Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

Na ir dar vienas nepaminetas adresas Vestuviniai kvietimai ir visa kita
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 07 29, 13:37)
Paciu daryti kvietimai - patys paciausi  ax.gif

Galiu tik pritarti, bet deja tam reikia talento mirksiukas.gif

As tai ilgai sukau galva, jau nevilty buvau del tu kvietimu, nes nesinorejo labai daug laiko sugaist (tiek rupesciu pries vestuves!!!). Tai mes galiausisi radom, kas mums padareVestuvine atributika

Vestuves buvo laive, tai norejosi, kd ir kvietimai butu idomus, elegantiski. Net nesitikejom, kai paemem- labai labai grazus gavosi, visi sveciai aikciojo, nes popierius nematytas, matosi kad ranku darbo , bet ne kokie beskoniai. Labai kokybiski, zodz musu buvo panasus, bet visiskai balti: http://www.paper-n-f...tele-is-02.html

Nuvaziave pasiimt dar uzsikabinom, taip ten toj parduotuvej viskas grazu, tai ir albuma, ir dar sveciu knyga issirinkom. Viska priderinom prie namu svetaines spalvu lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif , na kad graziai lentynose ziuretusi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
o kokie mazdaug buna stalo korteliu ismatavimai? smile.gif ir ar ant storesnio popieriaus cia su paprastu printeriu spausdina?
Aciu uz ats wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera:) @ 2010 08 04, 16:26)
Sveikos!  4u.gif
o kokie mazdaug buna stalo korteliu ismatavimai?  smile.gif ir ar ant storesnio popieriaus cia su paprastu printeriu spausdina?
Aciu uz ats wink.gif

Aš darau 9x9cm, t.y. 4,5x9cm perlenkta. Taip geriausiai issinaudoja A4 popieriaus lapas. Tačiau pas kitus gamintojus esu prisižiūrėjus įvairiausių išmatavimų - ir daugiau ar mažiau ilgesnių, ir daugiau ar mažiau platesnių.
Popierius tikrai turėtų but ne 80g, o bent jau šiek tiek storesnis, geriau atrodys, tvirčiau stovės. Tačiau ant labai storo popieriaus ne visi spausdintuvai atspausdins, kadangi daugumoje spausdintuvų popierius yra lenkiamas, o tai gali paglamžyti...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man buvo likusio popieriaus nuo kvietimu darymo, bet ziuriu , kad spausdintuvas nespausdina ant tokio. nepaima popieriaus , per storas. Tai reiks kazka galvot... pradzioj galvojau gal ant sviestinio atspausdint ir priklijuot prie to grazaus, bet kaip ant stalo korteliu nelb graziai atrodo g.gif
Aciu del matmenu wink.gif
Papildyta:
Ir dar norejau paklaust, kaip ivardinti tevus? Jaunosios mama , vardu ar kaip nors Mama Vardas? Kaip Jus darote?
Atsakyti
Ir dar norejau paklaust, kaip ivardinti tevus? Jaunosios mama , vardu ar kaip nors Mama Vardas? Kaip Jus darote?
[/quote]

Kazkaip kiek teko but vestuvese tai ivardindavo vardais juos. nebent cia man tik taip pasiseke matyt biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Panele*,2010 08 04, 20:31]
[/quote]

Kazkaip kiek teko but vestuvese tai ivardindavo vardais juos. nebent cia man tik taip pasiseke matyt biggrin.gif
[/quote]
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera:) @ 2010 08 04, 17:01)
...

Kiek dariau, tai noredavo ir paprastai vardais, ir isskirtinai Mama Onute, Tetis Vytautas, taip kad manau, kaip jau pasidarysit, taip jau bus gerai. Jeigu pvz. Onute yra ne tik mama, ir svecias tokiu pat vardu, tai turbut logiska, kad rasysit Mama Onute.
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 24, 11:58)
...
negaliu apsisprsti galutinai ko noriu, zinau tik, kad bordiniu lotuliukas.gif

Gal mano bordinis pavyzdys pagelbes blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BaltojiEustoma @ 2010 08 06, 20:49)
Nepykit mergaites, bet man tai tie savos gamybos kvietimai - nelabai...  doh.gif  lotuliukas.gif Nerandu dar kur gauti graziu perkamu, bet ieskosiu - uzsimusiu bet rasiu. Laiko dar yra. Gal i Vilniu teks pavaziuot... Noriu tokiu, kurie deretu su stalo kortelemis ir dar sveciu palinkejimu knyga. ax.gif

O tai anokia čia bėda yra viską - kvietimus, korteles ir palinkėjimų knygą - padaryti tokius pačius g.gif
Atsakyti
http://www.apievestu...minti-kvietimus
galima patims pasidaryti, man tai ypac galerijoj tie su burbuliukais patiko:) norisi kazko sviesaus ir silto. o ne niuriu spalvu.
Atsakyti
sveikos mergaitės wink.gif norėjau paklausti kokios kvietimų kainos maždaug? ir pigiau pačiam pasidaryti ar užsisakyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkutė @ 2010 08 10, 14:32)
sveikos mergaitės wink.gif norėjau paklausti kokios kvietimų kainos maždaug? ir pigiau pačiam pasidaryti ar užsisakyti? smile.gif

bandyk pasidaryt pati, laiko uzima, bet ranku darbas yra ranku darbas, toki maloniau ir gauti, o kiek sirdies idedi i daryma ax.gif man kazkur apie 28 kvietimai gavosi 1.8lt, cia triju rusiu popierius, spalvoti vokai ir juosta, galima net pigiau biggrin.gif beto yra labai didelis ivairiu fakturu, spalvu popieriaus, taip kad prisigaudzius ideju internete tikrai gali kazka idomaus pati sukurt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 10 rugpjūčio 2010 - 18:46
QUOTE(šifonyte @ 2010 08 10, 19:46)
bandyk pasidaryt pati, laiko uzima, bet ranku darbas yra ranku darbas, toki maloniau ir gauti, o kiek sirdies idedi i daryma ax.gif man kazkur apie 28 kvietimai gavosi 1.8lt, cia triju rusiu popierius, spalvoti vokai ir juosta, galima net pigiau biggrin.gif  beto yra labai didelis ivairiu fakturu, spalvu  popieriaus, taip kad prisigaudzius ideju internete tikrai gali kazka idomaus pati sukurt 4u.gif

tai aš kolkas krypstu prie savo rankom kvietimų darymo smile.gif tik reikia pirmiausiai patinkančių pavyzdukų rasti smile.gif gal žinot kokių tinklalapių kur gražių, paprastų bet mielų pavyzdukų yra? smile.gif
Atsakyti