[quote=Babetta,2011 09 11, 18:54]
variantas - nusiperki atvirutes kurios jau sukiprtos ir perlenktos (pvz oze timmari yra) / klijuojiesi pati ant virsaus oranmetus ar ka fantazija isnesa. plius viduj tekstas.
ir as negaliu apsispresti ar paciai daryti ar uzsakineti
as nelabai prie meno bijau kad iseis negrazus tik popieriu sugadinsiu ir vis tiek teks uzsakineti
be to ir mano ir MB rastai nekokie tai tikrai ranka negalesime uzrasyti
gal galite patikslinti kuriame aukste rasti ta timmari parduotuve ?
aciu
Man iskilo problema.. nutariau kvietimus darytis pati. Kazko labai mandro neprisigalvojau, paprastai. Bet... kiek isbandziau printeriu, tai nei vienas nespausdina man ant tu popieriu - arba nepaima popieriaus, arba jei paima, tai issitepa printerio bugnas (ar kazkas) ir dubliuoja zodi kvietimas ant lapo.
Jei pvz zodis "kvietimas" turi buti lapo viduryje, tai jis atsispausdina gerai, bet lapo apacioje jis neryskiai dar karta atsispausdina, nors to neturi buti.
O pirkau tai siek tiek storesni, blizgu popieriu.
O kur jus spausdinates? pacios? ar nesate, kad spausdintu kazkur?
Jei pvz zodis "kvietimas" turi buti lapo viduryje, tai jis atsispausdina gerai, bet lapo apacioje jis neryskiai dar karta atsispausdina, nors to neturi buti.
O pabandzius ant plonesnio blizgaus lapo spausdinti, tai lyg ir gaunasi, bet uzrasas blunka, neryskiai matosi
kazkokia nesamone. Kol nepradejau darytis tu kvietimu, tai maniau kad cia viskas labai paprasta. Bet , tai popieriaus nerandi, kokio nori, kai randi, tai neatsispausdina
kazkokia nesamone. Kol nepradejau darytis tu kvietimu, tai maniau kad cia viskas labai paprasta. Bet , tai popieriaus nerandi, kokio nori, kai randi, tai neatsispausdina
QUOTE(Sigittta @ 2011 12 21, 14:45)
Man iskilo problema.. nutariau kvietimus darytis pati. Kazko labai mandro neprisigalvojau, paprastai. Bet... kiek isbandziau printeriu, tai nei vienas nespausdina man ant tu popieriu - arba nepaima popieriaus, arba jei paima, tai issitepa printerio bugnas (ar kazkas) ir dubliuoja zodi kvietimas ant lapo.
Spausdindama ant dekoratyvaus popieriaus rimtai rizikuoji sugadinti savo spausdintuvo būgną
Arba nešk į firmą, kad pramoniniu spausdintuvu tau atspausdintų kiek reikia, arba nusiprikt antspaudą, bet manau, tik keletui kvietimų greičiausiai neapsimokėtų
Įkeliu parodyti mano pačios darytus kvietimus
Kainavo tikrai nepigiai, baltą ir mėlyną popierių (atrodo po 120gr.) pirkau Popieriaus pasaulyje, juosteles siuvimo reikmenų parduotuvėje o mėlyną raštuotą popierių (skirtas skrebinimo darbams) siunčiausi iš užsienio, skylamušį kampams ir štampą su rašalu- iš eBay
Kainavo tikrai nepigiai, baltą ir mėlyną popierių (atrodo po 120gr.) pirkau Popieriaus pasaulyje, juosteles siuvimo reikmenų parduotuvėje o mėlyną raštuotą popierių (skirtas skrebinimo darbams) siunčiausi iš užsienio, skylamušį kampams ir štampą su rašalu- iš eBay
QUOTE(tiindiriuska @ 2011 12 28, 16:02)
Labai grazi ideja viduje tekstas ant raizyto popieriaus. Gal galima issamiau, pjaustyta peiliuku popieriui? ir ar pirma ta rasta atsispausdinti ir tada ispjaustyti ar kaip atsiprasau uz kvailus klausymus, bet labai patiko sis variantas
Pirma atspausdinu tekstą (ant vieno lapo 3 telpa), po to supjaustau gilijotina, kad lygiai būtų, tada skylamušiu padarau tuos ornamentus kampuose ir tada jau klijuoju ant mėlyno (prieš tai priklijuoto) pagrindo
įrašas mano bloge
Pasirodo yra 2 kvietimų temos, vienoje jau rodžiau savo darytus pakvietimus, tai įkelsiu nuorodą ir šitoje temoje
įrašas bloge
įrašas bloge
Ar yra planuojančių siųsti pakvietimus el.paštu ? Aš planuoju, nes daugelis gyvena užsienyje (siuntimas daug kainuos) taip pat ko gero 90 proc svečių adresų nežinome...
QUOTE(Blanchet @ 2012 01 08, 23:10)
Ar yra planuojančių siųsti pakvietimus el.paštu ? Aš planuoju, nes daugelis gyvena užsienyje (siuntimas daug kainuos) taip pat ko gero 90 proc svečių adresų nežinome...
Aš planuoju porai draugių siųsti el.paštu, gal kokį gražų turit?
o ar planuojat siusti kvietimus tik i ceremonija, gal ne kiek kvietimus kiek informacinius "pranesimus" kur ir kada vyks ceremonija? pvz ne tokiems artimiems draugams ar giminaiciams ar kolegoms?
esu viena karta toki dalyka gavus, tai visai smagu buvo, nes net nebuciau zinojus jog senu laiku drauge tuokiasi, o gavus toki alia kvietima, turejau galimybe ja pasveikinti.
bet kitavertus jei nekvieti i vakarine dali, tai gal ir i ceremonija kviesti be rysio..?
kaip manot?
esu viena karta toki dalyka gavus, tai visai smagu buvo, nes net nebuciau zinojus jog senu laiku drauge tuokiasi, o gavus toki alia kvietima, turejau galimybe ja pasveikinti.
bet kitavertus jei nekvieti i vakarine dali, tai gal ir i ceremonija kviesti be rysio..?
kaip manot?