Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(solo @ 2011 04 09, 17:20)
Gal pagelbėtumėt, kaip surišti gražų paprastą kaspiną iš šilkinės juostelės?

Kaspinai
Atsakyti
buvau "Mylidoj" 5dieni, bet neradau popieriaus tokios spalvos, kokios man reikia.
kur dar vilniuje spalvoto popieriaus asortimentas didesnis?
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 04 11, 09:09)
buvau "Mylidoj" 5dieni, bet neradau popieriaus tokios spalvos, kokios man reikia.
kur dar vilniuje spalvoto popieriaus asortimentas didesnis?

STAIPOJ paziurek. pas juos bent jau seniau budavo idomesniu.

kokio ieskai?
Atsakyti
Merginos, priminkit kur Kaune perkat popieriu kvietimams isskyrus kokias office 1 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 04 11, 15:28)
Merginos, priminkit kur Kaune perkat popieriu kvietimams isskyrus kokias office 1  ax.gif

Dauksos g.kai paraeini parduotuve Silas yra po desine puse krautuve"popieriaus pasaulis ";) yra ivairiu popieriu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kam teko užsakynėti kvietimus iš čia
http://www.kvietimai-vestuviniai.lt/
arba čia
http://svajoniuvestu...imai-vestuvems/
Atsakyti
Sveikos, mergaites! 4u.gif

prigaminau tokiu dalikeliu, gaila ne sau, mano si grazioji svente jau praeiti ax.gif Pasidalynsiu su jumis

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 04 11, 16:28)
Merginos, priminkit kur Kaune perkat popieriu kvietimams isskyrus kokias office 1  ax.gif

as pirkau print deco Ožeškienės gatvej smile.gif man ten labiausiai patiko, ir gali paiskonsultuoti su panelem tikrai patars jei kas bus neaaisku smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Mūsų paprasti kvietimukai mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

p.s. kelis kaspinukus teko pataisyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noreciau patarimo, kaip teisingai pildyti kvietime , pagal protokola, jei kvieciama pora yra (nesusituoke, kartu negyvena, draugauja bet yra susizadeje )? Ar kvietime gali buti nurodoma poros vardai, ar tik vieno is ju (nurodyti galimybe dalyvauti su drauge, -u)?
Aciu uz pagalba is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2011 04 19, 19:55)
Sveiki,

Noreciau patarimo, kaip teisingai pildyti kvietime , pagal protokola, jei kvieciama pora yra (nesusituoke, kartu negyvena, draugauja bet yra susizadeje )? Ar kvietime gali buti nurodoma poros vardai, ar tik vieno is ju (nurodyti galimybe dalyvauti su drauge, -u)?
Aciu uz pagalba is anksto 4u.gif

Na as manau jei Jus abu poros asmenis pazistate ir su Jais bendraujate tai galite rasyti abieju zmoniu vardus, o jei pazistate tik kuri nors viena is poros, tai gal geriau parasyti pastarojo varda ir prideti salia kad gali dalyvauti su drauge ar draugu g.gif
Atsakyti