Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(Pūkutė @ 2010 08 10, 20:22)
tai aš kolkas krypstu prie savo rankom kvietimų darymo smile.gif tik reikia pirmiausiai patinkančių pavyzdukų rasti smile.gif gal žinot kokių tinklalapių kur gražių, paprastų bet mielų pavyzdukų yra? smile.gif

http://www.projectwe...tag=invitations cia visokiu pavyzdziu yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2010 08 10, 22:54)
prasom, ner uz ka? 4u.gif

radau keletą paprastesnių bet puošnių smile.gif įdomu kur būna pirkti permatomo storesnio popieriaus, jis jei neklystu skaidrinis ar kažkaip vadinasi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkutė @ 2010 08 11, 08:40)
radau keletą paprastesnių bet puošnių smile.gif įdomu kur būna pirkti permatomo storesnio popieriaus, jis jei neklystu skaidrinis ar kažkaip vadinasi.. smile.gif

Jo taip pat rasite bet kurioj rimtesnej popieriaus parduotuvej, na kad ir Popieriaus namuose.
Tik kaip jus ji karpysit, jeigu neturit giljotinos g.gif Zirklem gn sunkiai pasiduoda...
Atsakyti
QUOTE(Erika_E&E @ 2010 08 11, 14:21)
ir taip ir taip, perverčiau interneto pavyzdžius, ir dar pati dadėjau savo  smile.gif

aš irgi į tokius visokius pavyzdžius dairausi, yra tikrai labai traukiančių akį, bet kai kurių tikrai pati nepasidaryčiau, o bandyt tam kad susinervinčiau manau neverta, iš kart rinksiuosi paprastesnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkutė @ 2010 08 11, 16:22)
aš irgi į tokius visokius pavyzdžius dairausi, yra tikrai labai traukiančių akį, bet kai kurių tikrai pati nepasidaryčiau, o bandyt tam kad susinervinčiau manau neverta, iš kart rinksiuosi paprastesnius smile.gif

aš tai ir paprastai dariau, išsiuvinėjau žiedelius auksiniu siūlu, užklijavau ant storesnio popieriaus ir perrišau kaspinėliu, atrodė paprastai ir gražiai, ne bent man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika_E&E @ 2010 08 11, 16:01)

reikia mokėti siuvinėti smile.gif tai tu ant popieriaus siuvinėjai ar ant medžiagos? jei ant medžiagos taip kaip tu ją priklijavai, kad laikytųsi ir, kad nebūtų raukšlių? g.gif smile.gif žiūriu reikia tik fantazijos turėt ir pasidarysi gražiau nei tuos kur parduotuvėse pardavinėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 19 kovo 2012 - 21:48
QUOTE(varla @ 2010 08 04, 16:52)

Kortelės tiesiog nuostabios bigsmile.gif jau kiek čia laiko ir kruopštumo įdėta.... 4u.gif

aš va galvojau irgi pati pasidarysiu savo šventei stalo korteles, tai man nepasirodė labai paprasta, o ir laiko bei nemažai kantrybės reikalaujantis darbelis... Padarius keletą koretelių pastebėjau, kad jos tikrai nesigauna visiškai vienodos, ir anaiptol ne idealiai lygios kaip iš kokios spautuvės...doh.gif tai aišku trupučiuką nuliūdau, bet per vakarą po įvairių bandymų padariau 9 korteles thumbup.gif nors ir nėra jos visos identiškos, bet man visai mielos ir gražios smile.gif
50 kortelių kažkur kainuos apie 20lt. pirkau storesnio šampaninio prieš šviesą spindinčio popieriaus ir violetinės (nes su šia spalva derinam daugelį akcentų) atlasinės juostelės, kuria aprišu vieną pusę kortelės su kaspinėliu smile.gif jeigu kažkam įdomu galėsiu vakare įkelti foto smile.gif
Atsakyti
Na va keliu savo netobulas korteles blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 08 12, 21:57)
Na va keliu savo netobulas korteles blush2.gif  lotuliukas.gif

Labai dailios 4u.gif tik truputi kliuna, jog vardai skirtongose vietose blush2.gif

As vakar irgi nusipirkau popieriu, bet kazkaip brangiai sumokejau doh.gif reikia man tik 14 kvietimu ir 36 stalo korteliu,(bet paemiau su atsarga). Pirkau dvieju rusiu popieriu: 27 lapus bordinio tokio storesnio ir 20 lapu plonesniu tekstui auksines spalvos. Dar juosteles lipnios is abieju pusiu. Ir sumokejau 60 Lt blink.gif
Atsakyti
kur tu chia taip pirkai????

suntea7 fainos korteles .....tik jo, butu tvarkingiau ir graziau- jei vardai vienodai centruoti butu ir vienodais atstumais ..dabar biskiuka padrikai .
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 08 13, 11:55)
kur tu chia taip pirkai????

Vilniuj, prie Hyper Rimi, Mylidoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 13, 10:49)
Labai dailios 4u.gif  tik truputi kliuna, jog vardai skirtongose vietose blush2.gif

QUOTE(Babetta @ 2010 08 13, 11:55)

Sakiau, mergaitės, kad jos su trūkumais, bet tikiuosi svečiai supras, kad aš vis tiek stengiausi.. blush2.gif smile.gif
įsivaizduokit, mane net prakaitas išpylė, kai pamačiau kad ne taip atspausdinau... ir ant visų lapų!!! doh.gif prieš tai buvau pabandžius ant paprasto balto lapo, kaip man ten pasirodė, kad viskas bus ok, reikia pradėti karpyti - žiūriu velnias negerai gaunas... Tai bandžiau bent jau kažkaip pataisyti, bent jau po 3-4 korteles iš lapo padaryti, aišku vis tiek neišvengiau trūkumų... Gerai kad turėjau dar keletą atsarginių lapų ir porą dar teko nuspirkti (pasisekė, kad parduotuvė visai netoli darbo smile.gif ). paskui nusiraminau, pagalvojau, kad niekas netyrinės tų kortelių, ar jos visos vienodos, bent jau tikiuosi kad bendras vaizdas bus neblogas g.gif smile.gif
p.s. *Beautiful*eyes*, pasirodyk ir tu, kai bus rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 13 rugpjūčio 2010 - 13:48