Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(natuliona @ 2010 04 23, 15:52)
Mano naujenele  biggrin.gif

super wub.gif
QUOTE(jolitajan @ 2010 04 23, 20:53)
Kiek nauju grozybiu cia pilna, tikrai yra kuo papuosti savo angelelius smile.gif . As irgi idedu keleta savo paskutiniu nertu kepuryciu

labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2010 04 24, 17:21)
Labukas, mezgėjėlės. Norėjau paklausti neriančių siūlais YarnArt Begonia, ar išskalbus nesitraukia jie ? Bandau nerti kepurytę vasarai, nėrinys neplonas gaunasi, bijau kad išskalbus visai kietas bus.

kietas tikrai nebus, po plovimo prie džiaustant - paformuok kepurytę ir bus thumbup.gif
man po poros plovimų - kepurytės iš vis tampa tokios minkštutės, tikrai ne kietos, nors neriant kol nauja tai atrodo kietoka mirksiukas.gif ( neriu su nr 2 vąšeliu )
kepurytes neriu tik iš šių siūliukų - nes ir pats siūliukas patinka, spalvų paletė didelė, kaina irgi thumbup.gif

jolitajan
labiausiai patiko boružė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 04 24, 17:36)
kietas tikrai nebus, po plovimo prie džiaustant - paformuok kepurytę ir bus  thumbup.gif
man po poros plovimų - kepurytės iš vis tampa tokios minkštutės, tikrai ne kietos, nors neriant kol nauja tai atrodo kietoka  mirksiukas.gif ( neriu su nr 2 vąšeliu )
kepurytes neriu tik iš šių siūliukų - nes ir pats siūliukas patinka, spalvų paletė didelė, kaina irgi  thumbup.gif

Ačiū labai už atsakymą, bandau šitą grožį nerti

user posted image

Gal kas nors nėrėte ? Penkiakampio schemutę turiu, tik mąstau, kaip čia kraštą reikės padaryt lygiai... g.gif
Atsakyti
rodausi ir as ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Kai cia prisiziuriu visokiu groziu, nebekyla rankos pirkti kepuryte parduotuveje biggrin.gif . Cia musu pavasarine skrybelaite. Taip nesiosim sauleta diena:
user posted image
O taip, kai saules nebus:
user posted image
Atsakyti
Auksele, nuostabi kepuryte. Kokiais siulais nerei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jo-vita7: 25 balandžio 2010 - 12:39
Aciu 4u.gif . Siuliukai Almina, 100 % medvilne, bet is tokiu prma karta neriau, tai net nezinau, kaip nesiosis.
Atsakyti
QUOTE(Auksela @ 2010 04 25, 14:03)
Aciu  4u.gif . Siuliukai Almina, 100 % medvilne, bet is tokiu prma karta neriau, tai net nezinau, kaip nesiosis.

kepurė nuostabi wub.gif , siūlai tikrai gerai nešiojas mirksiukas.gif

rodute man juostikė patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 25 balandžio 2010 - 14:01
QUOTE(rodute @ 2010 04 25, 11:52)
rodausi ir as ax.gif

juostele faina thumbup.gif kepuryte sakyciau mazoka mergaitei ax.gif

QUOTE(Auksela @ 2010 04 25, 12:59)
Kai cia prisiziuriu visokiu groziu, nebekyla rankos pirkti kepuryte parduotuveje  biggrin.gif . Cia musu pavasarine skrybelaite. Taip nesiosim sauleta diena:

grazu wub.gif
Atsakyti
sveikutes,labai graziu kepureliu prinerusios,
Burka ir tau iseis nunert ,pameginsi ir nebsustosi
sekmes visoms,mes islekiam i sanatorija sustipret
Atsakyti
QUOTE(Auksela @ 2010 04 25, 13:03)
Aciu  4u.gif . Siuliukai Almina, 100 % medvilne, bet is tokiu prma karta neriau, tai net nezinau, kaip nesiosis.

Almina nešiojasi gerai, bent jau kepurės.
Atsakyti
Kokios gražios kepurytės thumbup.gif Ir aš užsimaniau nunert savo gražuolei vasarinę kepurytę, tik iškilo klausimas - kur rast schemas, raštus? blush2.gif
Atsakyti