Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(Pufaike @ 2012 02 22, 20:19)
Dariausi kvietimukus, juosteles klijavau su dvipuse lipnia juostele,
.....Žodžiu, pasiguodžiau...

Dvipusė juostelė, kuri tikrai patikimai gerai laiko, tikrai nėra pigi, norint pagamint kokybišką kvietimą ant visokių "nereikšmingų smulkmenų" susidaro padorios išlaidos, o naudojant pigesnius gaunasi rizika... Ypač jeigu klijuojama ne popierius (kam tos pigesnės pagrinde tik ir tinkamos), o medžiaga...
O kvietimai jau išdalinti? Jeigu ne, gal galima perklijuoti, imant daugiau juostelės ir užlenkiant už kurio nors sluoksnio? Nors nematydama kvietimo, kaip jis sukonstruotas, tik spėliot galiu, kaip ten pagelbėt būt įmanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2012 02 22, 22:38)
Dvipusė juostelė, kuri tikrai patikimai gerai laiko, tikrai nėra pigi, norint pagamint kokybišką kvietimą ant visokių "nereikšmingų smulkmenų" susidaro padorios išlaidos, o naudojant pigesnius gaunasi rizika... Ypač jeigu klijuojama ne popierius (kam tos pigesnės pagrinde tik ir tinkamos), o medžiaga...
O kvietimai jau išdalinti? Jeigu ne, gal galima perklijuoti, imant daugiau juostelės ir užlenkiant už kurio nors sluoksnio? Nors nematydama kvietimo, kaip jis sukonstruotas, tik spėliot galiu, kaip ten pagelbėt būt įmanoma  g.gif

Nežinau ar pas mane ta pigesnioji ar brangesnioji juostelė, nes tiesiog susiveikiau ją... Jei nebūtų atsitikęs šitas "incidentas" tai teigčiau, kad brangesnė, nes kol išbandinėjau tai atrodė kad tikrai stipriai laiko, nes ir nuo juostelės ją plėšiant pati juostelė net deformavosi, arba popierius susigadino, oi nežinau net, vėl iš naujo viską susipirkti, karpyti juosteles, popierių pjaustyt doh.gif jau kaip ir nežadėjau daryti kelių sluoksnių kvietime, kai sulipo viskas gražiai, tik tekstas atskirai spausdintas ir klijuotas... nežinau kaip nuspręsiu...
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 02 22, 23:56)
Nežinau ar pas mane ta pigesnioji ar brangesnioji juostelė, nes tiesiog susiveikiau ją...

O nebandėte kiek pašildyti kad ir su fenu tas vietas, kur suklijuota? Turėtų padėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniux @ 2009 08 09, 19:34)

Štai ką turiu omenyje, tikiuosi SM dalyvė nesupyks, kad jos kvietimus parodau kaip pavyzdį.
Mūsų kvietimuose kaspinėlio surišimo esmė yra tokia pati - norėtųsi, kad jie būtų horizontalūs, kaip ir čia. Ar čia reikia rišti dvigubą mazgą? g.gif
Atsakyti
Štai kokie mūsų dar ne kvietimai, bet "save the date" smile.gif net pati didžiuojuos kaip išėjo smile.gif

http://www.facebook....2...e=3
Atsakyti
QUOTE(Lilly2012 @ 2012 02 23, 10:00)
Štai kokie mūsų dar ne kvietimai, bet "save the date" smile.gif net pati didžiuojuos kaip išėjo smile.gif

KAIP GRAŽU! Super, negaliu atsižiūrėti! thumbup.gif Šaunuolė! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O beja čia viską pati darei? ar kažkas pagal tavo užsakymą?
Ir kaip suprantu čia tik įžanga prieš pakvietimus? blush2.gif
Na dar pasikartosiu tikrai vienas gražiausių darbelių ką esu čia mačiusi.. rolleyes.gif
Atsakyti
blush2.gif
pati paklausiau, pati ir atsakysiu, kadangi jau rada kaip tokie kaspinėliai riškami 4u.gif

Galbūt ir kitoms (-iems) pravers ši nuorodėlė
http://www.youtube.com/watch?v=WwRcjaH57P8&feature=related
Atsakyti
Na va, mano "menai", deja, neturiu laiko kada dieną nufotkinti doh.gif
Čia tos juosteles mano nelaimingos...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(merope87 @ 2012 02 23, 10:05)
O nebandėte kiek pašildyti kad ir su fenu tas vietas, kur suklijuota? Turėtų padėti  smile.gif

manau kad pabandysiu šitą variantą 4u.gif tikiuosi nesugadinsiu visko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lilly2012 @ 2012 02 23, 11:00)

Labai originaliai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

turiu tokį lietuvių kalbos vartojimo klausimą. Ruošiu kvietimus ir susibalamutijau, nes suabejojau linksnių vartojimu.
Gal Jūs galėsite padėti, kaip yra taisyklingai:
1. mes prisieksime amžiną meilę (ką?)
2. mes prisieksime amžina meile (kuo?)

Būsiu dėkinga.
Jau išnarčiau netą, bet atsakymo neradau.
Atsakyti
Žiūrint ką norite tuo pasakyti. Galimi abu variantai lietuvių kalboje. Pvz.
Prisiekiu, kad tave saugosiu ir mylėsiu. (Priesiekiu ką?)
Prisiekiu savo motina, kad aš to nedariau (Prisiekiu kuom?) Jūsų situacijoje tai manau,kad norite pasakyti ką prisiekiate mirksiukas.gif Bet kiti gali mane patikslinti.
Atsakyti
Aš irgi jau galiu pasigirti savais kvietimais smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 05 03, 13:01)

Super. O gal sablona turi ir galetum juo pasidalinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 16 kovo 2012 - 11:11