Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

[quote=sauadsa,2010 04 27, 22:02]
Dar viena mūsų nauja pavasarinė, nieko special, bet vis tiek rodomės smile.gif :

user posted image
user posted image

o pagal kokia shemute tokios mezgamos.
Atsakyti
QUOTE(viesoji @ 2010 04 29, 13:21)
pagal ka tokia grazia kepuryte iskepet? blush2.gif  blush2.gif
Pasidalinkite..... ax.gif

Štai čia yra visas aprašymas su darbo eigos nuotraukomis. Sėkmės 4u.gif

http://rosetka.blogs...ss-panamka.html
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2010 04 28, 18:36)
drinks_cheers.gif

na gal grazina turejo omenyje jei tarkim schema serveteles  nori panaudoti kepurei (as virsugalviui daznai is serveteliu pvz imu), tai tada taip , jei nori padaryt visa motyva, paskui tenka siaurinti, nors ne.... gi tada jau ne kepure o berete arba belenkas gausis, nes siap gi pasieki kiek reikai akiu ir neri toliau kiek reikia ilgio, nes siaurinant gi praranda grazia forma kepure

vat butent, man nesigauna tokia forma kaip pas jus, kad ausytes apgultu, plateja pas mane gale ax.gif matyt blyna didesni reikia kept:)

aciu Natulionai 4u.gif
Atsakyti
Ir mane sita tema taip uzvede, kad net vaseli is dezes issitraukiau biggrin.gif Stai kas gavosi:

Pirmas blynas
user posted image
user posted image

O antroji tai galit girt, galit ir negirt, bet man paciai tai ji laaaaabai grazi tongue.gif
user posted image

O cia dar viena dabar nesioti megzta virbalais (mano iprastu ir megstamu irankiu ax.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viesoji @ 2010 04 29, 13:24)

o pagal kokia shemute tokios mezgamos.

Mezgiau stačiakampį, perlenkiau ir susiuvau šonuose
Papildyta:
QUOTE(Brigitte @ 2010 04 29, 17:23)
O antroji tai galit girt, galit ir negirt, bet man paciai tai ji laaaaabai grazi  tongue.gif

Ir man smile.gif
Atsakyti
Gavau sian uzsisakytus siuliukus,dziaugsmui ribu nera bigsmile.gif pradejau narpliot,visa seimyna laukia nesulaukia,kol nerinys taps panasus i "kepure sesei" tongue.gif tikiuos viskas gausis,jei ne,kankinsiu,kol iseis kas nors padoraus biggrin.gif
QUOTE(natuliona @ 2010 04 29, 09:31)
Kitos spalvytes "ramunes"  smile.gif

wub.gif niu,jusu kepurytes tai nerelios,auksaranke thumbup.gif

QUOTE(Brigitte @ 2010 04 29, 16:23)
O antroji tai galit girt, galit ir negirt, bet man paciai tai ji laaaaabai grazi

Labai smagi kepuryte thumbup.gif o kaip is tiek daug spalvu neriat? risat siuliukus ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 04 29, 19:37)
Gavau sian uzsisakytus siuliukus,dziaugsmui ribu nera bigsmile.gif pradejau narpliot,visa seimyna laukia nesulaukia,kol nerinys taps panasus i "kepure sesei" tongue.gif  tikiuos viskas gausis,jei ne,kankinsiu,kol iseis kas nors padoraus biggrin.gif

is kur cia uzsakinejot? sekmes darbuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 04 29, 18:54)
is kur cia uzsakinejot? sekmes darbuose  4u.gif

Aciukas uz palinkejima,jau puse kepuriuko turiu,kaip manjake,negaliu padet,jau tamsu daros,sviesos degt negaliu,nes sedziu su vaikais,o jie jau miega,o vis "nu dar viena ratuka apnersiu" doh.gif radau pakaitala kompiuteriui lotuliukas.gif ziuresim ar ilgam rolleyes.gif

Uzsakinejau "Rankdarbiu pasaulis" 4u.gif
Atsakyti
BRIGITTE-IR PIRMAS BLINAS IR ANTRAS LABAI ŠAUNUS IR NEPRISVILE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,šaunuole gražus kepuriukai wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Prisižiūrėjus Jūsų grožių ir pačiai kyla noras megzti, nerti
Pasirodau
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mildute6 @ 2010 04 30, 07:57)

bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacoste @ 2010 04 29, 15:59)
vat butent, man nesigauna tokia forma kaip pas jus, kad ausytes apgultu, plateja pas mane gale ax.gif  matyt blyna didesni reikia kept:)

tai tu gal platini palaipsniuj po kazkiek? g.gif g.gif ne sjei neir blyna, o paskui nebedidini akiu -tai apula, nebent per dideli blyna nuneri -tad aper didele/per plati kiepa gaunas..bet isskalbk -dazna vos pasitraukia mirksiukas.gif
Atsakyti