Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(cindy @ 2010 07 08, 22:15)
Varla, gražu thumbup.gif  Iš kur tas gražus baltas faktūrinis popierius?

Dėkui!
Na o dėl popieriaus doh.gif tai vos ne po kiekvienu nauju darbeliu tas pats klausimas ir ... lotuliukas.gif tas pats atsakymas - aš pati tą popierių gaminuosi, embosingo technika mirksiukas.gif
Kokio tik nori atspalvio ir įvairiausių ornamentų, bet šitas su paukšteliais man vienas iš mieliausių wub.gif
Atsakyti
ooo kokie faini tie drugeliai tikrai. as irgi planuoju pasidaryt pati kvietimus, prisirinkau info gal kam irgi pravers:
http://www.apievestu...minti-kvietimus
http://www.kvietimai...ent/view/30/98/

Atsakyti
Pabandžiau palyginimui dar kontrastingą spalvą:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 09, 14:16)

cia tiek graziu kvietumuku pridariusios mergaites bigsmile.gif  wub.gif  nutariau ir as savuosius ikelti ax.gif
user posted image

labai atsiprasau uz nuomone, bet sitie atrodo kaip mazo vaiko padaryti g.gif
man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2010 07 16, 17:12)
labai atsiprasau uz nuomone, bet sitie atrodo kaip mazo vaiko padaryti  g.gif
man  schmoll.gif

kiekvienam savo mirksiukas.gif kol as juos pagaminau, tai lb dauk laiko sugaisau, neskau, kad jie idealus, nes juk nesu profesionale sitoj sriti, bet man smagu, kad viska padariau pati, kaip sakoma ranku darbo smile.gif
aiksu, jei buciau uzsakinejusi tokus, tai buciau tris kartus daugiau sumokejusi, nei kad gavosi ju savikaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 17, 13:12)
kiekvienam savo mirksiukas.gif kol as juos pagaminau, tai lb dauk laiko sugaisau, neskau, kad jie idealus, nes juk nesu profesionale sitoj sriti, bet man smagu, kad viska padariau pati, kaip sakoma ranku darbo smile.gif
aiksu, jei buciau uzsakinejusi tokus, tai buciau tris kartus daugiau sumokejusi, nei kad gavosi ju savikaina smile.gif

pritariu visom keturiom, savo ranku darbo gamini ivertini tiek pats tiek aplinkiniai, nera nieko grazesnio uz idetas dideles pastangas ir zinoma dalele meiles...
Atsakyti
musu kukluciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulia * @ 2010 07 23, 22:35)
musu kukluciai  ax.gif

Tikrai kaip paprasta bigsmile.gif Na bet kas drįstų teigti, kad grožis ne paprastume slypi???

Na o čia dar vienas mano variantas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Paciu daryti kvietimai - patys paciausi ax.gif
Atsakyti
Visai neseniai tik pabaigiau saviskius kvietimukus daryti, nufotografuosiu ir ikelsiu:) Taip pat galiu parekomenduot grazius lipdukus kvietimams (kristalu imitacijos). Mes naudojom perlu imitacijos mazuliukus, tai tikrai atrodo labai dailiai. Tinklapis: http://www.paper-n-f...ai-kurybai.html Man Vilniuje atveze kita diena po apmokejimo.
Atsakyti
QUOTE(Paukstukai @ 2010 08 02, 16:38)
o kokio tiksliau Popieriaus Jūs ieškote?

na kad butu kazkoks ilgesni, kad butu galima padaryti kaip cia:

user posted image
Atsakyti
smile.gif

na šį kartelį galiu pasiūlyti, nueiti i Popieriaus pasaulį Mylidą ten yra pirkti kerpamo popieriaus, tai ten kokio norėsit ilgio tokio atkirps, plotis - 1m. Tada galėsit atplėšti kokio reiks pločio juostas (nes matau kad nelygūs kraštai).. tik tiek, kad tas popierius nėra prabangus ar kaip pavadint.. bet toks permatomas kaip ir Jūsų parodytame pavyzdėlyje mirksiukas.gif

jei kartais prireiktų dar kokios pagalbos drąsiai klauskite Paukštukų 4u.gif
Atsakyti