tos kurios darosi pacios: kaip spausdinate teksta i kvietima? ar spausdinta jau iklijuojate ar uzsakinejate, kad isspausdintu? as jau taip pat pradejau gaminti, pirmieji bandomi jau isejo, tik su tekstu dabar galvoju ka reiks daryti...
Spausdinau ant lapo ir poto jį klijavau į kvietimą
Papildyta:
Man rodos čia toks popieriu kur gėles įvynioja
Papildyta:
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 26, 12:26)
Sveikos,
Gal žinote, kas čia per popierius? Gal tas "sviestinis", bet atrodo truputį storesnis ? Kur jo būtų galima gauti? Gal kuri užmatėt?
Popierius
Gal žinote, kas čia per popierius? Gal tas "sviestinis", bet atrodo truputį storesnis ? Kur jo būtų galima gauti? Gal kuri užmatėt?
Popierius
o, kaip malonu, kad mano kvietimus publikuojat taip , cia popierius, kuriame ir geles vynioja, o siaip jo pilna dideliais rulonais dailes reikmenu parduotuvese
QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 26, 18:01)
Spausdinau ant lapo ir poto jį klijavau į kvietimą
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(jegele @ 2012 05 26, 16:25)
tos kurios darosi pacios: kaip spausdinate teksta i kvietima? ar spausdinta jau iklijuojate ar uzsakinejate, kad isspausdintu? as jau taip pat pradejau gaminti, pirmieji bandomi jau isejo, tik su tekstu dabar galvoju ka reiks daryti...
Aš spausdinau atskirai ant lapo
sveikos. ant kokio jus popieriaus spausdinat kvietimus kad gerai atrodytu ir nelietu spausdintuvas ir kokio programa renkates kad gautusi geri kvietimai. as meginau su hp photo creation programa kvietimam te ir atvyrutem bet kad gaunas kad priekis ir vidus su rastu o galas be ir su hp zenklu
Mūsų kvietimai :
QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 28, 12:58)
Gražu
QUOTE(merope87 @ 2012 05 28, 12:43)
AČIŪ AČIŪ
QUOTE(jegele @ 2012 05 26, 15:25)
jei turite gera ranka, pati israsykite teksta - as pati kaligrafiskai plunksta tekstus visiems kvietimams israiciau per pora vakaru
Kvietimo tekstą - jeigu ne ranka rašysite, o spausdinsite - tikrai patariu tik lazeriniu printeriu spausdinti, nes rašalinis paėmus karštą vasaros dieną sudrėkusiais delnais, neduok Dieve tekstas dar liks ant rankų
QUOTE(Babetta @ 2011 03 16, 23:33)
vesk i google free floral ornaments pamatysi kiek gerio atrasi. ir be vandens zenklu- ir leis atsisiusti eps formate (vektorinius failiukus)
stai kad ir sitas
ir is chia yra daug
na tereikia tik google panarsyti. VISKA galima atrasti.
stai kad ir sitas
ir is chia yra daug
na tereikia tik google panarsyti. VISKA galima atrasti.
cia yra tikrai graziu paveiksleliu ir ornamentu, bet kaip juos perkelti ant pakvietimu? ka reiskia vektoriniai failai?
sveikos. na va pagalau atspausdinau kvietimus, teliko papuostkaspinais ir gal kristaliukais. privargau kol radau gera programa, popieriaus ir dar sutvarkau spausdintuva