Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(bonda @ 2010 04 20, 11:02)
jau ta pirmoji bigsmile.gif  thumbup.gif  kuris cia rastas? ax.gif  bigsmile.gif

Tas 79, tik as dejau po du uzmetimus, toj eilutej, kur po viena parodyta, kad tankiau butu.
user posted image
Atsakyti
Niu mergaites paberet groziu...super,smagu ziuret...
atnesiu ir as netrukus kelias... ax.gif
QUOTE(bonda @ 2010 04 19, 15:37)
auksarankes, reikia patarimo 4u.gif  wub.gif  kaip papuost, spalvos? figuros? ar nepuost g.gif  pasimetus esu doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image
o cia pagaliau savajai wub.gif viena nuneriau ir pribaigiau tongue.gif 
user posted image

man lyg ir taip grazu,bet as labai megstu pauosimus...tada paziurejus kilo tokia mintis...kur deti spalvoti siuliukai,tarpekliuse praverti is siulu susuktas virvutes,dvi eiles ir tada sone padaryt is ju gelyte ir nuelist ale kutukus...oi,nezinau ar aiskiai parasiau doh.gif ...arba plonas juosteles rozines sp.kaip siulai,tu spalvotu siulu intarpuose,tada graziai surist kaspinuka ir sagyte prisiut...
Atsakyti
Niu dedu ir as savo kelias...
"Vasarine gaiva"
user posted image

Sita vienam pacaniukui mazam,maniske tik pozuoja bigsmile.gif
"Linksmasis traukinukas"
user posted image

Ir stai paskutine naujiena mazajai mano damutei...kepalusiukas bus dar taisomas...nersiu juostele ir galbut sona ar viduriuka kelsiu i virsu...
Spalva realiai visai kitokia...bet ir si graziai ziurisi bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
juratike13 super paskutinioji kepurikė thumbup.gif ir riešinės mažajai damulei pritaikytos - nerealu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

padėjau šiandien pagal Chimeros įdėtą schemutę kepurytę savo mažiukei , sukau sukau galvą kaip čia platinti tą raščiuką doh.gif , bet vis tik nusprendžiau nunerti žemu stulpeliu blynuką viršugalviui, o jau po to nerti raščiuką
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 04 20, 21:24)
Niu dedu ir as savo kelias...

men berniukiska nereali bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
JURATIKE13-kiek gražiu ,spalvingu kepuriuku prinerei thumbup.gif thumbup.gif ,na o ta paskuti su riešinem išvis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
parodysiu savo nauja berniukui smile.gif pirma karta su snapeliu neriau smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mane domina siuo metu berniukiskos, nes pati bernuzeli turiu, visos superines, vis neprisiruosiu siulu nusipirkt, ale jau kaip noriu pabandyt nerti. saunuoles mamos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 04 20, 21:24)

Super wub.gif thumbup.gif Gal del spalvos ir tos riesines wub.gif bet ar nesios dama jas? bigsmile.gif Kokie cia siulai taip zvilga?

QUOTE(J@lanta @ 2010 04 20, 22:06)
padėjau šiandien pagal Chimeros įdėtą schemutę kepurytę savo mažiukei , sukau sukau galvą kaip čia platinti tą raščiuką  doh.gif , bet vis tik nusprendžiau nunerti žemu stulpeliu blynuką viršugalviui, o jau po to nerti raščiuką

Sito rasciuko as irgi neplatinau, neriau jau tada kai pastovus plotis, nesimato, bet virsugalvis nertas paprastai uzmetimukais 4u.gif

QUOTE(Akva0004 @ 2010 04 21, 09:56)
mane domina siuo metu berniukiskos, nes pati bernuzeli turiu

Man kazkaip nerimas su berniukais sunkiai derinasi, blush2.gif nebent tai butu futbolo kamuolys bigsmile.gif arba isviso be jokio rasto ir berniukisku spalvu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimera: 21 balandžio 2010 - 09:36
QUOTE(chimera @ 2010 04 21, 10:35)
Man kazkaip nerimas su berniukais sunkiai derinasi,  blush2.gif nebent tai butu futbolo kamuolys  bigsmile.gif arba isviso be jokio rasto ir berniukisku spalvu  g.gif

o tai kur cia buvo kelios berniukiskos tau negrazu? man pvz grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva0004 @ 2010 04 21, 10:41)
o tai kur cia buvo kelios berniukiskos tau negrazu? man pvz grazu  wub.gif

Grazu, bet dar ziurint kiek metu berniukui rolleyes.gif Nu as kategoriskai nesakau, kad netinka, cia jau skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2010 04 21, 09:35)
Super  wub.gif  thumbup.gif  Gal del spalvos ir tos riesines  wub.gif  bet ar nesios dama jas?  bigsmile.gif Kokie cia siulai taip zvilga?
Sito rasciuko as irgi neplatinau, neriau jau tada kai pastovus plotis, nesimato, bet virsugalvis nertas paprastai uzmetimukais  4u.gif
Man kazkaip nerimas su berniukais sunkiai derinasi,  blush2.gif nebent tai butu futbolo kamuolys  bigsmile.gif arba isviso be jokio rasto ir berniukisku spalvu  g.gif

Aciu visoms...
natuliona,linskamsis traukinukas isejo visai netiketai...tiesiog komponavau ir gavosi rezultatas,kuris mane tenkina...

Chimera,as manau,kad nesios labai,nes jai patiko...aisku,ne i darzeli,bet siaip i lauka pasivaiksciot...manau tikrai taip......kiepa ir man dabar tokia nepatinka,bo didele jai,bet kai isplausiu susitrauks aisku...ir dar tos kvarbatkos doh.gif ,nu bet nemoku as bryliuko nunert,kad nesiraitytu...tad teks koreguot kaip jau sakiau.
Siualai,labai labai patiko...tik gaila,kad ju kiekvienos spalvos storis skiriasitiek sita,tiek melyna berniukiska is ju nerta...
Stai is cia pirkau...
Atsakyti