Na, jus ir greitos mezgejeles. Tik daugeja ir daugeja graziu kepuriuku. As vat uosvienei skarele baigiau. Jau isskalbiau. Tik isdzius, ioslyginu, nufotkinu ir rzodausi jums.
Sveikos.
Na ir graziu kepuriuku cia parodet
Man dar toli iki jusu
Na ir graziu kepuriuku cia parodet
Man dar toli iki jusu
QUOTE(Burka @ 2010 04 29, 19:37)
Labai smagi kepuryte o kaip is tiek daug spalvu neriat? risat siuliukus ar kaip?
Nezinau kaip daro pasikausciusios nerikes, bet man tas siulgaliu slapstymas yra pati bjauriausia mezgimo / nerimo dalis, tai kiek imanoma stengiuosi sitos proceduros isvengti. Todel is pasikartojanciu spalvu blogojoj pusej neriau "grandineles" iki reikiamos eilutes. Nrzinau kaip cia aiskiai paaiskinti, tai imetu blogosios puses foto:
Papildyta:
QUOTE(valentinuke @ 2010 04 29, 21:02)
BRIGITTE-IR PIRMAS BLINAS IR ANTRAS LABAI ŠAUNUS IR NEPRISVILE ,šaunuole gražus kepuriukai
Na pirmas blynas is tikruju siek tiek prisviles, nes neriau pagal pavyzdi, kuris buvo darytas is storesniu siulu. Bet ir galva modeliuko zurnale buvo didesne nei mano dukrytes, tai galvojau gal bus gerai (kazkaip pritaikyt apskritimo ilgio formule ir pasimatuot to virsutinio blyno skersmeni paciai neatejo i galva ) Tai va, kai jau pagal schema nustojau platinti, nunerus kokias 5 eiles supratau, kad mano siulai yra ne tai kad plonesni, bet zyyyyymiai plonesni nei pvz ir skrybeliukas bus tinkamas nebent lelei Tai teko ekspromtu ismastyt kaip neardant pataisyti situacija ir paplatinti iki reikiamo dydzio
Rodau ir as savo pirma blyna
Tik labai nesijuokit,nes nemoku as dar tu visokiu rastu nerti,tik paprastai
Todel ir sugalvojau tas gelytes prisiuti,kad visai jau prastai nebutu
QUOTE(Adeks @ 2010 04 30, 19:43)
Paprastai jokiu budu nera prastai
Grazu
gal kuri turit kepurytes schema su ananaso rasto motyvais
QUOTE(Brigitte @ 2010 04 30, 21:19)
Aciu
Dar noriu ismokti visokiu rastu,jeigu iseis
Sian pabaigiau kepuriuka,kaip pirmas blynas gal neidealus,bet ir as ir mazoji likom tokios patenkintos,kad net taip norimos aplikacijos-drugelio nespejau nunert,mazoji dama
vaziavo i svecius nu nauju kepuriuku pasidemonstruot
o kazi Maxi siuliukai kazkiek traukias? dabar ziuriu,kad ko gero maniskei reiktu biskuti siauresnes,kad labiau ausytes priglaustu,tai mastau ar skalbt ar ardyt ir pernert
Aciu,supratau,o kazi kaip kitos daro?
Vau,koks pirmas blynas
jau ir pas mane galva pilna ideju nert,nors dar ir pirmas kepaliusas nepbaigtas
vaziavo i svecius nu nauju kepuriuku pasidemonstruot
QUOTE(bonda @ 2010 04 30, 08:18)
.bet isskalbk -dazna vos pasitraukia
o kazi Maxi siuliukai kazkiek traukias? dabar ziuriu,kad ko gero maniskei reiktu biskuti siauresnes,kad labiau ausytes priglaustu,tai mastau ar skalbt ar ardyt ir pernert
QUOTE(Brigitte @ 2010 04 30, 15:31)
Nezinau kaip daro pasikausciusios nerikes, bet man tas siulgaliu slapstymas yra pati bjauriausia mezgimo / nerimo dalis, tai kiek imanoma stengiuosi sitos proceduros isvengti. Todel is pasikartojanciu spalvu blogojoj pusej neriau "grandineles" iki reikiamos eilutes. Nrzinau kaip cia aiskiai paaiskinti, tai imetu blogosios puses foto:
Aciu,supratau,o kazi kaip kitos daro?
QUOTE(Adeks @ 2010 04 30, 18:43)
Rodau ir as savo pirma blyna
Vau,koks pirmas blynas
QUOTE(Adeks @ 2010 04 30, 19:57)
Dar noriu ismokti visokiu rastu,jeigu iseis
jau ir pas mane galva pilna ideju nert,nors dar ir pirmas kepaliusas nepbaigtas
QUOTE(Adeks @ 2010 04 30, 19:43)
grazus tas pirmas blynas
QUOTE(Burka @ 2010 04 30, 22:04)
pasitraukia biskiuka pirma gal bandykit isskalbti
Labai malonu,kad patiko mano pirmas kepuriukas
Tai man didelis stimulas eiti i prieki ir mokintis toliau Aciu visom
Tai man didelis stimulas eiti i prieki ir mokintis toliau Aciu visom