Ačiū merginos, dirbau prie jų 4 mėn. ilgai užtrunka kiekviena atvirute išsiuvinėti karoliukais.
Gėlytes tai taip dariau: išsikarpiau lapukus, apdeginau kraštelius, kad neirtų tada susiuvau gelyte ir kai prisiuvinėjau viduriuka iškarto siuvau prie kvietimo.
Taip va ir gavosi..
QUOTE(Ievosius @ 2010 05 27, 22:12)
Man visada buvo smalsu kaip tuos iskilimus padaro
Jei ne paslaptis, pasakykite kas cia per technika ir kokiu irankiu daroma
Jei ne paslaptis, pasakykite kas cia per technika ir kokiu irankiu daroma
Jokio ne paslaptis jau kažkur rašiau čia apie tai - tai embosingo technika.
QUOTE(varla @ 2010 05 28, 08:55)
Jokio ne paslaptis jau kažkur rašiau čia apie tai - tai embosingo technika.
tai kad cia elementarus popierius su iskilimu, kaune pilna tokio popieriaus maciau
QUOTE(blondzy @ 2010 05 28, 11:24)
Juk Kaune gyvenat, manau puikiai zinot
Tai ar įmanoma viską žinoti ???
Ką esu mačiusi iš tokių iškilių popierių, tai tik Daukšos g. Popieiraus salone bei Kaunakiemio g. Popieriaus namuose ir tai tik su labai smulkiom rožytėm, kurios visai nesižiūri man, turiu nusipirkus, bet kol kas niekur nepritaikau...
Tai kur matėt dar kokių normalesnių embosingo technika pagamintų popierių nusipirkti? Ar čia paslaptis kokia, kad taip sunkiai išklausinėt reikia?
Suintriguota BLONDZY, nusiteikiau šiandien naujovėms ir aplėkiau Kauno popieriaus parduotuves, tai pasirodo Kaunakiemio g. buves Popieriaus pasaulis užsidarė o ten toks geras privažiavimas buvo, visada pustuštė mašinų aikštelė po langais.
Dabar jų parduotuvė tik Savanoriu pr. liko, tai ten tokia betvarkė , na bet suprantama - kraustymasis. Nieko ypatingo neradau, tačiau išparduoda gana gražių spalvų kartoną, A4 formatas, kai kurie - tekstūriniai, bet tokių mažai, tik po 49 ct, tai keletą spalvelių ir sau tinkamų radau. Bet sakė išparduos, tai daugiau tokių neturės
Daukšos g. Popieriaus salone na nei su žiburiu neradau nieko panašaus ką Blonzy pasakojo - nu vien tos rožytes spaustos, nusibode, tiesa, gal triju kokių formu, bet tokios smulkios, spalvu tai yra, bet irgi ne kaži kas: balta, pilkų kelių atspalvių, dar kelios tamsios, nepamenu tik kokios tiksliai. Ir dar su smulkiom šakelėm variantas. Ir nieko panašaus į mano rodytą.
Tai tiesiog nesuprantu, kam reikia čia žmones klaidinti...
Dabar jų parduotuvė tik Savanoriu pr. liko, tai ten tokia betvarkė , na bet suprantama - kraustymasis. Nieko ypatingo neradau, tačiau išparduoda gana gražių spalvų kartoną, A4 formatas, kai kurie - tekstūriniai, bet tokių mažai, tik po 49 ct, tai keletą spalvelių ir sau tinkamų radau. Bet sakė išparduos, tai daugiau tokių neturės
Daukšos g. Popieriaus salone na nei su žiburiu neradau nieko panašaus ką Blonzy pasakojo - nu vien tos rožytes spaustos, nusibode, tiesa, gal triju kokių formu, bet tokios smulkios, spalvu tai yra, bet irgi ne kaži kas: balta, pilkų kelių atspalvių, dar kelios tamsios, nepamenu tik kokios tiksliai. Ir dar su smulkiom šakelėm variantas. Ir nieko panašaus į mano rodytą.
QUOTE(varla @ 2010 05 29, 16:11)
Suintriguota BLONDZY, nusiteikiau šiandien naujovėms ir aplėkiau Kauno popieriaus parduotuves, tai pasirodo Kaunakiemio g. buves Popieriaus pasaulis užsidarė o ten toks geras privažiavimas buvo, visada pustuštė mašinų aikštelė po langais.
nu nezinau, man tai Dauksos g. identiskos pasirode, is jusu fotkiu kaip ir nesuprasi kokio ten jau smulkumo yra tie pauksteliai, be to koks skirtumas ar pauksteliai su sakelemis ar sakeles be pauksteliu . O siaip Kaune esancios popieriaus parduotuves mano nuomone yra pakankamai geros, turi dideli spalvoto popieriaus pasirinkima, pati dailes akademijoj Kaune studijas baigiau, tai to pasirinkimo sociai uzteko
MB darbas savikaina isvis juokinga. Pakvietimai labai labai paprastuciai, bet man asmeniskai visai grazus
Aš užsienyje gyvenu, tai čia ir dariausi O kaina vieno kvietimo apie 4 lt
Galit pažiūrėti šią nuorodą, gal pasisemsit kokių idėjų
http://www.originaln...cz/fotogalerie/
Galit pažiūrėti šią nuorodą, gal pasisemsit kokių idėjų
http://www.originaln...cz/fotogalerie/
QUOTE(ingutera @ 2010 06 01, 10:54)
Manau, jie piešti ranka, nes kiekvienas paveiksliukas turi vis šiek tiek kitokių milimetrinių pasikeitimų.
O su kompu galima gi viską - iš nuotraukos šitos manau net galima būtų, kad ir pakreipto vaizdo, bet neblogą paveiksliuką gauti.
O juk galima ir pačiai pabandyt nusipiešt, juk labai paprastas paveiksliukas, be jokių ypatingų vingrybių
Papildyta:
Katik ant "durniaus" pati pabandžiau su tušinuku ant skiautelės popieriaus - niugi tikrai išeina beveik taip pat Sau tai tikrai nusipiečiau, bandyk ir tu - tikrai manau pavyks
QUOTE(ingutera @ 2010 06 01, 11:53)
Na reiks mėgint...
Žinoma
O tokio pat popieriaus yra MOLO Offis1 ar OffisDate, nepamenu, kaip tiksliai vadinasi, 1 lapas/ 1 Lt., visokiausių pastelinių spalvų, tokia idomi tekstura, kaip šito balto paveiksliuko
Mergaitės, kokį šriftą naudojat, kad lietuviškos raidės neišsikraipytų?