Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(Amellie @ 2012 03 19, 18:41)
Sakykit, ar visos darot pakvietimus? ASs kazkaip tokiom smulkmem neturiu nei laiko nei noro, bet gal negrazu?  g.gif

Tai galima pačiai nedaryt, o užsisakyt, kad kas padarytų ar galų gale nusipirkti padarytus. Aš irgi tiek kantrybės neturiu, bet be kvietimų vestuvėms... Nors mūsų vieni draugai originaliai išsprendė šį klausimą susikūrę internetinę svetainę ir ten patalpinę kvietimą (o nuorodą išsiuntė svečiams). Na, bet ir jų vestuvės buvo kitokios - vos 4 val. šventė dienos metu. Na, o jei daroma rimtesnė vakarienė, tai manau kvietimas gana svarbus akcentas.
Atsakyti
Kvietimuose vis tiek viskas surašyta - visa reikalinga informacija svečiams: kur kada rinktis, kelintą valandą, kurioj bažnyčioj ir t.t. Manau vis tik jų reikia. Mes iš pradžių irgi galvojom nedaryt, bet po to vis tik vyrą įtikinau, kad reikia smile.gif
Atsakyti
Tokio malonumo is sveciu negalima atimti!!!
Tai tas pats kaip skaityti popierine knyga ir gauti gimtadienio atvirute pastu. Manau niekas negali prilygti tokiam jausmui, nei kazkokios naujos technologijos, kaip Kindle, telefonai , kompai ir tt...
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 03 19, 20:41)
Sakykit, ar visos darot pakvietimus? ASs kazkaip tokiom smulkmem neturiu nei laiko nei noro, bet gal negrazu?  g.gif

Negražu mirksiukas.gif

Šiaip tai laikoma prastu tonu pakviest tik sms žinute ar e.paštu (išskyrus, žinoma, jei kitaip nėra galimybės), bet gražiausiai vis tik asmeniškas pakvietimas, kvietimo įteikimas, o jei siunčiamas paštu- perskambinimas mirksiukas.gif Elementarus mandagumas, kuris reiškia gerą toną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 19 kovo 2012 - 22:44
Sveikos, na as tai nesidariau pati, kazkaip paskaiciavau, kad beveik tas pats iseina uzsisakyt pasidaryt ar paciai daryti smile.gif aisku dar reikia moket viska pasidaryti biggrin.gif asmeniskai man patiko Klaipedoje esancioje parduotuveje Lidea, ten tokie grazus buvo visi pakvietimai, tik aisku rinkausi pagal kaina ir kas man patiko smile.gif taigi rekomenduoju ten apsilankyt, nes yra visokiu smulkmeneliu vestuvems smile.gif adreso tikslaus nepamenu bet si parduotuve randasi tame naujame prekybos centre Manto Namai smile.gif paciam centre
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 03 19, 23:43)
Negražu  mirksiukas.gif

Šiaip tai laikoma prastu tonu pakviest tik sms žinute ar e.paštu (išskyrus, žinoma, jei kitaip nėra galimybės), bet gražiausiai vis tik asmeniškas pakvietimas, kvietimo įteikimas, o jei siunčiamas paštu- perskambinimas  mirksiukas.gif Elementarus mandagumas, kuris reiškia gerą toną  4u.gif

Galvojam zodziu pakviesti. Na as nematau cia kazkokios problemos..
Atsakyti
Manau jei kvieciama zodziu nebutina yra specialiai padrytas pakvietimas, nes tinkamas demesys sveciui parodomas, o kadangi kvieciama ne puse metu iki vestuviu, tj ir isiminti nera jau taip sunku kelinta valanda turetunm atvykti i svente smile.gif Be to ne visada butina uzsakyneti pakvietimus, vienas is paprastu variantu - atvirute su vestuviu tematika o viduj uzrasytas tekstas ranka, kas tikrai neuzima daug laiko 4u.gif
Atsakyti
Mano galva padoru yra kviesti į vestuves likus bent mėnesiui iki šventės mirksiukas.gif Vis tik tai ne šiaip sau gimtadienis smile.gif
O dėl kvietimų tai sutinku. Jei per brangu darytis, patiems nelabai išeina, visuomet galima paprasčiausią variantą- atvirutes. Nieko čia bloga, kiekvienam pagal kišenę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 26 kovo 2012 - 22:34
Mes tai pasistengeme kvietimus isdalinti daugiau negu pries 3 men iki vestuviu lotuliukas.gif dar keli liko kuriuos atiduosime si savaitgali smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 26 kovo 2012 - 22:33
Jei yra galimybė, galima ir anksčiau mirksiukas.gif Žiūrint kiek ir kaip patys planuojatės smile.gif
Va kaip gražu, kad patys įteikiat thumbup.gif
Atsakyti
O man iki vestuviu liko maziau nei 3men., o as dar net kvietimu nepadarius blush2.gif kazkaip ir planuoju likus menesiui iki ju iteikt visiems..
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 03 22, 13:47)
O man iki vestuviu liko maziau nei 3men., o as dar net kvietimu nepadarius blush2.gif  kazkaip ir planuoju likus menesiui iki ju iteikt visiems..

Tik turit pagalvot apie tai, kad jei anksciau nepranesit, gali zmones ir ta diena kitur suplanuot ir paskirt. mums iki vestuviu dar daug laiko, o jau dbr 5 poros ant klaustuku ar dalivaus. ir dar 1 atsisake. ax.gif
Atsakyti