Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(Auksela @ 2010 04 25, 12:59)
Kai cia prisiziuriu visokiu groziu, nebekyla rankos pirkti kepuryte parduotuveje  biggrin.gif . Cia musu pavasarine skrybelaite. Taip nesiosim sauleta diena:

Labai miela skrybėlaitė ir dar dailesnė mergaitė wub.gif . Aš saviškei jau trečia kepuriuką neriu, vis iš galvos, niekad nežinau, kaip baigsis smile.gif. Labai norėčaiu tokius dailius bryliukus padaryti, niekada nesu bandžiusi. Koks principas, po kiek kur didinat akių - gal galit išduoti? 4u.gif
Atsakyti
Labuka,
Numezgiau savo busimam vaikeliui batukus, dabar uzsimaniau kepurite numegzti. Gal kas turite kokia paprasta schema, kad butu kudikiui ziemine kepurite?
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 04 25, 21:59)
Labai miela skrybėlaitė ir dar dailesnė mergaitė wub.gif . Aš saviškei jau trečia kepuriuką neriu, vis iš galvos, niekad nežinau, kaip baigsis smile.gif. Labai norėčaiu tokius dailius bryliukus padaryti, niekada nesu bandžiusi. Koks principas, po kiek kur didinat akių - gal galit išduoti? 4u.gif

Aciu visoms uz pagyras 4u.gif . As kepurele neriau is akies, vis matuodama. Todel to tikrojo principo, kas kiek didinti, kaip nerti bryliuka, nepasakysiu.
As tai platinau bryliuka pirmas tris eiles: 1 eileje-kas 10 akiu, 2 ir 3 eileje-kas 6 akis, o toliau neriau neplatindama. Bet manau, kad platinimas priklauso ir nuo siulu storio, ir nuo nerimo kietumo.
Rusaiciu forume buvau radusi, kad pirma eile platina kas 3 aki(neriant bryliuka zemais stulpeliais), o toliau nieko neplatina, tik kas 4 eile ima 0,5 nr. storesni vaseli. Pati taip nebandziau.
Manau, kad reikia bandyti ir viskas bus aiskiau thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Auksela @ 2010 04 25, 23:13)
Aciu visoms uz pagyras  4u.gif . As kepurele neriau is akies, vis matuodama. Todel to tikrojo principo, kas kiek didinti, kaip nerti bryliuka, nepasakysiu.
As tai platinau bryliuka pirmas tris eiles: 1 eileje-kas 10 akiu, 2 ir 3 eileje-kas 6 akis, o toliau neriau neplatindama. Bet manau, kad platinimas priklauso ir nuo siulu storio, ir nuo nerimo kietumo.
Rusaiciu forume buvau radusi, kad pirma eile platina kas 3 aki(neriant bryliuka zemais stulpeliais), o toliau nieko neplatina, tik kas 4 eile ima 0,5 nr. storesni vaseli. Pati taip nebandziau.
Manau, kad reikia bandyti ir viskas bus aiskiau  thumbup.gif .

Ačiū labai 4u.gif . Nagi pabandysiu panašiai, o tada jau mokysiuosi iš savo klaidų, jeigu reiks smile.gif.
Atsakyti
labutis

gal nevisai sezonui tinkama bet radau minti berniukishkai kepurelei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2010 04 26, 08:37)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 26 balandžio 2010 - 08:13

Aš tai nelabai suprantu, kam taip tyčiotis iš savo vaikų...
Atsakyti

QUOTE(Restar @ 2010 04 26, 10:18)

drinks_cheers.gif Tegul nesupyksta tos, kurioms tokie"šedevrai" patinka, bet man irgi nesuvokiama, kam iš vaikų daryti visokius gyvius lotuliukas.gif ir dar tokius iššaukiančius blink.gif
Atsakyti
Oho, kiek kepuriu uzderejo atejus pavasariui thumbup.gif

Stai mano dar viena biggrin.gif
user posted image

O cia truputi ne i tema, truputi i tema - baktusiukas medvilninis
user posted image
Atsakyti
Sveiki.
Radau va tokia kepure ( cia is jusu kazkas ir numezge) http://public.fotki....i/imgp3673.html
Siaip viska mazdaug suprantu kaip megzti, bet va pradziai kiek reiktu akiu surinkti? O gal kas galetu man parasyti, kaip ja teisingai numegzti, nes bandysiu is akies doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 04 26, 10:18)

einu į Vingio parką po du kart dienoj, tai ten ne vieną vaiką matau su tokia kepure su ragais doh.gif
Atsakyti
pas mane gavosi labai reta kepurytė, šiaip tokiso vasarai ir norėjau ,tik va vyras subalamutino, ar tokia reta nuo saulės galvytę slėps, ar būna jos per retos?
Atsakyti