[quote=sauadsa,2010 04 27, 22:02]
Dar viena mūsų nauja pavasarinė, nieko special, bet vis tiek rodomės :
o pagal kokia shemute tokios mezgamos.
QUOTE(viesoji @ 2010 04 29, 13:21)
Štai čia yra visas aprašymas su darbo eigos nuotraukomis. Sėkmės
http://rosetka.blogs...ss-panamka.html
QUOTE(Laura_online @ 2010 04 28, 18:36)
na gal grazina turejo omenyje jei tarkim schema serveteles nori panaudoti kepurei (as virsugalviui daznai is serveteliu pvz imu), tai tada taip , jei nori padaryt visa motyva, paskui tenka siaurinti, nors ne.... gi tada jau ne kepure o berete arba belenkas gausis, nes siap gi pasieki kiek reikai akiu ir neri toliau kiek reikia ilgio, nes siaurinant gi praranda grazia forma kepure
vat butent, man nesigauna tokia forma kaip pas jus, kad ausytes apgultu, plateja pas mane gale matyt blyna didesni reikia kept:)
aciu Natulionai
Ir mane sita tema taip uzvede, kad net vaseli is dezes issitraukiau Stai kas gavosi:
Pirmas blynas
O antroji tai galit girt, galit ir negirt, bet man paciai tai ji laaaaabai grazi
O cia dar viena dabar nesioti megzta virbalais (mano iprastu ir megstamu irankiu )
Pirmas blynas
O antroji tai galit girt, galit ir negirt, bet man paciai tai ji laaaaabai grazi
O cia dar viena dabar nesioti megzta virbalais (mano iprastu ir megstamu irankiu )
QUOTE(viesoji @ 2010 04 29, 13:24)
Mezgiau stačiakampį, perlenkiau ir susiuvau šonuose
Papildyta:
QUOTE(Brigitte @ 2010 04 29, 17:23)
Ir man
Gavau sian uzsisakytus siuliukus,dziaugsmui ribu nera pradejau narpliot,visa seimyna laukia nesulaukia,kol nerinys taps panasus i "kepure sesei" tikiuos viskas gausis,jei ne,kankinsiu,kol iseis kas nors padoraus
niu,jusu kepurytes tai nerelios,auksaranke
Labai smagi kepuryte o kaip is tiek daug spalvu neriat? risat siuliukus ar kaip?
QUOTE(natuliona @ 2010 04 29, 09:31)
Kitos spalvytes "ramunes"
niu,jusu kepurytes tai nerelios,auksaranke
QUOTE(Brigitte @ 2010 04 29, 16:23)
Labai smagi kepuryte o kaip is tiek daug spalvu neriat? risat siuliukus ar kaip?
QUOTE(Burka @ 2010 04 29, 19:37)
Gavau sian uzsisakytus siuliukus,dziaugsmui ribu nera pradejau narpliot,visa seimyna laukia nesulaukia,kol nerinys taps panasus i "kepure sesei" tikiuos viskas gausis,jei ne,kankinsiu,kol iseis kas nors padoraus
is kur cia uzsakinejot? sekmes darbuose
QUOTE(natuliona @ 2010 04 29, 18:54)
is kur cia uzsakinejot? sekmes darbuose
Aciukas uz palinkejima,jau puse kepuriuko turiu,kaip manjake,negaliu padet,jau tamsu daros,sviesos degt negaliu,nes sedziu su vaikais,o jie jau miega,o vis "nu dar viena ratuka apnersiu" radau pakaitala kompiuteriui ziuresim ar ilgam
Uzsakinejau "Rankdarbiu pasaulis"
BRIGITTE-IR PIRMAS BLINAS IR ANTRAS LABAI ŠAUNUS IR NEPRISVILE ,šaunuole gražus kepuriukai
Sveikos
Prisižiūrėjus Jūsų grožių ir pačiai kyla noras megzti, nerti
Pasirodau
Prisižiūrėjus Jūsų grožių ir pačiai kyla noras megzti, nerti
Pasirodau
QUOTE(Lacoste @ 2010 04 29, 15:59)
vat butent, man nesigauna tokia forma kaip pas jus, kad ausytes apgultu, plateja pas mane gale matyt blyna didesni reikia kept:)
tai tu gal platini palaipsniuj po kazkiek? ne sjei neir blyna, o paskui nebedidini akiu -tai apula, nebent per dideli blyna nuneri -tad aper didele/per plati kiepa gaunas..bet isskalbk -dazna vos pasitraukia