Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(MissR @ 2012 05 12, 17:10)
ar rasote kvietimuose uzuominas, kad sveciai nestu dovanas vokeliuose, o ne servizus , puodus, ranksluoscius ir pan?
man asmeniskai taip nesinori rasyti to..

tikrai nerasysiu....

O klausimas, gal kuri nors i kvietima nurodysite kokias geles noretumete gauti?
Atsakyti
Nurodo ir tokį pageidavimą, kuris dažniausiai skamba taip: "pageidautume, kad puokštė nebūtų didesnė, nei vienas baltos rožės žiedas" ar panašiai smile.gif ypač jei laukia ilgas važiavimas iš vienos vietos į kitą

QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 05 14, 11:38)
tikrai nerasysiu....

O klausimas, gal kuri nors i kvietima nurodysite kokias geles noretumete gauti?

Atsakyti
oj kaip graziai sugalvojot! as tik banalu - pageidaujamos geles - balti kardeliai...
bet baisia skamba...

aciu uz puku patarima... 4u.gif
Atsakyti
na ka parodysiu ir as savo pacios darytus kvietimus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 16 gegužės 2012 - 11:16
QUOTE(saulyte** @ 2012 05 14, 12:15)
na ka parodysiu ir as savo pacios darytus  kvietimus  4u.gif My Webpage

labai labai grazus 4u.gif tokie dailus

Espionne o jusiskia tai isvis kazkas Toookio.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(espionne @ 2012 05 14, 11:56)

Norėčiau ir aš Jūsų darbus pagirti smile.gif labai kruopštūs, su idėja smile.gif puiku!!!
Ah, mano tai vyrelis ponas taupuolis, tai kvietimus darys pats biggrin.gif
Nu gal ir aš padėsiu, pasifotografuosiu kvietimams lotuliukas.gif
Merginos, kiek maždaug laiko darantis kvietimus užėmė pats techninis darbas? Nes idėją jau turime, o kvietimus padaryt turėsim laaabai mažai laiko.
Atsakyti
o pries kiek laiko reiketu isdalinti kvietimus?
jeigu neprasysime atsakyti ar dalyvaus, kadangi svente vienos dienos, be karstu..tai dalyvaujanciuju skaiciu nelabai aktualus.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 05 14, 13:11)
o pries kiek laiko reiketu isdalinti kvietimus?
jeigu neprasysime atsakyti ar dalyvaus, kadangi svente vienos dienos, be karstu..tai dalyvaujanciuju skaiciu nelabai aktualus.... ax.gif

siaip dalina pries du tris menesius, bet karta pas mane uzsisake kvietimus likus maziau nei menesiui, tai kaip kas smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 14, 12:59)
Norėčiau ir aš Jūsų darbus pagirti smile.gif labai kruopštūs, su idėja smile.gif puiku!!!
Nu gal ir aš padėsiu, pasifotografuosiu kvietimams  lotuliukas.gif
Merginos, kiek maždaug laiko darantis kvietimus užėmė pats techninis darbas? Nes idėją jau turime, o kvietimus padaryt turėsim laaabai mažai laiko.

labai rimtai prisėdus, galima ir per kelis vakarus susisukti wink.gif o šiaip bent jau savaitė būtų gerai gamybai
Atsakyti
as planavau dalinti likus 2 men. iki sventes
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 05 14, 11:15)
na ka parodysiu ir as savo pacios darytus  kvietimus  4u.gif My Webpage

Uchu, labai gražu wub.gif pati norėjau kažką panašaus daryti, tik ta viršų buvau pasirinkus skaidrų popierių, bet įgyvendinus kvietimai gavosi visai kitokie lotuliukas.gif

QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 14, 11:59)
Nu gal ir aš padėsiu, pasifotografuosiu kvietimams  lotuliukas.gif

Na mes irgi ilgai svarstėm ar sakytis ar darytis patiem, bet dabar paskaičiavus vieno savikainą visiškai nesigailiu, kad dariau pati, nes kaina gavosi trigubai mažesnė... smile.gif
Pagaminimas man tiek laiko neužtruko kiek bendras nusprendimas kokių mes abu norime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilines.akimirkos @ 2012 05 15, 22:01)
Espione,

Negaliu nepagirti Jūsų darbelių.. smile.gif
Toks kruopštumas.. Puikus skonis!  wub.gif

Labai labai ačiū wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal žinote, kas čia per popierius? Gal tas "sviestinis", bet atrodo truputį storesnis ? Kur jo būtų galima gauti? smile.gif Gal kuri užmatėt?
Popierius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksaklaupė: 26 gegužės 2012 - 12:28