Poopa, o kodėl netinka kad ir "copy1"? Ar popierius labai storas?
QUOTE(Poopa @ 2011 02 28, 23:44)
sveikos,
gal parekomenduotumete i kokia spaustuve eiti Vilniuje? reikia atsispausdinti kvietimus...
aciu uz info.
gal parekomenduotumete i kokia spaustuve eiti Vilniuje? reikia atsispausdinti kvietimus...
aciu uz info.
prasom..... tereik tik nepatingeti paieskoti ir viskas tpsakant ant delno. renkies kur kaina ir atstumas gi dabar tu skaitmeniniu spaudos namu ant kiekvieno kampo pilna
Mano visi pakvietimai keliaus per pasta, dali nusiusiu tevams, kad isveziotu giminems, na o draugams issiusiu privaciai o su pirsliais, pamergem ir pabroliais buvo tartasi per skype - nematau jokiu problemu siais laikais, juolab, kai gyvenu desimtimis tukstanciu kilometru atsumu nuo LT
Kaip jus atspausdinat pakvietimo teksta? Noriu parinkti grazu srifta, bet visos lietuviskos raides lieka tokios kaip buve, tai ka daryt ? Gal kas kokia ideja mestels
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 06, 09:51)
Kaip jus atspausdinat pakvietimo teksta? Noriu parinkti grazu srifta, bet visos lietuviskos raides lieka tokios kaip buve, tai ka daryt ? Gal kas kokia ideja mestels
as naudojau monocype corsiva lygtais taip vadinasi
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 06, 08:51)
pasirink font'a, kad jame butu itrauktos lietuviskos raides.
dauguma graziu nepritaikyti lietuviskai abecelei, todel ir nespausdina visokiu nosiniu ir ilguju raidziu.
as pavyzdziui kvietime naudojau is anksciau rasyto siame forume link'o parsisiusta srifta.
sveikos, na su lietuviškais šriftais tikrai skurdoka, daugelis rašo Ž,Č, bet nerašo Ą ir Ė.
Čia surinkau gražesnių, idomesnių šriftukų pavadinimus kurie rašo visas lietuviškas raideles. gal pravers:)
Mistral, Promocyja, Staccato555 TL, Karolla TT, MotterFemD-LT, Pirmokas, Forte U, VanDijk LT, Monotype Corsiva, Comic Sans MS.
juos galima parsisiusti is :www.1001freefonts.com, www.dafont.com ir t.t
Čia surinkau gražesnių, idomesnių šriftukų pavadinimus kurie rašo visas lietuviškas raideles. gal pravers:)
Mistral, Promocyja, Staccato555 TL, Karolla TT, MotterFemD-LT, Pirmokas, Forte U, VanDijk LT, Monotype Corsiva, Comic Sans MS.
QUOTE(indr+a @ 2011 03 06, 11:25)
sveikos, na su lietuviškais šriftais tikrai skurdoka, daugelis rašo Ž,Č, bet nerašo Ą ir Ė.
as kvietime naudoju steelfish font'a. paprastutis visai.
paskutiniai du jusu pamineti jau truputi pabode. be galo grazus yra MotterFemD-LT
Niu va, galu gale prisiruosiau
Siaip rinkinuko pavyzdys buvo toks:
Taciau man nepatiko tie "kaspinukai", tai as padariau paprasciau:
ka as zinau... cia turbut tiktu toms, kurios nelabai draugauja su rankdarbiais man tai graziai atrodo
Siaip rinkinuko pavyzdys buvo toks:
Taciau man nepatiko tie "kaspinukai", tai as padariau paprasciau:
ka as zinau... cia turbut tiktu toms, kurios nelabai draugauja su rankdarbiais man tai graziai atrodo
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 03 10, 15:54)
O man ta sirdis negrazu. Pati tokios nedaryciau, nes nemegstu tu sirdeliu. Bet ziurint abstrakciai - tikrai neblogai atrodo
širdžių širdelių ir aš nemėgėja, bet šitie kvietimai mano akiai labai gražiai žiūrisi - gal kad neperkrauti gražu, skoninga ir subtiliai paprasta
Papildyta:
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 08, 22:41)
stai musu pakvietimai
man čia panašiau į kvietimą mergaitės 10-ojo gimtadienio proga Spalvos, formatas... Kaspinas ryškiai per didelis, būtų tikusi plonesnė juostelė ir geriau nepermatoma, pvz., atlasinė