Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(Olaiva @ 2010 04 22, 16:41)
grazi berniukiska kepuryte  thumbup.gif tik tas snapelis kazko idomus...
man pamenu irgi nelabai graziai gavosi snapelis,tai daugiau snapeliuotu ir nebemezgu smile.gif
as dabar puosnia kriksto skrybelaite uzsiemusi  biggrin.gif is labai faino On line siuliuko neriu bigsmile.gif

šio snapuko nebėra, jau naujas, gražesnis puikuojas ax.gif

lauksim pasirodant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 22, 10:15)
Dar vienas kepuriukas, bet snapukais kažkaip nedailiai stovi, reiks jaučiu ardyt  g.gif
user posted image

Super. thumbup.gif labai graži kepurytė bigsmile.gif
Atsakyti
Pauksciuk,labai daili berniukiska...as tai niekad nesu nerus snapelio atskirai,visada kartu bigsmile.gif ...

Ogal man galetu paaiskint,kaip reikia graziai nunert kepurytei ta,niu kaip ji pavadint,kad gautusi kaip skrebele...savo nuardysiu,pernersiu,nepatinka man....,kad banguojasi,noriu tiesaus...pasakykit prasau kas kiek akiu didint reikia,kad graziai lygiai gautusi,nesibanguotu doh.gif
Atsakyti
Ačiukas visom bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(juratike13 @ 2010 04 23, 08:13)
Pauksciuk,labai daili berniukiska...as tai niekad nesu nerus snapelio atskirai,visada kartu bigsmile.gif ...

Ogal man galetu paaiskint,kaip reikia graziai nunert kepurytei ta,niu kaip ji pavadint,kad gautusi kaip skrebele...savo nuardysiu,pernersiu,nepatinka man....,kad banguojasi,noriu tiesaus...pasakykit prasau kas kiek akiu didint reikia,kad graziai lygiai gautusi,nesibanguotu doh.gif

pirmam puslapy yra parodytas platinimas, man tinka. Šią kepurę nėriau grynai pagal schemą, tik tiek daug neplatinau
Atsakyti
Labas rytas,mergytes.Pauksciuk,is tavo galerijos viena faina rasteli nusiziurejau,tik niekaip nesuprantu kaip jis cia nunertas...gal gali padeti? smile.gif
http://pauksciukas.g...ature=topscroll
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2010 04 23, 09:34)
Labas rytas,mergytes.Pauksciuk,is tavo galerijos viena faina rasteli nusiziurejau,tik niekaip nesuprantu kaip jis cia nunertas...gal gali padeti? smile.gif
http://pauksciukas.g...ature=topscroll

tokia aš ir žinovė, kaip suprantu išnėrus du stulpelius, ant jų viršaus neriasi tas lapukas iš stulpelių
user posted image
Atsakyti
Pauksciuk,man reikia ne pacios kiepos,o vadinamo bryliuko...kad isietu tiesus,nesibanguotu...
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 04 23, 09:52)
Pauksciuk,man reikia ne pacios kiepos,o vadinamo bryliuko...kad isietu tiesus,nesibanguotu...

aš su savo ir vargau, bet maždaug taip dariau. Ėmiau apie 40akių, pirma eilė nieko, antroje kas 6-7 akį dadėjau, III eilėj iš kraštų sunėriau dvi ir kas +-9akį dadėjau, IV eilę 2 kraštines vėl sunėriau ir dadėjau kas 6-7akį, likusias eiles nieko nebedėjau, o tik iš kraštų sunerdavau. Paskum ratu dar kelias eiles apnėriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 23, 10:10)
aš su savo ir vargau, bet maždaug taip dariau. Ėmiau apie 40akių, pirma eilė nieko, antroje kas 6-7 akį dadėjau, III eilėj iš kraštų sunėriau dvi ir kas +-9akį dadėjau, IV eilę 2 kraštines vėl sunėriau ir dadėjau kas 6-7akį, likusias eiles nieko nebedėjau, o tik iš kraštų sunerdavau. Paskum ratu dar kelias eiles apnėriau smile.gif

nieko nesupratau doh.gif blush2.gif pati bandysiu... savaip
Atsakyti
QUOTE(Akva0004 @ 2010 04 23, 10:28)
nieko nesupratau  doh.gif  blush2.gif  pati bandysiu... savaip

atkasiau paveiksliuką, pagal kurį maždaug dariau
user posted image
Atsakyti
Laba diena, man reikia jusu pagalbos smile.gif pradejau nerti kepuryte, bet nunerus keleta eiliu ji man pradejo banguotis sad.gif ka darau ne taip?
Atsakyti
QUOTE(*Kandi* @ 2010 04 23, 15:09)
Laba diena, man reikia jusu pagalbos smile.gif pradejau nerti kepuryte, bet nunerus keleta eiliu ji man pradejo banguotis sad.gif ka darau ne taip?

per daug platini 4u.gif pridejinek maziau akiu mirksiukas.gif
Atsakyti