mūsų pakvietimai visiškai paprasti, pačių daryti. Viduje baltas lapas su tekstu
kvietimas
man kazkaip paciu daryti kvietimai daug siltesni nors ilgokai vargom bet padarem sitokius
grazu,o jis cia vienpusis ar perlenktas? kaip ten jus ta teksta perteiket viduje
QUOTE(murkis777 @ 2011 04 21, 08:42)
grazu,o jis cia vienpusis ar perlenktas? kaip ten jus ta teksta perteiket viduje
Jei cia manes klausiat , tai jis yra is dvieju tokiu vieduoliu, ant vienos embosinta, o ant kito tekstas ir jie suristi kartu kaspinu
o štai mūsiškiai - darėme šiek tiek nestandartinius, nes teksto beveik neslėpėme realybėje man šiek tiek geriau atrodo, nes popierius labai skaisčiai žėri, o čia nesimato
[attachmentid=212456]
[attachmentid=212456]
egluti, labai simpatiški kvietimai, tik sakyčiau kaip tik tokie dabar standartas - lapas + tekstas + kaspinas.
QUOTE(Sorceress @ 2011 04 22, 19:39)
egluti, labai simpatiški kvietimai, tik sakyčiau kaip tik tokie dabar standartas - lapas + tekstas + kaspinas.
kažkaip kiek visur žiūrinėjau, uždari bet kad kaspinas standartas - sutinku ar atviras, ar uždaras, ar mažas, ar didelis - visur tie kaspinai, bet kad labai patinka man jie
dėkoju tau už vaizdinę kaspinų rišimo priemonę!!! kažkurioj temoj užmačiau tavo link'ą - nu labai padėjo
QUOTE(menuliodukra @ 2011 04 23, 11:50)
Solo, as irgi noriu tokius kvietimus daryti tik nesu spausdinimo meistre, gal gali i az nuosekliai papasakoti, kaip raides, teksta atspausdinai? buciau labai labai dekinga
Na, šio dydis yra pusiau pjautas a4 formatas. Mudviejų inicialus spausdinom dedant į printerį pilną a4, ir tiesiog žiūrėjom, kurioj vietoj perkirpus lapą ir perlenkus būtų raidės, tiesiog bandėm visokius variantus, aišku, labai simetriškai padaryti neišėjo. O viduj esančio lapo dydis - ketvirtadalis a4 lapo. Tiesiog bandykit variantus, nežinau, koks jūsų tekstas, dydis.
Peržiūrėjau visą temutę, kvietimai visų labai gražūs orginalūs - pagal kiekvieno skonį. Man gražu jau vien dėl to, kad pagaminta su meile
O aš norėčiau parodyti stalo korteles - vienas gaminau draugės dukterėčios vestuvėms, o kitos dukros draugės vestuvėms- tiesiog patiko pati idėja-
stalo kortelės ( indeliai pūsti burbulams - aš juos vadinu burbuliatoriais) vėliau buvo panaudotos kai jaunieji šoko valsą
Labai neišpeikit, nes man dar labai toli iki jūsų grožių
O aš norėčiau parodyti stalo korteles - vienas gaminau draugės dukterėčios vestuvėms, o kitos dukros draugės vestuvėms- tiesiog patiko pati idėja-
stalo kortelės ( indeliai pūsti burbulams - aš juos vadinu burbuliatoriais) vėliau buvo panaudotos kai jaunieji šoko valsą
Labai neišpeikit, nes man dar labai toli iki jūsų grožių
genovaite , va cia tai tikrai kazkas kitokio, nu labai idomus