Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(rikulia @ 2010 10 13, 12:45)
Cia idejau dar geresniu foto, kur matytusi pakvietimai. Viska dariau pati, nes uzsiimu grafikos dizainu ir siaip gal rasite dar kokiu jums tinkamu ideju:) nes pamenu kaip man ju reikejo pries vestuves
http://ebeventsdesig...a.blogspot.com/

Ne į temą, bet man labai patiko idėja Skalbinių virvėsmile.gif Kiek teko matyt vestuvėse, dažniausiai nuotraukos priklijuojamos ant storesnio lapo ir prisegamas prie sienos:)
Atsakyti
manau, kad tokia skalbiniu virve ir kaip dekoracija labai grazu. Sveciams labai patiko. Buna pirkti tokiu mazuciu dekoraciniu segtuku.
Atsakyti
QUOTE(Kiuvete @ 2010 10 13, 18:58)
Gal matėte kur pirkti?smile.gif Kažkaip man neteko matyti:))

Taigi bet kuriam skyriui, kur prekiaujama floristikos reikmenimis - pilna tu dekoratyviu segtuku, net ir spalvotu buna visokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
o su kokiais klijais klijuojat juostele ant kvietimo? g.gif skaiciau kad su karstais klijuoja, bet neisivaizduoju kaip... o kaip darot sujungimus juosteles (jei kaspinelio nerisat)?

aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukas_ @ 2010 10 14, 17:37)
o su kokiais klijais klijuojat juostele ant kvietimo? g.gif  skaiciau kad su karstais klijuoja, bet neisivaizduoju kaip... o kaip darot sujungimus juosteles (jei kaspinelio nerisat)?

aciu uz informacija  4u.gif

Hmm nezinau kaip kitos daro g.gif as tai neklijavai juosteles, tiesiog surisau viena,o paskui kita ir viskas, nusiima jos kartu ir atsidaro kvietimas ax.gif
Atsakyti
Labai grazu kryziuku siuvineti kvietimai, bet aisku, darbo labai daug.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu klausimą:

Kaip įvardinti pakvietime merginos kurios vardo nežinau, ir nežinia ar bus ji ar ne biggrin.gif Jetaus kaip kvailai parasiau. Situacija tokia kviesim vaikiną vieną kuris, šiuo metu lyg ir draugauja lyg ir ne ir neaišku ar bus kartu per musu vestuves ar ne tai kaip man ivardyžinti neutralei panele jo?

Mielieji Povilai ir .... ponia? ar kaip? blush2.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2010 11 15, 11:41)
Sveikos  4u.gif
Turiu klausimą:

Kaip įvardinti pakvietime merginos kurios vardo nežinau, ir nežinia ar bus ji ar ne  biggrin.gif  Jetaus kaip kvailai parasiau. Situacija tokia kviesim vaikiną vieną kuris, šiuo metu lyg ir draugauja lyg ir ne ir neaišku ar bus kartu per musu vestuves ar ne tai kaip man ivardyžinti neutralei panele jo?

Mielieji Povilai ir .... ponia? ar kaip?  blush2.gif
Aciu  mirksiukas.gif

Mes rašėm p.Povilai...... ir po viso teksto apačio prierašas buvo (pagal kvietimų etiketą): Būsim laimingi, jeigu Jūs ateisite su drauge.

Kai nežinot žmogaus vardo, pgl etiketą reikia būtinai daryti prierašą, ar laukiam su antrąja puse ar palydovę/u, ar draugu/-u ir pan.
Atsakyti
Norejau pasidometi koks geriausias popierius tinka kvietimu gamybai? 100 gr ar ziureti geriau 200gr g.gif ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Esu absoliuti naujokė šiame forume, bet patarti galiu, nes pati gaminu kvietimus. Tad jeigu nusprendėt pati pasigaminti kvietimus, naudokite popierių nuo 200g/m3 iki 300 g/m3. O 100g/m3 popierius tinka teksto spausdinimui ir vokelio gamybai. bye1.gif
Atsakyti
Va musu kokie buvo kvietimukai
user posted image

ir tokios stalo korteles ( gal kam reikia, galiu perleisti smile.gif )
user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
noriu Jusu merginos paklausti kaip manote kas cia per drugeliai? kaip juos isgauti? ar cia lipdukas koks, ar kazkoks trafaretas yra kad reikia ispurksti dzais?
Atsakyti