Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

na gatavi siaip visada iseina bangiau nei kad pati darytum - nebent kioske pirktum paprastus .
kitas klausimas- ar tu pasidarytum tokius - kaip kad siulo tie kurie jau daro ir turi patirti. kokybes ir kainos santykis va. 4u.gif
Atsakyti
Tai va sakau, kad ir tame ir tame galima atrast ir pliusų ir minusų unsure.gif
Atsakyti
As taupiai prasisukau ir atsispausdinau pati, su naminiu printeriu. Visai gerai sakyciau isejo smile.gif Nustaciau pati leciausia printinimo rezima, pasirinkau maximum dpi ir maximum quality. Printinau iskart ant atvirukinio popieriaus.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas rasete i vestuviu pakvietimus, kad yra galimybe pasilikti nakciai, bet sveciai uz nakvyne turetu apsimoketi patys?
Gal galite patarti kaip graziai tai pateikti? blush2.gif
Aciu uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 04 01, 16:32)
Nu merginos jus pavarot  blink.gif Tada išvis nereikia daryt dviejų dienų baliaus. Kvieti į vestuves ir jie patys turi apmokėt nakvynę  blink.gif
Na čia mano asmeninė nuomonė, bet tokiu atveju aš daryčiau tik vienos dienos vestuves.

pritariu jums, konfetee.
kazkaip neisivaizduoju kaip turetu skambeti pakvietime tokie zodziai.
schmoll.gif
i vestuves eiti ir taip nepigiai sveciui gaunasi smile.gif teko patirt ta malonuma.
kaip sakoma, cia tik mano asmenine nuomone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 04 01, 15:32)
Nu merginos jus pavarot  blink.gif Tada išvis nereikia daryt dviejų dienų baliaus. Kvieti į vestuves ir jie patys turi apmokėt nakvynę  blink.gif
Na čia mano asmeninė nuomonė, bet tokiu atveju aš daryčiau tik vienos dienos vestuves.

As ne mergina mirksiukas.gif ir esme tame, kad vestuviu puota netruks dvi dienas, bet balius vyks kitoj vietoj nei gyvena sveciai... Bet yra galimybe uz prieinama kaina suorganizuoti nakvyne, jei kas to noretu...
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2011 04 01, 21:06)
As ne mergina mirksiukas.gif ir esme tame, kad vestuviu puota netruks dvi dienas, bet balius vyks kitoj vietoj nei gyvena sveciai... Bet yra galimybe uz prieinama kaina suorganizuoti nakvyne, jei kas to noretu...

manau reiketu individualiai sneketi su kiekvienu pakviestuoju smile.gif slidus dalykas su tos nakvynes apsimokejimu paciam. vienam ir 20lt yra daug. tad labai atsargiai, kad neatbaidytumete pakviestuju.. O gal pas jus draugai kaip tik atvirksciai be jokiu problemu priims toki pasiulyma... smile.gif
reziume: as snekeciau su kiekvienu apie toki galima varianta, bet nemineciau to kvietime. smile.gif

mes pavyzdziui rengiame svente ten, is kur daugiausia pakviestuju yra. tuomet lieka maziau zmoniu, kuriems reikia parupinti nakvyne smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2011 03 31, 22:10)
Sveikos,
Gal kas rasete i vestuviu pakvietimus, kad yra galimybe pasilikti nakciai, bet sveciai uz nakvyne turetu apsimoketi patys?
Gal galite patarti kaip graziai tai pateikti?  blush2.gif
Aciu uz pagalba

