Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

Poopa, o kodėl netinka kad ir "copy1"? Ar popierius labai storas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Poopa @ 2011 02 28, 23:44)
sveikos,

gal parekomenduotumete i kokia spaustuve eiti Vilniuje? reikia atsispausdinti kvietimus...
aciu uz info.
smile.gif

prasom..... tereik tik nepatingeti paieskoti ir viskas tpsakant ant delno. renkies kur kaina ir atstumas gi dabar tu skaitmeniniu spaudos namu ant kiekvieno kampo pilna
Atsakyti
Mano visi pakvietimai keliaus per pasta, dali nusiusiu tevams, kad isveziotu giminems, na o draugams issiusiu privaciai 4u.gif o su pirsliais, pamergem ir pabroliais buvo tartasi per skype - nematau jokiu problemu siais laikais, juolab, kai gyvenu desimtimis tukstanciu kilometru atsumu nuo LT biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jus atspausdinat pakvietimo teksta? Noriu parinkti grazu srifta, bet visos lietuviskos raides lieka tokios kaip buve, tai ka daryt g.gif ? Gal kas kokia ideja mestels bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 06, 09:51)
Kaip jus atspausdinat pakvietimo teksta? Noriu parinkti grazu srifta, bet visos lietuviskos raides lieka tokios kaip buve, tai ka daryt  g.gif ? Gal kas kokia ideja mestels  bigsmile.gif

as naudojau monocype corsiva lygtais taip vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 06, 08:51)
Kaip jus atspausdinat pakvietimo teksta? Noriu parinkti grazu srifta, bet visos lietuviskos raides lieka tokios kaip buve, tai ka daryt  g.gif ? Gal kas kokia ideja mestels  bigsmile.gif

pasirink font'a, kad jame butu itrauktos lietuviskos raides.
dauguma graziu nepritaikyti lietuviskai abecelei, todel ir nespausdina visokiu nosiniu ir ilguju raidziu.
as pavyzdziui kvietime naudojau is anksciau rasyto siame forume link'o parsisiusta srifta.
Atsakyti
sveikos, na su lietuviškais šriftais tikrai skurdoka, daugelis rašo Ž,Č, bet nerašo Ą ir Ė.

Čia surinkau gražesnių, idomesnių šriftukų pavadinimus kurie rašo visas lietuviškas raideles. gal pravers:)

Mistral, Promocyja, Staccato555 TL, Karolla TT, MotterFemD-LT, Pirmokas, Forte U, VanDijk LT, Monotype Corsiva, Comic Sans MS.

juos galima parsisiusti is :www.1001freefonts.com, www.dafont.com ir t.t smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indr+a @ 2011 03 06, 11:25)
sveikos, na su lietuviškais šriftais tikrai skurdoka, daugelis rašo Ž,Č, bet nerašo Ą ir Ė.

Čia surinkau gražesnių, idomesnių šriftukų pavadinimus kurie rašo visas lietuviškas raideles. gal pravers:)

Mistral, Promocyja, Staccato555 TL, Karolla TT, MotterFemD-LT, Pirmokas, Forte U, VanDijk LT, Monotype Corsiva, Comic Sans MS.

juos galima parsisiusti is :www.1001freefonts.com, www.dafont.com ir t.t smile.gif

as kvietime naudoju steelfish font'a. paprastutis visai.
paskutiniai du jusu pamineti jau truputi pabode. be galo grazus yra MotterFemD-LT smile.gif
rolleyes.gif
Atsakyti
As naudoju tai kas man gražu, išsirenku šriftą nežiūrėdama ar yra lietuvybė ir tuomet klaviatūroj naudoju papildomus elementus, pvz varnelė padarau prie klaustuko esantis elementas toksai rodyklė kairen ir desinen, tada ja padari norimu sriftu ir pasuki 90 laipsnių smile.gif
Atsakyti
user posted image stai musu pakvietimai 4u.gif
Atsakyti
Niu va, galu gale prisiruosiau 4u.gif

Siaip rinkinuko pavyzdys buvo toks:

user posted image

Taciau man nepatiko tie "kaspinukai", tai as padariau paprasciau:

user posted image

user posted image

ka as zinau... cia turbut tiktu toms, kurios nelabai draugauja su rankdarbiais blush2.gif man tai graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikrove: 10 kovo 2011 - 08:59
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 03 10, 15:54)
O man ta sirdis negrazu. Pati tokios nedaryciau, nes nemegstu tu sirdeliu. Bet ziurint abstrakciai - tikrai neblogai  atrodo

širdžių širdelių ir aš nemėgėja, bet šitie kvietimai mano akiai labai gražiai žiūrisi - gal kad neperkrauti g.gif gražu, skoninga ir subtiliai paprasta smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 08, 22:41)
stai musu pakvietimai 4u.gif

man čia panašiau į kvietimą mergaitės 10-ojo gimtadienio proga g.gif Spalvos, formatas... Kaspinas ryškiai per didelis, būtų tikusi plonesnė juostelė ir geriau nepermatoma, pvz., atlasinė
Atsakyti