Pas mus panasi situacija, tik spalva geltona As kvietime parasiau: "sventes akcentai - geltona spalva" o teikiant paaiskinta, kad toli grazu geltonai rengtis neprivaloma, svarbiausia kad butu geltonos spalvos akcentas aprangoj
as savo kvietimus dariau pati, nei cento neisleidau o ir sakyciau neiprasti kvietimai - padariau filmuka is musu nuotrauku. Sveciams, kuriuos galesime aplankyti, iteiksime CD su tuo filmuku, o kas toliau gyvena (pvz. yra sveciai, kurie gyvena Svedijoje), siusime elektroniniu budu
QUOTE(Paliuke @ 2011 04 03, 13:46)
as savo kvietimus dariau pati, nei cento neisleidau o ir sakyciau neiprasti kvietimai - padariau filmuka is musu nuotrauku. Sveciams, kuriuos galesime aplankyti, iteiksime CD su tuo filmuku, o kas toliau gyvena (pvz. yra sveciai, kurie gyvena Svedijoje), siusime elektroniniu budu
Variantas geras ir paprastas, bet man asmeniškai visada mielesnis popierinis variantas, turimas rankoje. Juk neveltui sako, kad net nuotraukas popierines žiūrint iš jų visai kita energetika sklinda (čia aš ne iš ekstrasensinės pusės) Bet jei jums patinka, puiku. Mes į užsienį turėsim siųsti 4 pakvietimus, siųsim paštu.
noreciau ir as pasidalinti savo kvietimais. ilgai truko musu paieskos ir ieskojimas butent toooookio kuris atspindetu mus. Norejome idomiu, netiketu bet tuo paciu ir paprastu. dalinuosi savo kvietimais, gal pades Jums beieskant tu savuju!
QUOTE(Danielaa1 @ 2011 04 05, 22:04)
ar galetum pasidalinti, kaip padarei toki vokeli? as labai noriu tokio tipo tik pailgesnio, bet vis neismastau kaip, nes nenoriu kad butu tiesiog lapas ant lapo priklijuota buciau labai dekinga
darau tokiu budu na yra tie soniukai, ir juos paskui priklijuoju sulanksciusi, arba lipnia dvipuse arba klijais tik nereikia to "atlapelio" apacioje, na reikia tik soniniu, jei nenorite kad virsuje vokas "uzsidarytu" o butu kaip pas mane- toks paprastas
Mergaites,
As vis mastau... kaip geriau kvietimuose teksta - patiems rasyti ar spausdinti? azkaip man ranka rasytas mielesnis gerokai
As vis mastau... kaip geriau kvietimuose teksta - patiems rasyti ar spausdinti? azkaip man ranka rasytas mielesnis gerokai
QUOTE(Sonie @ 2011 04 07, 14:46)
Mergaites,
jeigu Jusu rastas yra grazus tai rasykit ranka, kadangi mano rastas sleivas kreivas tai as kompiuteriu spauzdinau
QUOTE(solo @ 2011 04 03, 15:30)
Variantas geras ir paprastas, bet man asmeniškai visada mielesnis popierinis variantas, turimas rankoje. Juk neveltui sako, kad net nuotraukas popierines žiūrint iš jų visai kita energetika sklinda (čia aš ne iš ekstrasensinės pusės) Bet jei jums patinka, puiku. Mes į užsienį turėsim siųsti 4 pakvietimus, siųsim paštu.
Aš į užsienį irgi siunčiau paštu.
Popierinis variantas ir man mielesnis. Oficialiai į rankas įteikėm dar tik liudininkams, tai negalėjo patikėt, kad pati padariau, jiems labai patiko, o man tai buvo pats didžiausias komplimentas ir taip džiaugiausi nutarusi visgi gaminti kvietimus, o ne kurti skaidrių pavidalu
QUOTE(Klauda @ 2011 04 06, 18:37)
Labai šauni, originali idėja! gal pasidalintumėte, kaip apipavidalinote kvietimo viduje? Didelis ačiū!
tikrai negaila pasidalinti visa info. zinau, ka reiskia daug daug laiko leisti internete ir pamastymuose lovoje... kvietimo viduje buvo iklijuotas dar vienas popieriaus lapas, mazesnio formato nei kvietimo virselis. ant jo buvo uzrasytas kvietimo tekstas. pasidalinsiu kvietimo tekstu, kuri mes sveciams siunteme.
Musu kvietimu esme yra, kad mes gyvename ne lietuvoje, tad dovanu negalime temptis is lietuvos... na, dedu kvietimo teksta:
Gerb................................................................
Maloniai kviečiame Tave į mūsų vestuves, kurios vyks š.m. liepos x d., šeštadienį. Santuoka bus laiminama 13:00 val. XXX bažnyčioje.
Vestuvių pokylio pradžia 7 valandą vakaro, XXX sodyboje.
Laukiam nedūžtančių, nesunkių, neaštrių, į voką telpančių dovanų. Be vestuvių vaišių, mes taip pat pasirūpinome ir Jūsų nakvyne.
Laukiame Tavęs atvykstant!
Kristina ir Xxxx
P.S. Apie dalyvavimą prašome pranešti iki birželio xd.
El.paštas: xxx@hotmail.com
Tel. nr.: +xxxxxxxx
Papildyta:
QUOTE(weena @ 2011 04 07, 16:44)
jeigu Jusu rastas yra grazus tai rasykit ranka, kadangi mano rastas sleivas kreivas tai as kompiuteriu spauzdinau
na as manau, kad graziau gaunasi, kai kompiuteriu yra spausdinamas tekstas. Mes asmeniskai, teksta spausdinome kompiuteriu, o vardus svečių rašėme ranka. buvo sudėtinga gražų raštą surasti, bet rezultatu visi buvo patenkinti.
Dėl aprangos spalvos aš papraščiausiai pasakyčiau visa tai įteikus pakvietimą, o jame nebent paprastai galima paprašyt, kad aprangos kodas - violetinė spalva. O jau žodžiu visa kitą paaiškint galima
Per kiek maždaug laiko nukeliauja laiškelis į užsienį? Mums irgi gali tekt siųst į Airiją ir į Londoną
Per kiek maždaug laiko nukeliauja laiškelis į užsienį? Mums irgi gali tekt siųst į Airiją ir į Londoną
QUOTE(ievusia_ @ 2011 04 08, 09:45)
aciu labai uz teksta, o gal pasakytumet kada planuojate visus kvietimus isdalinti? mums pries menesi reikia pasakyti restoranui kiek bus zmoniu, tai galvoju pries 2menesius jau reikia isdalinti
Na, situacija yra tokia, kad mes patys gyvename ne Lietuvoje ir turime nemaza bagaza zmogeliuku, kurie taip pat i musu svente keliaus is svetimu saliu. tad noredami visiems palengvinti gyvenima ir nenuskriausti likusiu issiunteme visus kvietimus puse metu pries vestuves. Siaip tai yra ganetinai anksti, bet musu situacija yra siek tiek kitokia nei gyvenanciu ir planuojanciu viska lietuvoje.
Taip pat mes kvietimuose nurodeme data iki kada zmones turi prasinesti apie dalyvavima ir nedalyvavima.
Pagal etiketo taisykles, kur domejausi, tai kvietimus reikia siusti 3-2 men iki vestuviu ir atsakyma yra mandagu prasyti kad parasytu men ar 2sav pries vestuves.