Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(Nenyte82 @ 2010 04 21, 21:26)
Aha,apie tokia,ir sita schemute as pati turiu,tik nesupratau as jos gerai turbut,nes i viena aki neriau viena stulpeli su uzmetimu,ir nesisuko.
Dabar pasinaudojau PAUKSCIUKO patarimu,ir gaunasi.Dekui tau labai labai 4u.gif

4u.gif mirksiukas.gif

Reiks išmėginti šiuo raštuku nert naują kepurytę wub.gif
Atsakyti
Dar vienas kepuriukas, bet snapukais kažkaip nedailiai stovi, reiks jaučiu ardyt g.gif
user posted image
user posted image
nerta pagal šį raštą
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 22 balandžio 2010 - 10:29
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 22, 11:15)
Dar vienas kepuriukas, bet snapukais kažkaip nedailiai stovi, reiks jaučiu ardyt  g.gif

man asmeniskai tai labai viskas vietoj thumbup.gif nieko neardyciau schmoll.gif
Atsakyti
Nu, snapukas panasus i anciuka. Jei norisi, kad jis butu tiesesnis, tai geriau ardyt, is naujo permegzti, kad butu mielas mezginys, o ne toks, kad kiekviena karta paziurejus galetum sau tyliai pasakyti "kazkas cia ne taip.."
Atsakyti
nu lygiai tokią pačią kepurę nunėriau kaip paukščiukas tik žalia manoji ir juostos tos ne įstrižai eina o tiesiai,o snapelį atskirai nėriau ir poto primezgiau,bet mane irgi tas snapukas nervija,ardžaiu tris kartus,nes neturėjau schemutės.
Atsakyti
ačiū, jau snapuką pernėriau, buvau per daug akių uždėjus, dabar jau viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
paukščiukas labai miela kepuryte 4u.gif dabar ir as jau noriu savo maziukui nuneri tokia bigsmile.gif
Atsakyti
Pauksciuk, aciu tau sirdingai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip tik tokios ieskojau thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jungsiuos ir as i jusu bureli bigsmile.gif jau visa savaite seiles varvinu i jusu rodomus kepuriukus,sianakt jau ir sapnavau kaip neriu savo pupom kepkas lotuliukas.gif uzsisakiau sian siuliuku,vaseli ir kai tik gausiu,kibsim darban(jei kas gausis,nes niekad nesu to darius blush2.gif ) na,jei ka,tikiuos patarimu cia tikrai gausiu biggrin.gif
Atsakyti
Pauksciuk - labai puiki kepure ir tikrai berniukiska thumbup.gif ( as cia apie savo skeptitizma nerimo derinima berniukams blush2.gif )

Burka - pirmyn, aisku gausis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimera: 22 balandžio 2010 - 14:21
QUOTE(Burka @ 2010 04 22, 15:11)
Sveikutes 4u.gif
Jungsiuos ir as i jusu bureli bigsmile.gif jau visa savaite seiles varvinu i jusu rodomus kepuriukus,sianakt jau ir sapnavau kaip neriu savo pupom kepkas lotuliukas.gif uzsisakiau sian siuliuku,vaseli ir kai tik gausiu,kibsim darban(jei kas gausis,nes niekad nesu to darius blush2.gif ) na,jei ka,tikiuos patarimu cia tikrai gausiu biggrin.gif

bigsmile.gif kokie žmonės, junkis ir greičiau, nemažą šeimyną reiks apnert mirksiukas.gif

ačiū visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 22, 10:15)

user posted image

grazi berniukiska kepuryte thumbup.gif tik tas snapelis kazko idomus...
man pamenu irgi nelabai graziai gavosi snapelis,tai daugiau snapeliuotu ir nebemezgu smile.gif
as dabar puosnia kriksto skrybelaite uzsiemusi biggrin.gif is labai faino On line siuliuko neriu bigsmile.gif
Atsakyti