Įkraunama...
Įkraunama...

kepurytės, skrybelaitės, skarelės - tema nr. 9

QUOTE(J@lanta @ 2010 04 13, 16:26)

bigsmile.gif va kaip gražu wub.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir aš su savo 'snapeline' kepuryte dukrytei  mirksiukas.gif
tik primezgiau dar ir ausytes, kad nuo vėjo apsaugotų

nu super bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 13, 09:03)
[b]Šian mažius eidamas į darželį jau galėjo pasislėpti nuo saulutės

superinis darbas thumbup.gif berniukams labai mazai kepuryciu yra, o sita jegele thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva0004: 13 balandžio 2010 - 17:28
pasirodysiu ir aš su savo 'snapeline' kepuryte dukrytei  mirksiukas.gif
tik primezgiau dar ir ausytes, kad nuo vėjo apsaugotų

dar kartą tavo apžiūrėjau wub.gif , tavo viršūnės nesisuka raštas, kaip darai platinimą??? blush2.gif

Akva0004 ačiūū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 13, 19:11)
dar kartą tavo apžiūrėjau  wub.gif , tavo viršūnės nesisuka raštas, kaip darai platinimą??? blush2.gif

tai kad kiek peržiūrėjau panašių kepurikių - tai nė vienos viduriukas nesisuka mirksiukas.gif
platinau pagal pirmame psl esančios beretės schemutę
user posted image

va čia dar radau išsisaugotą kažkur iš interneto kompe( kepurikės ne mano nertos ) įdomų viduriuką - kaži kaip čia neriasi ?
user posted image
user posted image

įdomus irgi raščiukas - gal kas turite schemutę ? mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 04 13, 20:54)
tai kad kiek peržiūrėjau panašių kepurikių - tai nė vienos viduriukas nesisuka  mirksiukas.gif
platinau pagal pirmame psl esančios beretės schemutę
user posted image

va čia dar radau išsisaugotą kažkur iš interneto kompe( kepurikės ne mano nertos ) įdomų viduriuką - kaži kaip čia neriasi ?

niu ir aš pagal tokį neriu, bet kažką netaip darau g.gif Padarau stulpiuką su užmetimu, o paskui į tą patį stulpiuką kur pirmą dūriau, darau tą su uodegytę g.gif

einu žiūrėt, tokį raštuką jau mačiau
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 13, 21:33)
niu ir aš pagal tokį neriu, bet kažką netaip darau g.gif Padarau stulpiuką su užmetimu, o paskui į tą patį stulpiuką kur pirmą dūriau, darau tą su uodegytę  g.gif

einu žiūrėt, tokį raštuką jau mačiau

hmm bandau mintyse dabar atgaminti kaip aš neriu ( gal aš čia ką painioju ax.gif )
taip neriu paprastus stulpelius su užmetimu, tuomet vienoje akutėje išneriu 2 stulpelius su užmetinu ( čia akių paplatinimas ), o jau į sekančią akutę neriu tą stulpiuką su uodegyte ( išviršinį ar kaip jis ten vadinasi )

ech bet aš vis tiek painioju lotuliukas.gif - juk neriu iš kairės į dešinę , esu kairiarankė, tai kartais schemas palei save kas šauna į galvą perdarau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 04 13, 21:39)
hmm  bandau mintyse dabar atgaminti kaip aš neriu ( gal aš čia ką painioju  ax.gif )
taip neriu paprastus stulpelius su užmetimu, tuomet vienoje akutėje išneriu 2 stulpelius su užmetinu ( čia akių paplatinimas ), o jau į  sekančią akutę neriu tą stulpiuką su uodegyte ( išviršinį ar kaip jis ten vadinasi )

ech bet aš vis tiek painioju  lotuliukas.gif - juk neriu iš kairės į dešinę , esu kairiarankė, tai kartais schemas palei save kas šauna į galvą perdarau  biggrin.gif

g.gif tai paprastai į vieną akutę su stulpelius o į kitą tą apsuktą?
Labai lauskiu dar paaiškinimų kaip reikia gražiai išnerti tą pridėjimą mirksiukas.gif 4u.gif

turiu tokį raštuką prie tų kepurių išsisaugojusi, spaust mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 13 balandžio 2010 - 20:47
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 13, 21:45)
g.gif tai paprastai į vieną akutę su stulpelius o į kitą tą apsuktą?

taip būtent taip ir neriu mirksiukas.gif
nors pažiūrėjau schemą - tai reik nerti kaip Tu rašei, juk sakau pamakliavoju palei save biggrin.gif

dėkui už schemutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 04 14, 15:56)
taip būtent taip ir neriu  mirksiukas.gif
nors pažiūrėjau schemą - tai reik nerti kaip Tu rašei, juk sakau pamakliavoju palei save  biggrin.gif

dėkui už schemutes  4u.gif

bet tavo pamakliavojimas geriau žiūrisi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif

Neriu kepuryte pagal sita schema:

user posted image

Tik va beda, kad ji man rieciasi kaip berete praplatinus doh.gif Ar cia taip turi but, ar kazka darau ne taip blush2.gif
Atsakyti
o kaip isnerti tas juosteles, kaip sioj kepurytej ?
Atsakyti