Esu dariusi ne vienus kvietimus, kur sveciams siuloma nakvyne nakciai. Tiesiog tada rasoma "Rekomenduojama vieta nakvynei..." - ir toks ar toks viesbutis uzrasomas kvietime, jo adresas, telefonas rezervacijai, geriausia rasyti kitoje kvietimo puseje, jei yra idetinis lapelis, o jei darote su vokeliu su kisenele, tada kaip atskiras idetinis lapelis. Arba jei rasysite paciame kvietime, tada apacioje galima salia "Prasome apie savo dalyvavima pranesti tel.:...., prirasykite ir "apie kambario rezervavima pranesti iki" tos ar tos dienos, tokiu ir tokiu telefonu.
Atsakyti
As siulyciau tokio dalyko pakvietime nerasyti schmoll.gif aptarkit su kiekvienu individualiai, kai teiksit pakvietimus 4u.gif juk yra daug dalyku, kurie pasakomi teikiant pakvietimus, tada nereiks sukti galvos del nelabai patogiu zodziu ax.gif
Mano nuomone sio klausimu labai paprasta - vestuves yra jaunuju svente ir kiekvienas daro taip, kaip ismano, o svecias turi prisitaikyti prie salygu. Jusu pareiga - informuoti, svecio pareiga - susiorganizuoti taip, kad nejaustu nepatogumu 4u.gif
Atsakyti
Man irgi nekaip tas skamba, kad atvyksti į vestuves ir dar pats mokėkis už nakvynę lotuliukas.gif Juk pagalvokit kiek svečiai atvykdami į vestuves išleidžia pinigų, dovanos, drabužiai, kelionės išlaidos, gėlės, buteliai ir visokie kitokie dalykėliai ir už visa tai jie tikrai norėtų būt tinkamai priimti mirksiukas.gif Jau čia manau jūsų reikalas kur jūs juos apnakvydinsit doh.gif
Atsakyti
kaip gražiai sudėliot sakinį biggrin.gif Žodžiu pas mus kaip ir gaunas 10 porų, bet aš kategoriškai nenoriu kažkaip įkišt visas panas į vienodos spalvos suknes, tai kaip parašyti, kad esmė būtų tokia, kad pvz kiekviena mergina ar pora turėtų kažką aiškiai matomą violetinį akcentą? Tai gali būti suknelė, gali būti tik sijonas ar tik bliuskutė tos spalvos ar ten diržas ir bateliai, net nežinau g.gif Rašyti "pageidautume violetinės spalvos akcento" irgi... kas nors užsidės violetinę apyrakę, ot tai akcentas biggrin.gif Man svarbu, kad jie išsiskirtų kaip pora būtent tuo spalviniu akcentu, o kokiu - jau jų pačių fantazija. Kadangi violetinė nėra iš tų spalvų, kuri visu dera, tai esu tikra, kad merginos neužsidės raudonos ar žalios suknelės biggrin.gif Išsiplėčiau apie aprangą, bet iš tikrųjų domina tekstas biggrin.gif

O gal išvis nieko kvietime rašyti apie jokias spalvas, o tik jau juos išdalinus tiesiog atskirai kiekvienai porai paaiškinti, ko norim? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 04 02, 15:30)
kaip gražiai sudėliot sakinį biggrin.gif Žodžiu pas mus kaip ir gaunas 10 porų, bet aš kategoriškai nenoriu kažkaip  įkišt visas panas į vienodos spalvos suknes, tai kaip parašyti, kad esmė būtų tokia, kad pvz kiekviena mergina ar pora turėtų kažką aiškiai matomą violetinį akcentą? Tai gali būti suknelė, gali būti tik sijonas ar tik bliuskutė tos spalvos ar ten diržas ir bateliai, net nežinau  g.gif Rašyti "pageidautume violetinės spalvos akcento" irgi... kas nors užsidės violetinę apyrakę, ot tai akcentas biggrin.gif Man svarbu, kad jie išsiskirtų kaip pora būtent tuo spalviniu akcentu, o kokiu - jau jų pačių fantazija. Kadangi violetinė nėra iš tų spalvų, kuri visu dera, tai esu tikra, kad merginos neužsidės raudonos ar žalios suknelės biggrin.gif Išsiplėčiau apie aprangą, bet iš tikrųjų domina tekstas biggrin.gif

O gal išvis nieko kvietime rašyti apie jokias spalvas, o tik jau juos išdalinus tiesiog atskirai kiekvienai porai paaiškinti, ko norim?  smile.gif

Tai ipinkite i kvietima kokia violetine detale, arba visa kvietima violetini su baltais akcentais ar pan, o kvietimo tekste irasykite - sventinis pobuvis vyks tada ir tada, aprangos kodas - violetinis, (arba violetine spalva, nezinau kaip taisyklingiau butu...) smile.gif
Atsakyti