos,kol dar nespejo kepures sunesiot lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2010 05 01, 09:41)

nuostabus komplektukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
skrybeliukas vienai mergytei

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pagalbos! Noriu nerti sita kepuriuka:
http://picasaweb.goo...194387120756034
Nelabai suprantu, kaip pasidaro tas storas stulpelis ir kodel jis vienoj eilej i viena puse, o kitoj i kita palinkes? Ir gal galit issisfruoti, kaip tas perkryziuotos juostos rasto pagrindinis zingsnis neriasi?
Ot issirinkau? tongue.gif
Aciuuuuu.
Atsakyti
Kai pasiziuriu ir tiek "pirmieji blynai" labai nuostabus, svarbiausia didelis noras ir siluma kuria idedate i darbeli. Tikrai superies kepurytes thumbup.gif
O cia dar vienas mano kepuriukas mazjam
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitajan: 01 gegužės 2010 - 22:54