Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(*Gutte @ 2011 03 11, 10:47)
man čia panašiau į kvietimą mergaitės 10-ojo gimtadienio proga  g.gif  Spalvos, formatas... Kaspinas ryškiai per didelis, būtų tikusi plonesnė juostelė ir geriau nepermatoma, pvz., atlasinė

o man labai grazus kvietimai...ju vestuvese gi dominuoja tokios spalvos... mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Siūlau kvietimų paieškoti šiame puslapyje www.idejosvestuvems.lt wub.gif
Atsakyti
mergaites, "pasufleruokit" idomesniu tekstu kvietimams pavyzdziu..
as baisiai nekuribinga esu, o internete nieko gero nerandu kazkaip..
man kvietime noretusi nurodyt visa dienotvarke, ir kad nakvyne bus ir kad dovaneles vokely.. kaip visa tai pateikt..?
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 03 14, 12:09)
mergaites, "pasufleruokit" idomesniu tekstu kvietimams pavyzdziu..
as baisiai nekuribinga esu, o internete nieko gero nerandu kazkaip..
man kvietime noretusi nurodyt visa dienotvarke, ir kad nakvyne bus ir kad dovaneles vokely.. kaip visa tai pateikt..?

Kvietimo tekstas niekada labai įdomus nebus, nes kvietimas yra reikalingas perteikti informacijai, o ne lyriniams nukrypimams. Taigi, nurodykite ką ir kur kviečiate, ir kelintą valandą. Apie nakvynę galite užsiminti pačioje kvietimo pabaigoje, o dėl vokelių, čia reikalas slidus, nes minėti dovanas kvietimuose nėra mandagu (gal žmonės nenorės nešti vokelio, nes jiem pigiau padovanoti kažką mielo ar sentimentalaus ir pigesnio, negu kad dedama į voką, o gal išvis neneš dovanos, taip kad tas paminėjimas labai neskaniai skamba), tačiau jums spręsti.
Atsakyti
Sveikos:)gal galit patart kaip kvietime uzsiminti kad antra diena bus tokia laisvesne:pirtis, kubilas ir t.t. kaip pasakyt del aprangos?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 03 14, 16:52)
Sveikos:)gal galit patart kaip kvietime uzsiminti kad antra diena bus tokia laisvesne:pirtis, kubilas ir t.t. kaip pasakyt del aprangos?smile.gif

Pakvietime as to neminejau,iteikiau ir tiesiog pasakiau kaip ir kur vyks antra diena vestuviu...nemanau,kad pakvietimuose reikia rasyti eiliu eiles...galima ir paprastai pasakyti,nes pakvietimas skirtas nurodyti tikslia informacija apie tai kur vyks vestuves ir kelinta valanda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 03 14, 17:52)

as tai nieko nerasysiu, kai iteikinesime kvietimus perspesim kad isideti maudymosi priemones smile.gif osaiiap pvz galima : antros dienos pramogomis pasirupinome,nepamirskite maudomuku smile.gif ar panasiai
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 03 14, 14:15)
Kvietimo tekstas niekada labai įdomus nebus, nes kvietimas yra reikalingas perteikti informacijai,
---
o dėl vokelių, čia reikalas slidus, nes minėti dovanas kvietimuose nėra mandagu (gal žmonės nenorės nešti vokelio

Dėl šito visiškai sutinku.
---
Jau nebėra nemandagu, su laiku tai tapo įprasta. Kai toks gyvenimo tempas eiti ir ieškoti dovanų, kurios, didelis klausimas, ar bus reikalingos jauniesiems, ypač tuo atveju, kai jaunieji "gyvenimo pradžiai" jau visko turi, nėra lengva. Todėl mes būtinai nurodysime ir info dėl vokelių.
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 03 14, 15:52)

aš antros dienos programą dėsiu ant stalo kiekvienam tarp įrankių, t.y. toj vietoj, kur paprastai dedama servetėlė ir lėkštė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 03 14, 21:10)
aš antros dienos programą dėsiu ant stalo kiekvienam tarp įrankių, t.y. toj vietoj, kur paprastai dedama servetėlė ir lėkštė  ax.gif

Mes planuojame visą info sudėti į savo vestuvių tinklapį. Ten bus skyrelis "dovanos", ir jame bus du sąrašai - ko tikrai nedovanoti ir ką dovanoti smile.gif Sąrašėlyje "ką dovanoti" bus galima pažymėti varnelėmis (tarsi užrezervuoti) dovaną, tad kiti svečiai matys, kad kažkas jau tą dovaną pasirinko dovanoti. Tikiuosi, pavyks visa tai padaryti šmaikščiai, ir svečiai nepasijaus nepatogiai smile.gif

O programą ir aprangos kodą planuojame sudėti į kvietimą - tekstinė dalis bus dviejų dalių: viena - kvietimas, kita - visokia papildoma naudinga informacija, tarp jos - ir nuoroda į mūsų vestuvių svetainę bei prisijungimo prie jos kodas. smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, o kaip padarote kokį gražų raštą (piešinį) šalia teksto? suprantu kad galima iš kur nors nukopijuot ir įdėt, bet nerandu internete, nežinau kaip google būtų galima tai pavadinti.
Atsakyti
QUOTE(Silena @ 2011 03 16, 14:49)
Norėjau paklausti, o kaip padarote kokį gražų raštą (piešinį) šalia teksto? suprantu kad galima iš kur nors nukopijuot ir įdėt, bet nerandu internete, nežinau kaip google būtų galima tai pavadinti.

Priklauso kokio priešinio reikia, ar kažkokio tai elementaraus paveiksliuko iš Googlio, ar PhotoShop teptukų ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 16 kovo 2011 - 18:28