Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

lotuliukas.gif ale ot pataikiau , emiau varda is dangaus.

nu tai koks jis ten, tegul bus
Mariau,
kadangi musu gyvenime daliniesi draugyste ir tt. busime laimingi jei kartu su drauge dalyvausi ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 28 birželio 2012 - 12:25
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 06 28, 12:58)
Merginos, o kaip kreiptis jei kvieciu pusbroli, kuris jau gyvena su mergina, bet as jos nepazystu...
kaip man rasyti?

Mes tai vardais surašėme smile.gif Visi juk juos turime:) kvietimuose juk nerašoma "pusbroli Andriau, ...".
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2012 06 28, 12:26)
Mes tai vardais surašėme smile.gif Visi juk juos turime:) kvietimuose juk nerašoma "pusbroli Andriau, ...".

Mes irgi visus rasome vardais, ar pazistam, ar ne smile.gif
Atsakyti
Noriu pasidaryti kvietimus. Turiu ideja. Reikia sumaketuoti nuotrauka, paveiksliukus (tuos is vektoriu) ir tekstuka ir dar popieriu pasirinkti. Kaip jus maketuojat? Pacios viska darot, ar perkat tokias paslaugas? ir kaip reikia susimaketuot, naudojant kazkokias spec programs, gal yra kazkokios ypatingos, apie kurias nenutuokiu? Koki popieriu rinkti, jei ant jo spausdinsiu teksta su nuotrauka?
Atsakyti
as tai irgi nieko nenutuokiu apie visas programas... tai issirinkau paveiksliukus tuos vektorinius...su vandens zenklais... su fotosopu is internetoi tiesiogiai nutryniau vandens zenklus ir viskas...
srifto nesupratau kaip atsisiusti tai naudojau paprasta... blush2.gif
ant popieriau dar neperkeliau...
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 06 28, 12:58)
Merginos, o kaip kreiptis jei kvieciu pusbroli, kuris jau gyvena su mergina, bet as jos nepazystu...
kaip man rasyti?
vardais? ar kazkaip kitaip..?
g.gif

As tai zodziu pasakiau, kad jei turi pora, tai kvieciu abu... 4u.gif Nes mano drauge viena kai kvieciau buvo viena, bet dabar lyg kazkoki drauga turi, tai pasakiau, kad butinai ateitu kartu ax.gif
Atsakyti
Viskas priklauso nuo to, kokių Jūs vektorinių paveiksliukų norite smile.gif Taip pat priklauso ir kokios tekstūros ar faktūros popieriaus norite, nes spausdinti galima beveik ant visokio.
Aišku nieko konkretaus aš Jums čia nepasakiau, tačiau bet kuriuo atveju, pavyzdžių galite pasieškoti interneto platybėse 4u.gif
Atsakyti
kur Kaune perkate popieriu?
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 02, 15:18)
kur Kaune perkate popieriu?

Pvz, aš savo išsirinktą popierių pirkau "Edvony" kitaip, Biuro pasaulis.. ten buvo pigiausiai + perkant padarė keleto Lt nuolaidą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 06 19, 19:55)

Šia idėja pasinaudosiu, jei nieko prieš blush2.gif
Atsakyti
Aš kvietimus darausi pati, nusipirkau gražaus popieriaus, nunešiau atspausdinti ant jo tekstą, ant vieno spausdinsiu, kitą dėsiu ant viršaus, šone kaspinėlis su prisiūta saga bus (sagų pilna namie), o ant lenkimo pusės priklijuosiu nerinio juostelę, savikaina - nepilni 5 Lt/vnt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2012 06 28, 13:26)

O man labai gražu ir asmeniška būtų rašyti "pusbroli Andriau" smile.gif Gal taip ir reikės.

Mes dar tik šią savaitę kvietimus pradėjom krutint, bet jau viską apgalvojom, pradėjom reikalingų medžiagų ieškotis. Bet juos dalinsim tik liepos pabaigoj, likus šiek tiek daugiau nei mėnesiui iki vestuvių. Manau, kad nieko baisaus, nes dauguma žmonių vis tiek žino, kad yra kviečiami smile.gif
Atsakyti