Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

tos kurios darosi pacios: kaip spausdinate teksta i kvietima? ar spausdinta jau iklijuojate ar uzsakinejate, kad isspausdintu? as jau taip pat pradejau gaminti, pirmieji bandomi jau isejo, tik su tekstu dabar galvoju ka reiks daryti... smile.gif
Atsakyti
Spausdinau ant lapo ir poto jį klijavau į kvietimą cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 26, 12:26)
Sveikos,
Gal žinote, kas čia per popierius? Gal tas "sviestinis", bet atrodo truputį storesnis ? Kur jo būtų galima gauti? smile.gif Gal kuri užmatėt?
Popierius

Man rodos čia toks popieriu kur gėles įvynioja smile.gif
Atsakyti
o, kaip malonu, kad mano kvietimus publikuojat smile.gif taip , cia popierius, kuriame ir geles vynioja, o siaip jo pilna dideliais rulonais dailes reikmenu parduotuvese smile.gif

QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 26, 18:01)
Spausdinau ant lapo ir poto jį klijavau į kvietimą cool.gif
Papildyta:
Man rodos  čia toks popieriu kur gėles įvynioja smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2012 05 26, 16:25)
tos kurios darosi pacios: kaip spausdinate teksta i kvietima? ar spausdinta jau iklijuojate ar uzsakinejate, kad isspausdintu? as jau taip pat pradejau gaminti, pirmieji bandomi jau isejo, tik su tekstu dabar galvoju ka reiks daryti... smile.gif

Aš spausdinau atskirai ant lapo wink.gif
Atsakyti
sveikos. ant kokio jus popieriaus spausdinat kvietimus kad gerai atrodytu ir nelietu spausdintuvas ir kokio programa renkates kad gautusi geri kvietimai. as meginau su hp photo creation programa kvietimam te ir atvyrutem bet kad gaunas kad priekis ir vidus su rastu o galas be ir su hp zenklu ax.gif ax.gif
Atsakyti
Mūsų kvietimai :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 28, 12:58)

Gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2012 05 28, 12:43)
QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 28, 12:58)

Gražu smile.gif

AČIŪ AČIŪ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2012 05 26, 15:25)

jei turite gera ranka, pati israsykite teksta - as pati kaligrafiskai plunksta tekstus visiems kvietimams israiciau per pora vakaru smile.gif
Atsakyti
Kvietimo tekstą - jeigu ne ranka rašysite, o spausdinsite - tikrai patariu tik lazeriniu printeriu spausdinti, nes rašalinis doh.gif paėmus karštą vasaros dieną sudrėkusiais delnais, neduok Dieve tekstas dar liks ant rankų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2011 03 16, 23:33)
vesk i google free floral ornaments pamatysi kiek gerio atrasi. ir be vandens zenklu- ir leis atsisiusti eps formate (vektorinius failiukus)

stai kad ir sitas

ir is chia yra daug

na tereikia tik google panarsyti. VISKA galima atrasti.

cia yra tikrai graziu paveiksleliu ir ornamentu, bet kaip juos perkelti ant pakvietimu? ka reiskia vektoriniai failai? blush2.gif
Atsakyti
sveikos. na va pagalau atspausdinau kvietimus, teliko papuostkaspinais ir gal kristaliukais. privargau kol radau gera programa, popieriaus ir dar sutvarkau spausdintuva blink.gif blink.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti