Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

Mes planuojame daryti vestuves ir krikstynas kartu tai dabar didelis galvos skausmas del pakvietimu. Niekaip nenusprendziu koki pakvietima pasirinkti, kad atspindetu abi sventes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrulka 83 @ 2010 12 09, 17:09)
Mes planuojame daryti vestuves ir krikstynas kartu tai dabar didelis galvos skausmas del pakvietimu. Niekaip nenusprendziu koki pakvietima pasirinkti, kad atspindetu abi sventes  g.gif

Gal tai padės apsispręsti? thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Kai kurios spaustuvės ne tik spausdina kvietimus, bet ir turi puikių idėjų apie kvietimus
Atsakyti
grazesniu ir idomesniu popieriu gali pasirinkti OZE esanchioj kancelerinej- Staipa. salia berods knygyno. ten kazkada buvau graziu atradus - idomiu, su fakturom ir tt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 10 sausio 2011 - 22:07
QUOTE(Babetta @ 2011 01 10, 23:06)
grazesniu ir idomesniu popieriu gali pasirinkti OZE esanchioj kancelerinej- Staipa. salia berods knygyno. ten kazkada buvau graziu atradus - idomiu, su fakturom ir tt

tai Mylidoi irgi tas pats,gal oza tik rast paprasciau g.gif
Atsakyti
as labai sunkiai galvojau kaip idomiau padaryt pakvietimus kad butu originalus.. vyras pasiule viska eiliuoti ir rasyti zemaiciu kalba, nes abu is zemaitijos.. aisku nebuvo labai lengva taisyklingai zemaitiskai parasyti, bet visi labai maloniai buvo nustebinti skaitydami..ypac gime ir auge ne zemaitijoj - jiems tai vos ne uzsienio kalba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiuke @ 2011 01 15, 15:41)
<...>ypac gime ir auge ne zemaitijoj - jiems tai vos ne uzsienio kalba  lotuliukas.gif

Kvietimas, visų pirma, yra informacijos šaltinis, todėl viskas turi būti parašyta aiškiai ir suprantamai, kad nekiltų jokių nesusipratimų.
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 01 18, 15:21)
O kur Kaune rasti gražaus popieriaus kvietimams ir stalo kortelėms?  4u.gif

Dauksos gatveje kai praeini parduotuve SILAS truputeli paejus is desines puses bus parduotuve "popieriaus pasaulis" ten isties graziu popieriu yra! wub.gif
Atsakyti
O kiek maždaug juostelės reikėtų pirkti 24 pakvietimams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 01 19, 22:21)
O kiek maždaug juostelės reikėtų pirkti 24 pakvietimams?  4u.gif

ziurint kokio plocio jusu pakvietimai mirksiukas.gif
as pirkau 15 metru,neuzteko man net 20 pakvietimu o man is viso 50 pakvietimu reik parasyt lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Planuoju iš viso A4 lapo lankstyti kvietimą, arba truputėlį nukirpti - gausis maždaug tokio pločio, arba plačiau, jei nenukirpsiu nieko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 20 sausio 2011 - 14:14
Mes sugalvojome ant kvietimų viršelio nupaišyti vestuvių tematikos savo šaržus biggrin.gif
Atsakyti