Puikūs darbai nėrėjų O aš su klausimu, tiksliau prašymu padėti. Neriu kepurėlę savo mažajai vasarai ir noriu, kad ji turėtų brylių, kad nuo saulutės daugiau saugotų Kokiu rašu būtų galima nunerti,kad jis būtų standus, nereikėtų krakmolyt, na kaip nors užsiraitytų. Siūlai mano tokie minkšti berods medilniniai Tokie lengvi... Mačiau, kad yra nunėrusių brylių paprastom akim t.y. be jokių užmetimų, o gal kokių kitų variantų? Ir dar, o kaip reiktų platinti tą brylių?
Bonda,Natuliona,labai liouks,ir spalviskai ir siaip miela akiai...
Nefer,nugi puikus pirmas blynas,toliau taip...
vetra,as nezinau,galima su vienu uzm.nert,man va neisieina niekiap nunert,kad nesibanguotu,as vis per daug platinu...o paltinu is akies,kas 4,kas 8...
na neriu ir ziuriu...uztenka ar ne...uzbaigima gali koki mandresni sumastyt ir bus grazu ir nereiks standint beje,as nekrakmolinu,o supurskiu tik su standikliu ir islyginu
Nefer,nugi puikus pirmas blynas,toliau taip...
vetra,as nezinau,galima su vienu uzm.nert,man va neisieina niekiap nunert,kad nesibanguotu,as vis per daug platinu...o paltinu is akies,kas 4,kas 8...
na neriu ir ziuriu...uztenka ar ne...uzbaigima gali koki mandresni sumastyt ir bus grazu ir nereiks standint beje,as nekrakmolinu,o supurskiu tik su standikliu ir islyginu
Ačiū už patarimą O dar standiklį tai po kiekvieno plovimo reikia purkšti taip? Jo tikriausiai būna pirkti prekybcentriuose, ar ne?
dar viena
Kokios saunuoles, jau pavasariui ruosiates-puosiates
Labas mergytės, reikia pagalbos. Praeitose temose buvo kalba kaip nerti snepaelį, kad nesiriestų, bet neberandu
Neriu ne snapelį žemu stulpeliu, o sagstomo švarkelio apykaklę, tai vienas galas riečiasi į vidinę, o kitas į išorinę pusę. Gal galite patarti? Dėkinga
Neriu ne snapelį žemu stulpeliu, o sagstomo švarkelio apykaklę, tai vienas galas riečiasi į vidinę, o kitas į išorinę pusę. Gal galite patarti? Dėkinga
Mano pavasarinė kepurė.
QUOTE(Nefer @ 2010 03 30, 19:56)
Ir aš tokį blyną noriu iškepti savo mažajai pupai. Kur schemutes receptą gauti, iš galvos turbut neišeis man .
QUOTE(jolitajan @ 2010 04 02, 17:49)
Aciu uz pagyrimus Bandyk ir tu padirbeti ir manau tikrai pavyks. O ausytes tai dvigubos. Neriu taip: 4pyneles kilpos, sujungiu, 1eile: 6 zemi stulpeliai(z.s.), 2eile: 12 z.s. 3eile: 18z.s., 4eile: 24 z.s. 5-9eiles: 24 z.s
Didelis dėkui už tokį operatyvų atsakymą Jau bandau savo jėgas. Kai baigsiu, bandysiu pasirodyti