Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

Labuka 4u.gif , as dariau kvietimus dezutese http://www.kvietimai...ent/view/32/83/ na tokio tipo, tai cia kaina kvietimo 15lt, musu gavosi 3.30lt. Dezutes pirkau Kauno bazeje vnt kaina apie 2.50lt, juosteles kreves pr. iki kur antram aukste yra siuvimo reikmenu parde, popieriu pirkau "popieriaus namai" senamiestyje. Atspausdinau tekstuka namie smile.gif pati susukau pati surisau biggrin.gif ir esu labai patenkinta savo darbu ax.gif Zo rugpjuti busiu lietuvoje galesiu imesti foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 07 07, 13:05)
Kaune ozeskienes gatveje yra tokia parduotuve, ten yra daug popieriaus pasirinkimo, labai fainos mrgaites dirba, pataria, parodo viska. Ten vietoje ir kvietimus gali uzsisakyti, kad pagamintu. beje galima ir prasyti kad tik sukarpytu, paruostu detales visa, o jus pati susiklijuosite ir kaina perpus. as mokejau uz kvietima su atspausdintais zodziai 3lt, o paskui pati susiklijavau.  thumbup.gif

vat idomu, kokie kvietimai uz 3 Lt gaunasi, nelabai isivaizduoju.... ar tos mergaites tiesiog uz ACIU dirba?
Atsakyti
QUOTE(blondzy @ 2011 07 09, 00:48)
vat idomu, kokie kvietimai uz 3 Lt gaunasi, nelabai isivaizduoju.... ar tos mergaites tiesiog uz ACIU dirba?

na man irgi keista... susiklijuoti tai čia juokų darbas, bet kad su visais iškarpymais atspausdinimais tik 3Lt doh.gif
Pati pirkau paruoštukes, t.y. iškirptą vokelį-atvirutę, į kurį pati klijuosiu jau pačios atspausdintus tekstus ir dėsiu pačios padarytas visas man reikiamas korteles. Tai už vieną tokią paruoštukę mokėjau 7Lt. O su atspausdintu tekstu ir kortelėm būtų kainavę 15Lt. Apie tai , kad galiu susiklijuoti tai niekam net neįdomu biggrin.gif
Atsakyti
man tai irgi keista - as irgi pati gaminausi tai kad popieriaus 1 kvietimui daugiau kainavo + vokas, o kur dar juosteles, juostele ir ranka rasytas tekstas... cia kad ir labai noretum niekaip galvoj nesidelioja 3lt suma. Nebent ten popierius paprastas tiesiog daugiau gramu/storesnis gal kazkokai spalva (toks berods lapas kainuoja 20-35cnt) ir koki paprastesni teksta i vidini paklijuojama lapa atspausdino... ZInoma, jei zmogus sako jog imanoma ir padare, tai tikriausiai taip ir buvo, bet skamba neitiketinai ir vercia abejoti rezultatu.. ax.gif
Atsakyti
As norejau pasigaminti pati, bet paskaiciavau kad tas pats isiena ka uzsisakineti.
Mes uzsisakeme si kvietima http://svajoniuvestu...-kvietimas-k27/
Likome patenkinti ir svarbiausia uz tikrai priimtina kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turka85: 22 liepos 2011 - 11:02
musu kvietimukai wink.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Štai ir mano kuklūs kvietimai. Galit kritikuoti, leidžiu biggrin.gif

čia dėjau kaip palinkėjimą, arbatžolės viduje (ramunėlės, mėta, pipiriukai, kmynai, čiobrelis). Labai kvepia smile.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Čia išorė kvietimo

user posted image

Čia vidus

user posted image

Ir visas komplektėlis;)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2011 08 13, 21:15)
Štai ir mano kuklūs kvietimai. Galit kritikuoti, leidžiu biggrin.gif

bigsmile.gif kur jau čia kritikuot - be galo originalu, ypač jei teikiama žmonėms tai suprantantiems ir vertinantiems thumbup.gif

O čia gal kam pravers maniškiai - idėjos detalėms ar bendrai ax.gif :

user posted image
Atsakyti
Varla labai originalūs ir šilti kvietimai thumbup.gif

Seemle grožis, ką čia bekritikuoti biggrin.gif labai nuostabūs ir daug širdies įdėta thumbup.gif

Gal žinote kur galima rasti Šiauliuose tokio permatomo dekoruoto, ar gelėto popieriaus g.gif
user posted image
Atsakyti
O mes pasimetem tarp nuostabiu popieriniu kvietimu gausos, neissirinkom ir padarem stai ka:

https://picasaweb.go...192959214037634
Atsakyti
Gal kas galite išduoti kiek kainuoja vienas kvietimas vidutiniškai? Neįsivaizduoju kokią sumą tam reiktu skirti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2011 09 10, 03:43)
Gal kas galite išduoti kiek kainuoja vienas kvietimas vidutiniškai? Neįsivaizduoju kokią sumą tam reiktu skirti  g.gif

jei uzsakineti is mergaiciu ranku darbo kvietimus ,tai as susiduriau ,jog kainos svyruoja nuo 8 iki 15lt uz vnt... smile.gif
Atsakyti